حمایت مجدد حسن روحانی از پزشکیان

رئیس‌جمهور اسبق در پیام دوباره خطاب به ملت ایران، مردم را به مشارکت دعوت کرد و از آن‌ها خواست به مسعود پزشکیان در پانزدهم تیرماه رای دهند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در بیانیه‌ای از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات چهاردهم ریاست‌جمهوری در روز جمعه ۱۵ تیر دعوت کرد و آن را انتخاب بین دو راه و جهت‌گیری کاملاً متفاوت دانست؛ انتخاب بین پیشرفت واقع‌بینانه و یا عقب‌گرد خیالبافانه؛ انتخاب بین تعامل عزتمندانه یا تحقیر بین‌المللی. انتخابی که با «رأی دادن و ندادن» سرنوشت حداقل یک دهه آینده را رقم می‌زند.
وی در پیام خود آورده است: من رأی دادن را قبل از آنکه وظیفه بدانم حق افراد می‌دانم. اما ما به جز حق، در برابر «کشور» خود (که فراخ‌تر از جناح و قوم و قشر و حتی حاکمیت است) مسئولیت و حتی تکلیف (مدنی) داریم. ایران خانه مشترک همه ماست و در برابر سیلی ویرانگر نمی‌توانیم بگوییم ما مسئولیت نداریم. در برابر سوراخ کردن این کشتی همه ما مسئولیم و نمی‌توانیم بگوییم به ما ربطی ندارد. یا همه با هم غرق می‌شویم یا همه با هم به ساحل می‌رسیم.رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم در پیام خود تاکید کرده است: امروز دو نامزد داریم که یکی تحریم در سیاست خارجی و اقتصاد را نعمت می‌داند و دیگری آن را فاجعه می‌داند. یکی قطع رابطه با جهان را فرصتی می‌پندارد و دیگری آن را از دست دادن فرصت‌ها می‌خواند. هنر یکی دیوار کشیدن و حصار کشیدن دور ایران است و هنر دیگری برداشتن دیوارها و حصارها با کمک بهترین دیپلمات‌ها و کارشناسان است.روحانی خطاب به ملت ایران نوشت: امروز شما در برابر دو انتخاب قرار دارید، نخست مشارکت یا تحریم (انتخابات) و دوم تحریم یا تعامل با جهان. انتخاب بین پیشرفت واقع‌بینانه و یا عقب‌گرد خیالبافانه، انتخاب بین تعامل عزتمندانه یا تحقیر بین‌المللی، انتخابی که دو گزینه روشن و صریح در برابر شما دارد و با هر انتخاب؛ میان «رأی دادن و ندادن»، میان نامزد اول و نامزد دوم، می‌توانید سرنوشت حداقل یک دهه آینده خود را رقم بزنید.
روحانی در ادامه پیام خود و با حمایت از پزشکیان خطاب به ملت ایران می‌گوید: امروز دو نامزد داریم هنر یکی دیوار کشیدن و حصار کشیدن دور ایران است و هنر دیگری برداشتن دیوارها و حصارها با کمک بهترین دیپلمات‌ها و کارشناسان است. یکی پدرخوانده‌ی قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه ایران است و در هشت سال هفت قطعنامه علیه ایران گرفته و دیگری با کمک دیپلمات‌ها و کارشناسان در هشت سال این مین‌های بین‌المللی علیه ایران را خنثی کرده است.یکی مدعی جنگ است و دیگری مدافع صلح؛ نه فقط جنگ خارجی که جنگ داخلی؛ وقتی دختران و زنان و جوانان ایران را به نام‌های دهان پرکن و جیب‌خالی‌کنی، عمق راهبردی می‌داند سبب تنش و شورش در کشور می‌شود.
پایان پیام/
14:11 - 11 تیر 1403

3 بازنشر12 واکنش
127٫1k بازدید



42 پاسخ

@Irani140311 تیر 1403
عزیزان نمایندهحق رای را از تحصیلات کمتر از دیپلم بگیریدوقتی توده عظیمی داریم آنقدر عوام که قومیتی رای می‌دهند، کشور در معرض آسیب است.شرط تحصیلات برای داشتن ادراک کافی نیست، اما لازم است.

تصویر نمایه‌ی ‌TeloShima 🇮🇷‌
@TeloShima11 تیر 1403
در پاسخ به
از تعامل عزتمندانه میگه. یعنی زانو زدن جلوی امیر عرب.

