تمدید مهلت ارسال آثار به سوگواره «سوگ هنر» تا ۱۵ شهریور

دبیر اجرایی سوگواره «سوگ هنر» از تمدید مهلت ارسال آثار به این رویداد هنری تا ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: این تصمیم در پی استقبال گسترده هنرمندان و درخواست‌های مکرر برای فرصت بیشتر جهت تکمیل و ارسال آثار اتخاذ شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، دکتر ندا پارسا، دبیر اجرایی سوگواره «سوگ هنر» درباره تمدید ارسال آثار اظهار کرد: با توجه به استقبال کم‌نظیر هنرمندان و پیام‌های متعدد شرکت‌کنندگان مبنی بر نیاز به زمان بیشتر برای آماده‌سازی آثار، شورای سیاست‌گذاری سوگواره مهلت ارسال آثار را تا ۱۵ شهریورماه تمدید کرد.وی افزود: سوگواره «سوگ هنر» با هدف به تصویر کشیدن مفاهیم آیینی و عاشورایی و همچنین در بخش ویژه، بازتاب آیین‌های باشکوه بدرقه و وداع مردم با «آقای شهید ایران» برگزار می‌شود و تاکنون مورد استقبال هنرمندان سراسر کشور قرار گرفته است.پارسا با اشاره به بخش‌های رقابتی این سوگواره گفت: هنرمندان می‌توانند آثار خود را در هفت رشته عکاسی، تصویرسازی، پوستر و تایپوگرافی، نقاشی، روایت‌نویسی، تئاتر صحنه‌ای و تئاتر میدانی ارسال کنند.دبیر اجرایی سوگواره «سوگ هنر» ادامه داد: در هر رشته، به نفر اول ۲۰۰ میلیون ریال، نفر دوم ۱۵۰ میلیون ریال، نفر سوم ۱۰۰ میلیون ریال و اثر شایسته تقدیر ۵۰ میلیون ریال به همراه تندیس سوگواره و لوح تقدیر اهدا می‌شود.وی درباره بخش ویژه «آقای شهید ایران» نیز گفت: این بخش به آیین‌های تشییع، تدفین، بزرگداشت و شهادت رهبر شهید ایران اختصاص دارد و در رشته‌های عکاسی، نقاشی، روایت‌نویسی و تئاتر صحنه‌ای و میدانی برگزار می‌شود.پارسا افزود: برگزیده برتر بخش ویژه «آقای شهید ایران» در هر یک از رشته‌های این بخش، مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال به همراه تندیس سوگواره و لوح تقدیر دریافت خواهد کرد.
وی با تأکید بر اینکه مهلت تعیین‌شده تمدید مجدد نخواهد شد، از هنرمندان و علاقه‌مندانی که تاکنون موفق به ارسال آثار خود نشده‌اند خواست آثارشان را تا ۱۵ شهریورماه از طریق سامانه اعلام‌شده در فراخوان ارسال کنند.پارسا در پایان اظهار داشت: علاقه‌مندان برای ارسال آثار می‌توانند به نشانی https://forms.gle/NLw9c2XwqVk1S8wt8 مراجعه کنند و اطلاعات تکمیلی سوگواره از طریق نشانی «@Soogehonar» در پیام‌رسان ایتا و تلگرام در دسترس است.#سوگواره_سوگ_هنر
13:05 - 5 شهریور 1405
هنر
استان ها
قم

1 بازنشر2 واکنش
15٫6 هزار بازدید