21 تیر 1405
مطالبه

تعویق آزمون ارشد یا حذف تأثیر امتحانات نهایی از کنکور

درخواست فوری برای تعویق آزمون کارشناسی ارشد و حذف تأثیر امتحانات نهایی از کنکور یا برگزاری مجازی آن‌ها ما، جمعی از دانش‌آموزان، دانشجویان و خانواده‌های آنان، از ریاست محترم جمهوری، شورای عالی امنیت ملی، وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش و سازمان سنجش درخواست می‌کنیم با توجه به شرایط موجود، آزمون کارشناسی ارشد را تا بازگشت کامل امنیت و آرامش به تعویق بیندازند و امتحانات نهایی را تا عادی شدن شرایط به‌صورت مجازی برگزار کرده یا تأثیر آن‌ها را از کنکور حذف کنند. با توجه به اینکه حذف تأثیر امتحانات نهایی از کنکور و برگزاری مجازی آن، پیش‌تر نیز در میان گزینه‌های قابل بررسی قرار داشته است، انتظار می‌رود در شرایط فعلی این راهکارها برای حفظ امنیت، آرامش روانی و عدالت آموزشی مورد استفاده قرار گیرند. امنیت و جان فرزندان ایران، مقدم بر هر تقویم آموزشی است. پیشگیری امروز، از پشیمانی فردا جلوگیری می‌کند.

شورای عالی امنیت ملی، جناب آقای دکتر عظیمی راد، نهاد ریاست جمهوری، وزیر محترم علوم ، تحقیقات و فن آوری جناب دکتر حسین سیمایی صراف، معاون آموزش و پژوهش

@user17838890597722 تیر 1405
در پاسخ به
کسانیکه اصرار به تعویق کنکور ارشد دارن لطفا یه برنامه جایگزین هم ارائه بدناومدیم جنگ سه چهارسال طول کشید یا این وضعیت پینگ پنگی جنگ حالا حالاها ادامه داشت تکلیف چیه؟سه روز مونده به کنکور قراره بخونید که از قطعی برق و نداشتن اینترنت برای درس نخوندن شاکی هستید؟
انتظار داری جونمونو بگیریم کف دستمون بریم سر جلسه؟؟؟ 😳
08:22 - 22 تیر 1405

1 واکنش
31 بازدید