تصویر نمایه‌ی ‌حسن فراست‌
@Larestan11 تیر 1403
در پاسخ به
پزشکیان با حمایت روحانی به فنا میره

@Alirezarezaei1211 تیر 1403
در پاسخ به
دوستان بروید ستادهای اقای جلیلی، نیرو برای تبلیغات میدانی می خواهند.به سایتشان سر بزنید.کار میدانی و خیابانی کنید

تصویر نمایه‌ی ‌...ـــ ...--‌
@motevaselian11 تیر 1403
در پاسخ به
اجازه نمیدیم «کامبیز» به قدرت برگرده

تصویر نمایه‌ی ‌حمید رضایی‌
@user17082705771411 تیر 1403
در پاسخ به
اصلاح طلبان با حمایت از روحانی به فنارفتند -رای ۲۶ میلیونی سال ۹۲-الان شده ۱۰ میلیون

@Alirezarezaei1211 تیر 1403
در پاسخ به
انتخاب بین دولت رییسی و روحانی است.برای همه باید تبین شود

@user17083772769611 تیر 1403
در پاسخ به
همه طرفداران (تاکید می کنم همه طرفدارن)نامزد ایشان اگر راهکار عملی برای رفع تحریم ها دارند که قابل اجرا یعنی بدون باج دادن به طرف های برجام باشد چرا به مردم نمی گویند؟ فقط شعارهای مردم فریب برای گرفتن رای می دهند

@user17080223096011 تیر 1403
در پاسخ به
یکی مدعی العموم را از خواب بیدار کند تا جلوی لجن پراکنی و دروغگویی حسن فریدون و حومه را بگیرد.

@Banooye_Iran11 تیر 1403
در پاسخ به
خدا رحم کند، واقعا حوصله دیدن ریخت و قیافه آخوندی ها و آذری جهرمی ها و ظریفها ووو را نداریم، از طرفداران پزشکیان تقاضا دارم به ایشان بگویند در صورت رأی آوردن افراد واقعا کارشناس به کابینه و دولتشان بیاورد از اینها خسته شدیم

تصویر نمایه‌ی ‌شاگرد مؤمن نسب -‌
@Ffffffff11 تیر 1403
در پاسخ به
وقتی کسی میخواهد به تمام ایرانی ها توهین کند اسمش را در پروفایلش میگذارد ایرانی آنوقت شروع می کند به دری وری گفتنو هر کس هم میخواهد به تمام روحانیون توهین کند فامیلش را از فریدون به روحانی تغییر میدهد آنوقت شروع میکند به چرت و پرت گفتن

@user17059554199611 تیر 1403
در پاسخ به
پزشکیان عزیز علت کمبود پزشک متخصص درکشورچیه آیارواست ملت برای ویزیت متخصص۶ماه درنوبت باشدآیارواست برای طبابت مریض خاص بعداز۶ماه نوبت ساعت ۴صبح مریض بدحال رانزدمتخصص ببرندرواست پزشک ازمریض دم مرگ سکه طلادلاروپول نقدخارج ازروال بانک بگیردآیاقانون پذیرش دانشجوی پزشکی ماحصل تعارض منافع شماودول قبل نیست

تصویر نمایه‌ی ‌AH 112‌
@AH11211 تیر 1403
در پاسخ به
چرا این دوتا هی گل به خودی میزنن؟ 🤣

@user17083772769611 تیر 1403
در پاسخ به
و ایضا"‌برادر ایشان هم با بادبزن آمادگی خود را از اوین برای تکرار بادزدن برادر و تکرار اختلاس بزرگتر اعلام خواهد کرد

در پاسخ به
فارغ از دعواهای حزبی و اصلاح طلبی و اصولگراییباید با دنیا تعامل کرد

تصویر نمایه‌ی ‌پاینده باد جمهوری اسلامی ایران‌
آقای روحانی!! این سخنان نخ نما شده را چرا تکرار می کنید؟ مردم یادشان نرفته لولو ساختن شما از رقیب را که باعث فریب مردم شد و ۸ سال سیاه دولت شما را پدید آورد.

تصویر نمایه‌ی ‌.S A.b. B.gh.ds‌
@DANEAL11 تیر 1403
نخند‌ ،،نخند،،گریه ۸۰ ملیون رو در آوردی، بخاطر خودت، میدونی چیه ،چارلی چاپلین هم می‌خندید اما برا چی ،،،تو هم همانطور