24 ژوئن 2025

سرلشکر پاکپور: آمریکا در صورت تکرار تجاوز پاسخ کوبنده‌تری خواهد گرفت

فرمانده کل سپاه پاسداران خطاب به رییس جمهور بی خرد و ابله آمریکا بیان کرد: هشدار می دهیم در صورت تکرار تعدی و تجاوز مجدد به کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی و سرزمین شهید پرور ایران سربلند، پاسخ های کوبنده تر و پشیمان کننده تری دریافت خواهد کرد.
ترامپ از ایران باز تشکر کرده که از قبل بهشون اطلاع دادید، قطر هم میگه یک موشک به پایگاه خورد که خسارتی نداشت، اگر چه تاثیر گذار بود و ترامپ با فراموش کردن تهدیدات قبلیش گفت که الان زمان صلحه، ولی اگر دو جمله اولش راست باشه جای تاسفه. بهرحال اگر چه قطر هیچ حقی برای دلخور شدن نداره ولی بهرحال روابط تا مدتی تیره میشه، پس چرا حالا که بنا بر تیرگی روابط، اینقدر ملایم و با تعارف می‌زنید؟! طوری باید میزدید که خسارات فراوان بجا بذاره تا بشه گفت تلافی کردیم.
02:16 - 24 ژوئن 2025

27 واکنش
14٫7k بازدید


3 پاسخ

@Bystrank24 ژوئن 2025
در پاسخ به
صلح براساس شرایط فعلی و همچنین جهت حفظ موجودیت اسلام و امت مسلمان و زیرساختهای کشور نشانه عقل حکمران هست. وگرنه فرض کنیم قطر کامل سوخته الان. پایگاه امریکا هم داغون کامل. شب بیاند همه اب و برق و گاز و ... را بزنند. فردا خود شما یقه همه را میگیری که چرا اگر قرار به از بین رفتن زیرساختها بود حمله کرد…نمایش بیشتر

@Arad_Moosaeirad24 ژوئن 2025
در پاسخ به
یعنی از روز روشن تر بود که این پاسخ، صرفا نمادین و بدون هیچ اثری از بازدارندگی بود.تک تک حرفهای مسئولان نظامی و ارشد نظام مبنی بر پاسخ پشیمان کننده، نابودی اسرائیل و ... غلط و برعکس از آب درآمده و به همه ثابت شد که تمام این سالها فقط شعار داده اند.باز عده ای دنبال انداختن تقصیر گردن دولتها و احزاب…نمایش بیشتر