نسخه وزیر ورزش برای بوکس زنان

مدیر تیم‌های ملی بوکس از پیشنهاد وزیر ورزش برای جذب مربیان کره‌ شمالی جهت هدایت تیم ملی بوکس بانوان خبر داد.
حسین رحمتی مدیر تیم‌های ملی بوکس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که شرایط اردوهای تیم ملی بوکس جوانان و بزرگسالان کشورمان پیش از اعزام به مسابقات جام جهانی و قهرمانی آسیا چطور است، گفت: اردوی تیم ملی بوکس جوانان کشورمان زیر نظر رضا مهدی‌پور تمرینات منظمی را پیگیری می‌کند، قرار است جوانان کشورمان در اواسط اسفندماه راهی تایلند و در مسابقات جام جهانی حضور پیدا کنند. این رقابت‌ها در واقع میدان کسب سهمیه المپیک جوانان داکار است. مسابقات جام جهانی در پنج وزن برگزار خواهد شد و تیم ملی کشورمان جهت حضور در این مسابقات آماده می‌شود.وی در ادامه افزود: مسابقات قهرمانی جوانان آسیا نیز تیرماه در اندونزی برگزار خواهد شد و پس از آن مردادماه جوانان جهان را پیش رو داریم که و در نهایت خروجی این اعزام‌ها حضور در المپیک داکار خواهد بود. مهم‌ترین برنامه فدراسیون در رده سنی جوانان المپیک داکار است، آخرین باری که جوانان کشورمان در المپیک حضور پیدا کردند، المپیک آرژانتین بود و آنهم با یک نماینده که متأسفانه دستمان به مدال نرسید. در واقع هرکسی در بانکوک موفق شود، بلیت حضور در المپیک داکار را در همان تایلند رزرو خواهد کرد.مدیر تیم‌های ملی در مورد اعزام تیم ملی بزرگسالان به مسابقات قهرمانی آسیا، گفت: در حال حاضر اردوی تیم ملی بزرگسالان در تهران پیگیری می‌شود و همایون امیری هدایت تیم ملی را برعهده دارد. قرار است هفته دوم فروردین‌ماه سال آینده مسابقات قهرمانی آسیا در مغولستان برگزار شود، حضور در قهرمانی آسیا برای تیم ملی پیش از اعزام به بازیهای آسیایی ناگویا بسیار مهم است.
البته تلاش فدراسیون این است که پیش از اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا، تیم ملی بوکس را راهی اردوی مشترک در مغولستان کند، به‌هرحال برای اینکه تیم ملی را راهی اردوی مشترک کنیم باید شرایط اقتصادی را نیز در نظر بگیریم، اگر بتوانیم مشکلات مالی را رفع کنیم، احتمالاً یک هفته زودتر از شروع قهرمانی آسیا، تیم ملی مردان و بانوان را راهی اردوی مشترک مغولستان خواهیم کرد. وی در پاسخ به این سؤال که برای نخستین‌بار قرار است تیم ملی بانوان راهی قهرمانی آسیا شود، آیا اعزام بانوان به قهرمانی آسیا قطعی شده است، گفت: بله، مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی برگزار شد، نفرات برتر هر وزن نیز مشخص شده است. بحث بانوان بوکس تازه راه افتاده و قطعاً فدراسیون تجربیات کمی دررابطه‌با این موضوع دارد. ما در ابتدای مسیر تشکیل تیم های ملی بانوان هستیم و باید آهسته‌آهسته قدم برداریم. دررابطه‌با تعداد نفرات اعزامی به مغولستان مسئولان فدراسیون تصمیم خواهند گرفت، اما در مورد اینکه آیا بانوان اعزام خواهند شد یا خیر، باید بگویم که قطعاً بانوان در مغولستان نماینده خواهند داشت.
مدیر تیم‌های ملی بوکس در پاسخ به این سؤال که جذب مربی خارجی برای تیم ملی بوکس بانوان به کجا رسید و آیا با گزینه‌های نهایی به توافق رسیدید یا خیر، گفت: در جلسه‌ای که با رئیس فدراسیون و مربیان در دفتر وزیر ورزش حضور داشتیم، دنیا مالی یک پیشنهاد خوبی به ما ارائه کرد و قول حمایت را نیز داد، پیشنهاد وزیر ورزش و جوانان این بود که از مربیان کره شمالی در بحث تیم ملی بانوان استفاده کنیم. ما هم در حال رایزنی هستیم و امیدواریم نتیجه‌بخش باشد. حتی استفاده از مربیان کشورهای ازبکستان، قزاقستان و روسیه که تقریباً بافرهنگ و آداب کشور ما آشنا هستند نیز به ما پیشنهاد شده است. ما ابتدا با دو مربی روسی رایزنی کردیم و رزومه‌های خود را به ما ارسال کردند، اما به توافق نهایی نرسیدیم. این رایزنی ها ادامه خواهد داشت تا بتوانیم به نتیجه برسیم.وی در پایان صحبت‌های خود، عنوان کرد: مسابقات قهرمانی آسیا در رده سنی نوجوانان اردیبهشت‌ماه سال آینده به میزبانی ازبکستان برگزار خواهد شد. به همین دلیل تیم ملی نوجوانان از اواخر سال جاری تمرینات خود را آغاز خواهد کرد.#بوکس_مدیر_تیم_های_ملی#رحمتی_تیم_ملی
17:28 - 29 بهمن 1404
ورزش
ورزش بانوان
ورزش‌های رزمی

4 بازنشر
148k بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌فاتح‌
@Jamkaran_313_6130 بهمن 1404

معنای ریحانه در بیان مقام معظم رهبری

طرز تفکر جالب رهبری در مورد شخصیت #زن در اسلام و جامعه #ایران
تصویر نمایه‌ی ‌فاتح‌
فاتح

@Jamkaran_313_61  •  30 بهمن 1404

زن، گل، عطر خوشبو و هوای تنفس در فضای خانه است

۸۳۳ KB