2 اردیبهشت 1403
مطلب تبیینی و تحلیلی

صادق خلیلیان: دولت برای هر ایرانی سالانه 3 میلیون تومان یارانه آرد و نان می دهد اما مردم از قیمت و کیفیت نان رضایت ندارند

ساماندهی زنجیره آرد و نان در سه دهه اخیر به منظور هدفمندی یارانه و افزایش کیفیت نان در قوانین مورد تاکید قرار داشت اما بجز دولت های دهم و سیزدهم؛ دولت دیگری برای ساماندهی آن اقدام نکرد. اولین بار در اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، در سال 90، قیمت نان آزاد شد و یارانه آن مستقیم به مردم پرداخت گردید.
تصویر نمایه‌ی ‌محمد حسن وکیل پور‌
@Vakilpoormh_Dr2 اردیبهشت 1403
در پاسخ به
سلامبا توجه به اینکه آقای دکتر خلیلیان از طراحان و مجریان این طرح در دولت دهم بوده و در دولت سیزدهم نیز در مسولیت استانداری خوزستان این طرح را اجرا نموده اند و با توجه به تخصص دانشگاهی که در این زمینه دارند پیشنهاد دارم این خبر به جهت اهمیت در سیاستگذاری در صفحه اول خبرگزاری قرار گیرد.
به ۸ میلیون اتباع از مالیات مردم بیشتر میدید.خیانت در امانت
21:04 - 2 اردیبهشت 1403

1 واکنش
62 بازدید