در جنگ و صلح تابع ولایت هستیم

برخی از عزیزان در خصوص صحت مطلب نقل شده از نماینده محترم ولی‌فقیه در سپاه که در شبکه‌های اجتماعی انتشاریافته، مبنی بر شرط‌گذاری ایشان برای پایان جنگ، مرتب سؤال می‌کنند. دراین‌خصوص به اطلاع می‌رساند:۱_حضوری مطلب نقل‌قول شده از ایشان در شبکه‌های اجتماعی را از محضرشان سؤال کردم، این نقل‌قول را رد نموده و تأیید نکردند.۲_نماینده محترم ولی‌فقیه در سپاه، علاوه بر رد صحت نقل‌قول انتشاریافته از ایشان، مواردی را مورد تأکید قرار دادند که به دلیل اهمیت، به‌اختصار در ادامه می‌آید. # درجنگ و صلح همه باید تابع ولایت باشیم و اساساً این نوع شرط گذاری‌ها درست نیست.# با آغاز جنگ و شهادت امام شهیدمان، وحدت و انسجام بی‌نظیری در کشور میان آحاد مردم و همه مسئولان کشور شکل‌گرفته، باید همه برای حفظ و تقویت این اتحاد مقدس تلاش کنیم.# دشمن شکست‌خورده در تمامی حوزه‌های نظامی و سیاسی و تبلیغاتی، برای ایجاد اختلاف در داخل کشور، رو به خدعه و نیرنگ آورده است. ادعای ترامپ مبنی بر مذاکره با مقامات ایرانی، از جمله خدعه‌های او برای ایجاد اختلاف و چنددستگی در جبهه متحد داخل کشور است.# امروز الحمدلله سه حوزه میدان، خیابان و دیپلماسی به‌صورت منسجم و هم‌افزا، برای تأمین منافع ملی دارای همسویی و جهت واحد بوده و هر سه برای هر اقدامی تابع امر ولایت و رهبر عزیزمان هستند.یدالله جوانی
14:05 - 28 اذار 2026

2 إعادة النشر9 التفاعل
273٫5k من المشاهدات


18 الإجابة

@user176867083825منذ 15 ساعات
تعليقًا على
بله رهبری فرمودند: مسیر همان است که آحاد مردم فریاد می زنند وآن اخراج کامل آمریکا از منطقه است.جنگ‌ تا پشیمانی دشمن و گرفتن غرامت از او ادامه دارد.

@user1709100944535538288منذ 15 ساعات
تعليقًا على
تا یک مرد در این کشور وجود داردحرف از مذاکره نامردی است

‌Omid Darabi‌ صورة الملف الشخصي
@OmidDarabiمنذ 14 ساعات
تعليقًا على
‌Omid Darabi‌ صورة الملف الشخصي
Omid Darabi

@OmidDarabi  •  منذ 5 أيام

نقشه نهایی دشمن در جنگ رمضان چیست و ما چه کار کنیم؟دشمن چه می‌خواهد؟آمریکا و اسرائیل بعد از شکست در جنگ ۱۲ روزه و کودتای دی‌ ۱۴۰۴، یک نقشه جدید دارند: ویران‌کردن و تجزیه ایران توسط آشوب‌گرانآنها قصد دارند با آشوب و جنگ داخلی، ایران رو به یک کشور بسیار‌فقیر و تکه‌تکه تبدیل کنند.برای این کار:
أظهر المزيد
٦ MB

@DoctorSadeghمنذ 14 ساعات
تعليقًا على
ر
راستگو

@DoctorSadegh  •  20 اذار 2026

يطلب

آیا وقت مجازات پهلوی نرسیده؟

در چند سال اخیر، پسمانده پهلوی موجب خسارات مکرر به کشور و مردم شده است. از لابی و تاثیر در تحریم‌های وسیع کشور، تا اقدامات ضد امنیتی، تشکیل گروه های آشوبگر، اقدام به آشوب، دستور به قتل و حملات مسلحانه، همراهی با دشمن متجاوز صهیونیستی و آمریکایی. این اقدامات در مورد هر شهروند داخل کشور، برابر است با صدور حکم محارب و اعدام. چرا برای رضا پهلوی، تا کنون حکم محارب و اعدام جاری نشده؟ در حالی که به نظر اقدام برای حذف این عنصر نامطلوب چندان هم مشکل نیست! لذا تقاضامندم نیروهای امنیتی و قضایی و سیاسی، اقدامات لازم را در جهت مجازات هرچه سریع‌تر این خائن انجام دهند.

