حجت الاسلام جلیلی: دشمن به دنبال ضربه‌زدن به اصل ایران است

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) گفت: برای مردم تشریح شود که امروز نقشه و طراحی دشمن، تنها علیه جمهوری اسلامی، اصول‌گرا، اصلاح‌طلب یا یک گروه خاص نیست؛ بلکه اصل ایران برای دشمن موضوعیت پیدا کرده و دشمن به دنبال ضربه‌زدن به ایران است.
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد جلیلی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع)، در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: همان‌طور که در قرآن نیز مشاهده می‌کنیم، کفار و مشرکان در میان خود دچار اختلاف، تفرقه و نزاع هستند، اما هنگامی که در مسیر مقابله و جنگ با جبهه حق قرار می‌گیرند، متحد می‌شوند. ممکن است دل‌هایشان از یکدیگر فاصله داشته باشد و در میان خود اختلاف داشته باشند، اما در برابر جبهه حق در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند.جلیلی با اشاره به نقش رسانه‌ها در ناکامی دشمن گفت: نباید نقش خودمان، رسانه‌ها، خبرنگاران و خبرگزاری‌ها را در ناکامی و شکست دشمن، چه در جنگ ۱۲روزه و چه در حوادث و فتنه‌های اخیر، نادیده بگیریم.وی با بیان اینکه امروز جامعه رسانه‌ای دارای رسالت‌های مهمی است، اظهار کرد: نخستین خلئی که امروز در جامعه احساس می‌شود، این است که هنوز همه مردم نسبت به نقش دشمن در ضربه‌زدن به ایران و ایرانیان به طور کامل توجیه و آگاه نشده‌اند و ابعاد این مسئله برای آنان به‌خوبی تبیین نشده است.مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) تصریح کرد: باید برای مردم تشریح شود که امروز نقشه و طراحی دشمن، تنها علیه جمهوری اسلامی، اصول‌گرا، اصلاح‌طلب یا یک گروه خاص نیست؛ بلکه اصل ایران برای دشمن موضوعیت پیدا کرده و دشمن به دنبال ضربه‌زدن به ایران است.وی ادامه داد: این واقعیت باید برای جامعه تبیین شود که دعوا و جنگ امروز، بر سر موجودیت ایران است. این نخستین وظیفه و رسالت خبرنگاران و همه کسانی است که در عرصه رسانه فعالیت می‌کنند.
جلیلی، دومین وظیفه جامعه رسانه‌ای را توجه به شرایط جنگ ترکیبی دانست و گفت: دشمن امروز همه داشته‌های خود را به میدان آورده است. در چنین شرایطی، هر فردی که در هر عرصه و میدانی فعالیت می‌کند، محل فعالیتش یک خاکریز، جبهه و سنگر مقابله با دشمن محسوب می‌شود.وی افزود: یک نفر در عرصه اقتصاد فعالیت می‌کند، دیگری در دیپلماسی، فردی در حوزه نظامی و فردی نیز در پای لانچر قرار دارد. شما که در عرصه رسانه، خبررسانی و اطلاع‌رسانی فعالیت می‌کنید نیز در خط مقدم و سنگر اصلی مقابله با دشمن هستید.مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با تأکید بر اهمیت «روایت اول» گفت: امروز شما که در عرصه رسانه و خبررسانی فعالیت می‌کنید، وظیفه روایت اول را بر عهده دارید. نخستین اتفاقات، وقایع و حوادثی که رخ می‌دهد، باید تبیین و تشریح شود و روایت اول در اختیار رسانه‌های داخلی باشد.وی تأکید کرد: نباید اجازه داد دشمن عرصه روایت را در اختیار بگیرد. این یک وظیفه مهم برای اصحاب رسانه است.جلیلی ادامه داد: در کنار روایت اول، یک وظیفه مهم دیگر نیز به وظایف رسانه‌ها افزوده شده و آن، رساندن اقدامات و رخدادهای میدان به مرحله قضاوت درباره نتایج آن‌هاست. باید نتایج اقدامات، دستاوردهای میدان و واقعیت‌های موجود را نیز در اختیار جامعه و مخاطبان رسانه قرار داد.وی گفت: امروز باید برای مردم تبیین شود که در جنگ‌های اخیر و شرایطی که کشور با آن مواجه است، دشمن از هزاران کیلومتر آن‌سوتر می‌آید و ایران را با موشک‌های کروز، موشک‌های بالستیک و بمب‌های سنگر شکن هدف قرار می‌دهد.
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) با طرح این پرسش که قربانیان این حملات چه کسانی هستند، افزود: وظیفه شما خبرنگاران و فعالان عرصه اطلاع‌رسانی، خبررسانی، تبیین‌گری و روایتگری این است که برای افکار عمومی، مردم ایران و حتی جامعه جهانی روشن کنید قربانیان این حملات چه کسانی هستند و چه افرادی در این جنگ‌ها و بمباران‌ها جان خود را از دست می‌دهند و زندگی‌شان نابود می‌شود.وی اظهار کرد: دشمنی که مدعی کمک به مردم ایران و نجات آن‌هاست، باید پاسخ دهد این بمب‌ها، موشک‌های کروز و موشک‌های بالستیک بر سر چه کسانی فرود می‌آید و قربانیان آن چه کسانی هستند.حجت‌الاسلام‌والمسلمین جلیلی گفت: این وظیفه شماست که این واقعیت‌ها را با صداقت و سلامت و در نخستین فرصت ممکن به اطلاع جامعه برسانید و در اختیار مردم، به‌ویژه نسل جوان، و همچنین مخاطبان در عرصه جهانی و رسانه‌های بین‌المللی قرار دهید.#جنگ #رسانه
12:37 - 4 شهریور 1405
نظامی و امنیتی
استان ها
آذربایجان غربی

2 بازنشر
4041 بازدید