مذاکره مانع خوی استعماری آمریکا نیست

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان محلات گفت:مذاکره با کسانی که بویی از انسانیت نبرده‌اند، معنایی ندارد. بر اساس شریعت، عقل و منطق بر سر استکبار فریاد زده و از آنها اعلام انزجار خواهیم کرد.
۲۰ MB
به گزارش خبرگزاری فارس از محلات، حجت‌الاسلام محمد احمدی ظهر امروز در تجمع راهپیمایان ۱۳ آبان محلات که در مجموعه ورزشی ۱۳ آبان این شهر برگزار شد، پیام راهپیمایی ۱۳ آبان را فریاد ملت ایران بر سر استکبار جهانی دانست و اظهار کرد: برخی خواص خود فروخته به دنبال نادیده گرفته شدن تسخیر لانه جاسوسی هستند اما این حرکت انقلابی نماد بیداری ملت انقلابی ایران بود.وی با اشاره به نامگذاری تسخیر لانه جاسوسی به عنوان انقلاب دوم از سوی مقام معظم رهبری، ادامه داد: تسخیر لانه جاسوسی نشان داد ملت ایران در برابر دخالت و نفوذ آمریکا در امور داخلی کشور قاطعانه ایستاده است.وی با اشاره به ۳ رویداد تاریخی در ۱۳ آبان، افزود: در ۱۳ آبان سال ۵۴، دانش‌آموزان و دانشجویان به حضور رئیس جمهور آمریکا در ایران اعتراض کرده و آن را نماد سلطه آمریکا دانستند و امروز دانش‌آموزان با حضور خود اعلام کردند که این خط تداوم داشته و مدیون خون شهدای آن دوران هستیم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان محلات با تاکید بر ضرورت تداوم شعار مرگ بر آمریکا، تصریح کرد: کشورهایی بودند که مرگ بر آمریکا در آنها گفته نمی‌شد اما آمریکایی‌ها دست از سلطه‌گری خود بر نداشتند ولی خدا از چهره خبیث آنها نقاب برداشت. مذاکره انجام شود یا نشود، آمریکایی‌ها به سلطه‌گری و زیاده‌خواهی خود ادامه می‌دهند.وی کودک کشی را بخشی از ذات خبیث استکبار دانست و گفت: مذاکره با کسانی که بویی از انسانیت نبرده‌اند، معنایی ندارد. بر اساس شریعت، عقل و منطق بر سر استکبار فریاد زده و از آنها اعلام انزجار خواهیم کرد.#راهپیمایی_سیزده_آبان#شهر_گلها#مردم_محلات #مذاکره
12:16 - 13 آبان 1404
سیاست
مرکزی