100
1000

إظهار هذا الموضوع


@user177464489785منذ 14 ساعات
تعليقًا على
مردم و نیروهای مسلح سنگ تموم گذاشتن،ایشالا تیم مذاکره کننده هم دستاورد خوبی داشته باشه

‌فقط برای ایران‌ صورة الملف الشخصي
@Kiao0oمنذ 13 ساعات
تعليقًا على
لزوم خروج از آژانس و NPTخواهشن به حرمت خون این همه شهید بی گناه ، از آژانس و ان پی تی خارج شوید.ما عضو این مراکز شدیم که جنگی به ما تحمیل نشود.حال که هم پول رو دادیم هم چوب را خوردیم و هم پیاز ، دیگر ماندن در این پیمانها ، بی معنی و دهن کجی به خواست ملت ایران است.

‌محمد امرائی‌ صورة الملف الشخصي
@MohammadAmraeiمنذ 13 ساعات
تعليقًا على
‌محمد امرائی‌ صورة الملف الشخصي
محمد امرائی

@MohammadAmraei  •  منذ 14 ساعات

اقتراحات

افزایش نظارت در هرمز؛ نگذاریم «اسب تروا» با کشتی‌های تجاری وارد شود

اسب تروا در تنگه هرمز؛ هشدار حمله پنهان با پوشش کشتی‌های تجاری تاریخ جنگ‌ها گواه آن است که پیروزی در برابر استحکامات مستحکم، اغلب با تکیه بر شگردهای غیرمستقیم چون فریب، نفوذ از نقاط ضعف و بهره‌گیری از مسیرهای جانبی حاصل شده است. این الگوی تاریخی، اکنون تحلیلی جدی را در مورد جایگاه راهبردی تنگه هرمز، این دژ مستحکم دریایی، به میان می‌آورد. افزایش کنترل ایران بر این آبراه حیاتی و ضرورتِ درخواست اطلاعات دقیق از شناورهای عبوری، دو تفسیر کلیدی را برجسته می‌سازد: 1. تقویت پدافند و اشراف اطلاعاتی: این رویکرد، مشابه افزایش گشت‌زنی و هوشیاری در یک قلعه مستحکم برای دفع تهدیدات احتمالی است. 2.حساسیت نسبت به نفوذ پنهان: این تفسیر، یادآور شگردهای تاریخی است که در آن فعالیت‌های تجاری ظاهراً عادی، به پوششی برای انتقال نیرو، تجهیزات یا اطلاعات حساس تبدیل می‌شدند. در چنین شرایطی، کارشناسان نظامی بر اهمیت حیاتیِ راستی‌آزمایی هویت و مقصد کشتی‌ها، بررسی دقیق مسیرهای پیموده شده و مدیریت هوشمندانه اطلاعات تأکید می‌ورزند. تجربیات تاریخی نشان داده است که تهدیدات بزرگ، گاه در قالب فرصت‌های روزمره و فعالیت‌های عادی رخنه می‌کنند. امروز، این تهدید می‌تواند در قالب جاسازی نیروهای دشمن در ناوگان عظیم کشتی‌های تجاری و نفت‌کش‌ها ظاهر شود. دکتر محسن سلگی، در تحلیلی عمیق که اخیراً در خبرگزاری فارس منتشر شد، با اشاره به مفهوم "اسب تروا" باستان به عنوان نماد فریب تاریخی، بر لزوم هوشیاری حداکثری در برابر اشکال نوین نفوذ در گذرگاه‌های استراتژیک تأکید کرده‌اند. این تحلیل‌ها یک هشدار جدی را منعکس می‌کنند: حفظ امنیت تنگه هرمز، به عنوان گلوگاه اقتصادی و ژئوپلیتیکی جهان، نیازمند رصدِ پیوسته، اشراف اطلاعاتیِ دقیق و کنترل هوشمندانه بر تردد شناورها است. کوچک‌ترین غفلت در این معادله، می‌تواند شکافی راهبردی در لایه‌های دفاعی ایجاد کرده و امنیت ملی و منافع جهانی را به مخاطره اندازد. ما با همراهی شما در این پویش، خواستار افزایش توجه عمومی و تقویت اقدامات لازم برای حفظ امنیت پایدار تنگه هرمز هستیم.

محسن سلگی

100
1000

إظهار هذا الموضوع


‌محمد‌ صورة الملف الشخصي
@user170823436356منذ 9 ساعات
تعليقًا على
هرچه حضرت ایت الله العظمی امام مجتبی خامنه ای ( حفظه الله ) بگویند بی چون وچرا ،همه تسلیم وسمعا و طاعتا هستیم

‌فاطمه صحرائی‌ صورة الملف الشخصي
@Doustdar_Velayatمنذ 8 ساعات
تعليقًا على
‌فاطمه صحرائی‌ صورة الملف الشخصي
فاطمه صحرائی

@Doustdar_Velayat  •  منذ 10 ساعات

وقتی بادقت و‌به درستی اشاره می‌شود که مخالفین ولایت فقیه، حرامزادگانی ازجنس دشمن صهیونی هستند، برخی افراد نادان خرده می‌گیرند و متوجه واقعیت‌ها نمی‌شوند.لازمست توجه ویژه‌ای به اراذل و اوباش محازی که آشکارا پیاده‌نظام دشمن آمریکایی-صهیونی و‌مشغول تلاش برای ناپایدارسازی نظم و اقتدار کشور هستند مبذول…
أظهر المزيد

