دعای خیر ایتام پشت سر انقلاب است/برخی معجزه‌های انقلاب را نمی‌بینند

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه دعای خیر ایتام پست سر انقلاب است، گفت: دولت و مجلس در کنار ما هستند که بتوانیم خدمات بیشتری به محرومان کشور ارائه دهیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، پرویز فتاح امشب در نهمین جشنواره سراسری شعر یادمان ولایت در جیرفت با اشاره به آیاتی از قرآن کریم اظهار کرد: این همه معجزه در طول 40 سال انقلاب اتفاق افتاده است و بعضی‌ها نمی‌بینند. رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه در وصف رهبری باید کتاب‌ها نوشت که متاسفانه هنوز کار زیادی نشده است، عنوان کرد: مؤمن باید به دورها نگاه کند و دوراندیش باشد، بصیرت داشته باشد و در یک کلام ولی‌شناس باشد. فتاح با اشاره به حماسه‌های لشکر 41 ثارالله استان کرمان در دوران دفاع مقدس گفت: باید امروز جهادگونه در خدمت ولایت بود و هیچ بهانه‌ای نیاورد، همانطور که شهدا برای ورود به میدان مین از هم سبقت می‌گرفتند و به معنای واقعی سرباز بودند. وی با اشاره به دیدار روز گذشته با مقام معظم رهبری گفت: باید از خدا بخواهیم که نعمت ولایت را از ما نگیرد چراکه ولایت نگاه خدایی دارد و بر امت اسلامی پدر است. فتاح با اشاره به اینکه امروز همه مستضعفان جهان به مقام معظم رهبری نگاه می‌کنند و باید به ادامه این نظام امیداور باشیم و یقین داشته باشیم، گفت: رهبری به آینده این نظام کاملا امیدوارند و چند بار در فرمایشات خود گفته‌اند و باید مسؤولان نیز چنین باشند. رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: این نظام چندین هزار شهید داده است و طبق آیه قرآن، شهدا زنده هستند و نمی‌گذارند به این نظام آسیب برسد و باید به وعده‌های خداوند اعتماد داشته باشیم.
وی با بیان اینکه کمیته امداد خادم محرومان است، اظهار داشت: امام، رهبری و شهدا ساده‌زیست بودند و نمی‌شود در انقلاب اسلامی مدیر ثروتمند باشد چراکه سنخیتی ندارد فتاح با اشاره به فشارهای دشمن عنوان داشت: این به‌خاطر این است که مردم از نظام سیر شوند اما باید بگوییم دشمنان ابله هستند، کار تحریم تمام شد و با وحدت و همدلی و صبوری از همه مشکلات عبور می‌کنیم. وی گفت: پیروزی خیلی بزرگی پیش روی ملت ایران است و دشمنان بار دیگر خار و ذلیل می‌شوند، در کشور مشکلی وجود ندارد که قابل حل نباشد ولی این به معنا نیست که به راحتی حل شود و راه سختی هست ولی نشد ندارد. فتاح با بیان اینکه دعای خیر ایتام پست سر انقلاب است، افزود: دولت و مجلس در کنار ما هستند که بتوانیم خدمات بیشتری به محرومان کشور ارائه بدهیم . انتهای پیام/3388/ق.
سید پرویز فتاح
21:47 - 30 آبان 1397

1 بازنشر
4 بازدید




1 پاسخ