14 آبان 1404
مطالبه

ضرورت تشکیل کارگروه همکاری‌های هسته‌ای میان ایران، چین و روسیه

با تشکیل گروه ویژه اقدام هسته‌ای ساخت‌‌، نظارت، توسعه و سرمایه گذاری تبادل دستاورد‌های هسته‌ای زیر 20 درصد با دو کشور اصلی شورای امنیت یعنی چین و روسیه و بعضی اعضای شورای حکام برای تاسیس 77 نیروگاه‌های مختلف هسته‌ای از جمله تحقیقاتی، پمپ آب دریا به فلات خشک، ابرسازها، برق‌سازی، پزشکی، تصفیه آب، نیروگاه متحرک بحران، قطار و کشتی هسته ای، کشاورزی و... با این اعضا دیگر نیازی به نه آژانس داریم نه شورای حکام نه شورای امنیت چون تمام اعضا با ما شفاف در حال کار و توسعه هستند و در آن جلسات هم از صنعت هسته‌ای ما دفاع می‌کنند و می‌توانیم قرارداد مشارکت را با این کشورهای هسته‌ای کمی همسو ببندیم در شورای امنیت مانند : چین، روسیه، و شاید فرانسه و اعضا آژانس مانند : هند، سوئد، اسپانیا، بلژیک، تایلند، اسواتینی، آفریقا جنوبی، رومانی، پاکستان، لیتوانی، هلند، ارمنستان، کره شمالی، ترکیه، مصر، لیبی، اندونزی خلاصه بجای آن قرارداد بی‌کارآمد قاهره بهتر است نماینده این کشور‌ها در سازمان انرژی اتمی و از عمد نماینده خود آژانس را دعوت کنیم در کنفرانسی در تهران و آخر کار یک پیمان نامه معتبر بسازیم و نسبت به حساسیت های هسته ای و بخش‌ها و توسعه راهبردی که مد نظره نه حتما اجرا بین این اعضا نسبت به اعتماد خودمون و حفظ امنیت داخلی کلی مشارکت ببندیم و بعد این پیمان نامه بزرگترین پیمان نامه هسته ای جهان بعد npt می‌شود و آن کشورها با ما صادقانه کار و برای خودشان هم مفید است و حمایت می‌کنند و ما هم قدرتمند به انرژی هسته ای خود وجه بزرگ جهانی می بخشیم.

ریس جمهور و وزیر امورخارجه، آیات عظام.مجلس تشخیص مصلحت نظام.مجلس شورا.شورای نگهبان، سازمان انرژی هسته ای، دفتر مقام معظم رهبری، شورای امنیت ملی

تصویر نمایه‌ی ‌فرشاد‌
فرشاد

@Iranehamdel  •  25 دی 1404

جنس و اجناس بی کیفیت چینی
مطالبه

چرا اجناس بی کیفیت و معیوب چینی کل بازار را گرفتند؟

متاسفانه بعد از اخراج محصولات با کیفیت کره ای از ال جی گرفته تا سامسونگ که توسط نمایندگی های معتبر ارائه می‌شد جای آنرا محصولات چینی به شدت بی کیفیت گرفته. دیگر کالایی نمانده که معیوب یا شکننده و تقلبی نباشد و یا رنگ شده و یا طول عمری در حد چند روز!!!! آیا اینهمه سازمان بازرسی و قضایی و پلیس و مبارزه با قاچاق و نهادهای بازرسی و پلیس فتا که داریم برای جمع آوری و مقابله با این کالاهای تقلبی چینی کافی نیستند؟!!! متاسفانه به صورت گسترده اجناس معیوب و بی کیفیت با طول عمر کوتاه در تمامی فروشگاه های معتبر آنلاین مثل دیجی کالا و غیره به صورت گسترده عرضه می‌شوند و به اسم اصل فروش می‌رود و ترفند فروش نیز با ارائه تخفیف هست تا خریدار متوجه نشود و یا بسته بندی کالا و شماره سریال کاملا با دقت با سریال جنس مطابقت دارد!!!طوری جنس تقلبی می‌زنند که فقط وارد کننده و فروشنده می‌داند تقلبی است و خریدار بعد مدتی که استفاده می‌کندیا نمی‌سوزد یا بعد خرابی متوجه آن می‌شود. از قطعات اتومبیل گرفته تا اجناس برقی و الکترونیکی. آیا وقت آن نرسیده تا نمایندگی معتبر ایجاد شود و بساط این حجم اجناس تقلبی چینی نباشیم. بارها دیده شده روی اجناس خورده ساخت ایران ولی زیر برچسب زده ساخت چین!!!! آیا چین کل ایران را از محصولات بی کیفیتش اشباع کرده و اینهمه ارگان دریافت کننده بودجه ناتوان در جلوگیری از آن هستند؟؟!!!!!!!!! چین محصولات با کیفیت هم می‌زند چرا اجناس بی کیفیتش نصیب ما میشود؟ با مسوولان چینی هم باید صحبت شود که این حجم از محصولات تقلبی را در کشورش اجازه تولید ندهد و اگر می‌دهد اجازه فروش آنرا به دیگر کشورها ندهد. سازمان‌های بازرسی و مبارزه با قاچاق پلیس فتا و گمرک و وزارت امور خارجه و وزیر اقتصاد و صنعت و دیگر ارگان ها با تعامل با تجار ایرانی و چینی این مشکل را حل کنند.

بازرسی کل کشور، وزیر اقتصاد و دارایی، سازمان تعزیرانت حکومتی، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه، سازمان بازرسی کل کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
22:07 - 10 فروردین 1405

1 واکنش
9 بازدید