@Khomeinismمنذ 8 ساعات
تعليقًا على
چند نکته مهم و مشکوک در مورد مطالب این روزهای فارس نیوز به بهانه ولایتمداری:1- دلیل تکرار پی در پی کلماتی مانند صلح، آتش بس و پنجره خروج چیست؟ گیریم اینقدر نمی فهمید که نتیجه این کلمات تنفس دادن به دشمن است. اما از کجای متن یا سخنان رهبری چنین کلمه ای برداشت کردید که مرتب بر طبل آن می کوبید؟

@Khomeinismمنذ 8 ساعات
تعليقًا على
2- سخنان رهبری بسیار واضح بود. اینکه آتش بس جنگ 12 روزه برای نجات اسراییل بود یعنی رهبری شهید به آن راضی نبود و الان که در پیام نوروزی خطاب به رزمندگان تاکید کرد خواست مردم ادامه جنگ تا نابودی دشکمن است. از کجای این حرفها صلح برداشت کردید؟؟

@Khomeinismمنذ 8 ساعات
تعليقًا على
3- صلح با طاغوت هرگز گزینه مطلوب رهبران الهی نبوده و نیست و نخواهد بود. صلح امام مجتبی علیه السلام هم انتخاب ایشان نبود. بلکه تحمیل مردم و خواص خائن و سرداران خود فروخته بود. حالا بساط خیانت مجددی چیده اند و افرادی موظف هستند مردم را مانند قاضی شریح فریب دهند و بگویند همه چیز با رهبری هماهنگ است.

@Khomeinismمنذ 8 ساعات
تعليقًا على
4- امثال آقای جوانی و کاشانی و کریمی مداح نیک می دانند که رهبری شهید تاکید کرد سران کشور امام خمینی را مجبور به پذیرش قطعنامه 598 کردند. یا می دانند هرگز دستورات رهبری در برجام و شرط دهساله و نه آن مکانیسم ماشه اجرا نشد. همین آخر بار تاکید کرد مذاکره ابلهانه است اما باز مذاکره کردند.

@Khomeinismمنذ 8 ساعات
تعليقًا على
آقای جوانی! دیگر نمی توانید ما را فریب دهید. اسم تحمیل به رهبری را هماهنگی نگذارید. سخنان صریح رهبری شهید و رهبری حاضر موجود است. عملکرد نفرت انگیز مسوولان و بویژه دیپلماتها در زیر پا گذاشتن همه سخنان رهبری شهید هم موجود است. آری. رهبری هم بدون حمایت مردم مورد تحمیل قرار می گیرد

@Khomeinismمنذ 8 ساعات
تعليقًا على
این ابوموسی اشعری های زمانه که امروز به هر بهانه کلمه منحوس مذاکره و صلح را سر نیزه می برند، همانها هستند که قبلا هم به اسم وفاق هر غلطی از دولت سر زد را ماله کشیدند. همانها هستند که دستورات صریح رهبری شهید برای حجاب را پایمال کردند تا بی حجابی عادی شود. اما باز هم شعار هماهنگی با رهبری دادند!

@Khomeinismمنذ 8 ساعات
تعليقًا على
عده ای ابله و عده ای هم خائن آگاه اینطور تلقی می کنند که قدرت رهبری در جمهوری اسلامی از قدرت حضرت علی عیلیه السلام در ایام خلافتش بیشتر است!! فکر می کنند اعتراف به این نکته که مسوولان متمرد در حال خیانت هستند، تضعیف رهبری است! این افراد دقیقا هدفشان خاموش کردن خشم انقلابی مردم مومن و حزب اللهی است.

@Khomeinismمنذ 8 ساعات
تعليقًا على
آقای جوانی! ببخشید که ما رشد کرده ایم و دیگر فریب سخنان افیون گونه و لالایی وار شما را نمی خوریم. متوجه هستیم که برنامه کودتایی که حتی یک نفر هم برایش از حاکمیت دستگیر نشد چیست. می فهمیم که منظور عراقچی از رد و بدل پیام چیست. و چرا امروز هیچ موج موشکی اجرا نشد...مطمئن باشید دیگر حنایتان رنگی ندارد.

‌اکبری‌ صورة الملف الشخصي
@DrAkbariمنذ 3 ساعات
تعليقًا على
حرف اقای یدالله جوانی کاملا صحیح است. ما اگر تابع ولایت هستیم، باید بگوییم سمعنا و اطعنا. اگر ولی گفت جنگ می جنگیم و اگر گفتند صلح می گوییم اطاعت امر.https://farsnews.ir/DrAkbari/1774583675266869020/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A2%D8%AA%D8%B4-%D8%A8%D8%B3-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA