آخرین ارزیابی پزشکی از وضعیت رضا امیرخانی

رضا امیرخانی، نویسنده مطرح کشور، بر اثر سانحه شدید پاراگلایدر در مشاء دماوند به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شده و به گفته خانواده و تیم درمان، با وجود آسیب‌های جدی، روند رسیدگی پزشکی با حساسیت بالا ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، رضا امیرخانی، نویسنده سرشناس کشورمان، که عصر یکشنبه در پی یک سانحه شدید پاراگلایدرسواری در منطقه مشاء دماوند آسیب دیده و به بخش مراقبت‌های ویژه یکی از بیمارستان‌های تهران منتقل شده است، همچنان در وضعیت حساس قرار دارد.آخرین گزارش‌های دریافتی از تیم پزشکی و خانواده وی، ضمن تشریح ابعاد حادثه، جزئیات تازه‌ای از وضعیت هوشیاری ایشان را مشخص کرده است.خانواده و تیم درمانی، با تأکید بر حساسیت شرایط، اعلام کرده‌اند که اقدامات تخصصی در حال انجام است. وضعیت بالینی وی به شرح زیر گزارش شده است:سطح هوشیاری رضا امیرخانی در حال حاضر در نوسان بین ۴ تا ۵ قرار دارد. به دلیل مصرف داروهای تسکینی، ارزیابی دقیق وضعیت هوشیاری او نیازمند زمان است.همچنین تنفس ایشان با کمک ونتیلاتور انجام می‌شود، اما خوشبختانه ضربان قلب منظم است و رفلکس‌های اندامی وجود دارند. بنا بر تشخیص پزشکان، این نویسنده از چند ناحیه دچار شکستگی و آسیب شده است که مهم‌ترین آن‌ها شامل شکستگی لگن است. همچنین، شکستگی در ناحیه سر وجود دارد، اما بررسی‌های اولیه و اسکن مغز نشان می‌دهد که آسیب جدی به مغز وارد نشده است. قطعیت این موضوع منوط به بررسی مجدد اسکن‌های مغزی در ساعات آینده خواهد بود.
به گفته سوده امیرخانی، خواهر رضا امیرخانی، روند درمان این نویسنده با پیگیری جدی بیمارستان و متخصصان آن درحال انجام است. خانواده این نویسنده ضمن تشکر از دعاهای هم‌وطنان، خواهش کرده‌اند که برای حفظ تمرکز تیم درمانی، به هیچ عنوان با بیمارستان تماس گرفته نشود و اخبار تکمیلی صرفاً از طریق منابع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.#رضا_امیرخانی#نویسنده#قیدارٍ#من_او
10:13 - 10 آذر 1404
فرهنگ
کتاب و ادبیات

2 بازنشر11 واکنش
14٫4k بازدید


3 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌فرید کیومرثیان‌
@Kiumarseyan10 آذر 1404
در پاسخ به
الهی آمین شفاء عاجل جاري گردد

تصویر نمایه‌ی ‌فربد حیدری‌
@F_heydari10 آذر 1404
در پاسخ به
ان شالله شفای عاجل

تصویر نمایه‌ی ‌رضا رضاوند‌
@aminzad10 آذر 1404
در پاسخ به
حالا این بنده خدا کی هست که این همه خبر میرید براش؟؟در حال تفریح لاکچری بوده تفریح مایه داراایشا ا... خدا همه مریض هارو شفا بده ایشون هم جزوشون باشه