پاسخ کتابخانه ملی به لغو شیفت شب

در حالیکه لغو شیفت شب کتابخانه ملی موجی از اعتراض را میان نخبگان و دانشجویان دکتری ایجاد کرده است، غلامرضا امیرخانی، رئیس این سازمان، امروز اعلام کرد که داشتن این شیفت وظیفه کتابخانه ملی نیست.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، غلامرضا امیرخانی، امروز (۲۸ اردیبهشت) در نشست خبری اعلام کرد که «راه‌اندازی شیفت شب در کتابخانه ملی از ابتدا اشتباه بوده» و شبانه‌روزی بودن آن جزو وظایف کتابخانه‌ ملی نیست.سال‌های گذشته شیفت شب(از ساعت ۲۴ تا ۷) در کتابخانه ملی برقرار و محدود به دانشجویان دکتری، نخبگان و افراد دارای مقاله بود و این افراد می‌توانستند شب‌ها نیز از حضور در این مکان بهره‌مند شوند. اما مدتی است که این سازمان به دلایلی چون صرفه‌جویی و مسائل امنیتی این شیفت را لغو کرده که منجر به اعتراض بخشی از مراجعه‌کنندگان شد.
اکنون امیرخانی می‌گوید که مسئولیت برگزاری شیفت شب بر عهده کتابخانه‌های عمومی و شهرداری است این درحالی است که «همه وظایف بر دوش کتابخانه ملی افتاده است.»#کتابخانه_ملی #کتابخانه
14:41 - 18 مه 2026
فرهنگ
کتاب و ادبیات

2 بازنشر3 واکنش
55٫7k بازدید




1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌رضا پویا‌
@poyan136918 مه 2026
در پاسخ به
عکس منو چند سال پیش خودم انداختبزارید شیفت شب رو حتما