رجز زینبی سحر امامی در اربعین سردار سلیمانی

اربعین شهادت فرمانده دلاور بسیج سردار غلامرضا سلیمانی امروز در شهر فارسانِ چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
۴۱ MB
12:12 - 10 اردیبهشت 1405
ویدئو
استان ها
چهار محال و بختیاری




3 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر عودی‌
در پاسخ به
لبیک یا خامنه‌ای

@Iranitaabad7 روز پیش
امروز و در مواجهه با این حقیقت که بسیاری از بخش‌های اقتصادی کشور درجریان #جنگ رمضان دچار آسیب و‌خسارت شده‌اند و‌نیازمند بازسازی جدی و فوری هستند، اتلاف و‌حیف‌ومیل منابع مالی کشور در باشگاه‌های فوتبال عملا باعث آسیب بیشتر به #اقتصاد کشور و ایجاد خطر برای معیشت مردم خواهدشد شکی وجودندارد.باپیوستن به…نمایش بیشتر
تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه صحرائی‌
فاطمه صحرائی

@Doustdar_Velayat  •  27 فروردین 1405

مطالبه

ممنوعیت تزریق منابع مالی هلدینگ خلیج‌فارس به باشگاه استقلال تهران

فوتبال در کشور نام حرفه‌ای را یدک‌می‌کشد اما درواقع ملغمه‌ای آماتور است که تنها باعث‌بلعیده‌شدن منابع هنگفت مالی می‌شود. نیاز جامعه به ‫ورزش‬ حتما موضوعی مهمست اما فوتبال باشگاهی طی بیش‌از ۲۰سال گذشته هیچ و‌دقیقا هیچ افتخار و آورده‌ای برای ورزش قهرمانی کشور نداشته‌است و آخرین گام آن، حذف تیم تراکتورسازی از لیگ قهرمانان آسیا بود. برخلاف بسیاری کشورهای جهان، باشگاه‌های فولاد در ایران از تراکتورسازی تبریز گرفته تا ملوان بندر انزلی ازنظر اقتصادی خودکفا نیستند و تنها محل هزینه‌کرد‌منابعی هستند که عمدتا توسط مجموعه‌های دولتی و‌نیمه‌دولتی (خصولتی) تامین می‌شود. مبالغ نجومی قراردادهای فوتبالیست‌ها آنقدر عجیب و‌ حیرت‌انگیزست که بییاری از مردم دیگر قادر به درک دلیل پرداخت این پول‌ها نیستند. آنهم در شرایطی که اوضاع اسفناک اقتصادی عمده مردم ایران درحد مشکلات عدیده برای فراهم‌نمودن ابتدائیات معیشت هروز بیش‌ازپیش خودنمایی می‌کند امروز و باتوجه به آسیب‌دیدگی جدی صنعت ‫پتروشیمی‬ کشور درجریان جنگ که اولین‌نشانه آن ممنوعیت صادرات محصولات و تمرکز بر تامین نیازهای داخلیست، زنگ خطر بزرگیست برای مجموعه هلدینگ پتروشیمی ‫خلیج‌فارس‬ بعنوان مالک باشگاه فوتبال استقلال تهران که دیگر نباید چند ده هزار میلیارد ریال منابع مالی صرف پرداخت هزینه‌های فوتبالی بی‌ثمر شود هلدینگ خلیج‌فارس عملا یک مجموعه تقریبا دولتیست که بخش بزرگی از سهام آن در سبد سهام عدالت قراردارد و مدیریت آن نیز ازطریق صندوق بازنشستگی صنعت نفت و وزیر ‫نفت‬ تعیین می‌شود. امروز دیگر جایی برای ولنگاری مالی و حیف‌ومیل منابع مالی کشور وجودندارد. ترمیم آسیب‌دیدگی‌ها و بازسازی صنایع پتروشیمی منابع مالی هنگفتی نیازدارد و یقینا در این شرایط تزریق بی‌حساب‌وکتاب منتبع مالی هلدینگ خلیج‌فارس به باشگاه فوتبال استقلال تهران نه‌تنها غیرمنطقی، که عملا خیانتی بزرگ به عموم مردم ایران بعنوان صاحبان اصلی صنعت پتروشیمی کشور است. دیگر نه زمان، نه منابع، نه پول و نه وقتی برای تلف‌شدن در فوتبال فشل باشگاهی ایران وجود ندارد.

هلدینگ خلیج فارس، شرکت های گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، وزارت ورزش و جوانان کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فدراسیون فوتبال، ریاست جمهوری پزشکیان، وزیر نفت

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌بهروز پارسی 🇮🇷‌
@Behruz107 روز پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌بهروز پارسی 🇮🇷‌
بهروز پارسی 🇮🇷

@Behruz10  •  8 اردیبهشت 1405

نگهداری و معرفی سردر مسجد جورجیر
مطالبه

نگهداری و معرفی مسجد جورجیر

سردر تاریخی مسجد جورجیر که با قدمت هزار ساله در محله‌ی باب‌الدشت اصفهان واقع شده است از قدیمی‌ترین ابنیه‌ی شهر اصفهان به شمار می‌رود و متاسفانه با سهل‌انگاری مسئولین رو به تخریب است. از مسجد تاریخی جورجیر فقط همین سردر زیبا و ارزشمند باقی مانده و همین سردر هم به خوبی محافظت نمی‌شود! این اثر تاریخی که از دوره دیلمی به یادگار مانده و دارای تزیینات فراوان هنری و اسلامیست با آجرکاری‌های ظریف و هنرمندانه، نقوش اسلامی را به تصویر کشیده اما حتی به درستی به گردشگران معرفی هم نشده و تعداد کمی از مسافران اصفهان نام آنرا شنیده‌اند! حفظ و نگهداری هر اثر تاریخی به عهده‌ی تک‌تک ماست اما مسئولین میراث فرهنگی و شهرداری اصفهان وظیفه‌‌ای بس سنگین‌تری بر شانه دارند.

مردم ایران شهرداری اصفهان سازمان میراث فرهنگی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه