@user170910141149352977123 فروردین 1405در پاسخ بهچقدر ترامپ برای مردم ایران ارزش قائله سرتاسر دریاهای اطراف ایرانو محاصره ی دریایی کرده تا بهمون گرسنگی بده. ممنون بخاطر آزادی و پول زیادی که برامون به ارمغان آوردی.امریکای آزادی بخش و دموکراسی خواه که تا حالا کوبا، یمن، غزه و حالا ایران رو محاصره اقتصادی میکنه تا اول از بمب و بعد قحطی بمیرن عالیه.
@user170910141149352977123 فروردین 1405در پاسخ بهفقط حیف دیگه با عملیات نظامی بشردوستانه ی آمریکا مبنی بر محاصره ی اقتصادی ایران دیگه ایرانی ای زنده نمیمونه تا از آزادی و دموکراسی به ارغوان آورده آمریکا استفاده کنه🥲
@user17725767292723 فروردین 1405در پاسخ بهوالا چی بگم، دشمن که ناتوانه ولی شما خیلی توانمندید در این زمینه! کاش حداقل وقتی اینترنت داشتیم این خبرو کار میکردید!
@user170910068952776793424 فروردین 1405در پاسخ بهمطالبهلزوم حذف امتحانات نهایی یازدهم و کاهش اثر نهایی دوازدهم در کنکور ۱۴۰۵
با توجه به اینکه در شرایط فعلی مدارس به صورت مجازی تشکیل میشوند و با توجه به وضعیت جنگی کشور به ویژه شهرهایی چون تهران از شورایعالی انقلاب فرهنگی، شورای آموزش و پرورش و دست اندرکاران آموزش و کنکور خواهشمندیم که نسبت به بازنگری و اعمال وضعیت فورس ماژور برای مصوبه تاثیر معدل در کنکور، بازنگری مقطعی این مصوبه را مد نظر قرار دهند. چنانچه می دانید ایجاد امید و کاهش استرس دانش آموزان و نسل جوان می تواند در این شرایط جنگی به توان و تاب آوری کشور کمک کند. در حالی که در مدت سه سال گذشته اولیا و دانش آموزان بر استرس زا بودن، ناعادلانه و غیر کارشناسی بودن مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی در مورد تاثیر معدل بر کنکور تاکید داشته اند و بارها حضورا و با امضای پویشها و کارزارهای متعدد اعتراض خود را نشان داده اند، شرایط جنگ تحمیلی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی این شرایط را بغرنجتر کرده است. با توجه به شرایط ویژه کشور که در ابتدای اسفند با این جنگ تحمیلی به وجود آمد، بسیاری از دانش آموزان به ویژه در شهرهای بزرگی چون تهران، مجبور به ترک شهر شده اند یا در استرس و تنش ناشی از بمبارانهای ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار دارند، در نتیجه نه تنها در پایه یازدهم بلکه در پایه دوازدهم نیز هنوز بسیاری از مدارس کتابها را به اتمام نرسانده اند. در این شرایط هر از چندگاهی اعلام میگردد که امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در سال جاری از همه دروس برگزار خواهد شد و همگی در کنکور تاثیرگزار خواهد بود و بر استرس و نا آرامی دانش آموزان توسط دست اندرکاران افزوده میگردد. در این شرایط که حتی تاثیرگزاری امتحانات نهایی طولانی مدت پایه دوازدهم بر کنکور با توجه به وضعیت کشور می تواند با مخاطراتی همراه باشد و حتی دانش آموزان آسیب دیده از جنگ تحمیلی را دچار استرس کند، برگزاری امتحانات نهایی پایه یازدهم هیچ توجیهی ندارد. این در حالیست که کنکور با توجه به یک روزه بودن می تواند در شرایط ارام پس از جنگ برگزار گردد ولی امتحانات نهایی به ویژه پایه یازدهم در این شرایط قابل برگزاری نمی باشد. لذا با مجموع مسائل فوق و با توجه به استدلالهایی که در مورد ناعادلانه بودن روش تصحیح و ترازدهی و طرح سوالات این امتحان مطرح است، خواهشمندیم در سال ۱۴۰۵ امتحانات نهایی پایه یازدهم برگزار نگردد و امتحانات نهایی پایه دوازدهم با حداقل تاثیر در کنکور برگزار گردد.
آموزش و پرورش، وزارت علوم و سازمان سنجش، اعضای محترم شورایعالی انقلاب فرهنگی، سازمان دانش آموزی / سازمان اولياء ومربيان، شورایعالی آموزش و پرورش
100گزارش از مطالبه1000پیگیری از مسئول مربوطهنمایش گزارش