پشت پرده عقب نشینی آمریکا از ادعای حمله به ایران

در حالی که واشنگتن همزمان با ناآرامی‌های داخلی ایران سناریوی تشدید تنش را بررسی می‌کرد، هشدارهای محرمانه کشورهای منطقه و حتی برخی متحدان آمریکا نشان داد حمله نظامی نه‌تنها معادله قدرت را تغییر نمی‌دهد، بلکه می‌تواند جامعه ایران را در برابر تهدید خارجی به یک بلوک منسجم تبدیل کند.
گروه دیده‌بان غرب: گزارش اختصاصی شبکه ان‌بی‌سی آمریکا، که به نقل از منابع مطلع منتشر شده، از یک واقعیت مهم پرده برمی‌دارد: در روزهای اخیر، برخی مقامات اسرائیلی و عربی به دولت دونالد ترامپ هشدار داده‌اند که حمله نظامی به ایران، برخلاف تصورات اولیه، نه به فروپاشی سیاسی بلکه به انسجام اجتماعی منجر خواهد شد. این هشدارها در مقطعی مطرح شده که واشنگتن همزمان با آشوب‌های داخلی در ایران، در حال ارزیابی گزینه‌های سخت علیه تهران بوده است.بر اساس این گزارش، ارزیابی مشترک این مقامات آن است که ساختار سیاسی ایران، علی‌رغم فشارهای اقتصادی، عملیات روانی و ناآرامی‌های خیابانی، به اندازه‌ای تضعیف نشده که یک حمله خارجی بتواند آن را از درون فرو بریزد. برعکس، تجربه‌های پیشین نشان داده است که تهدید بیرونی، شکاف‌های داخلی را موقتاً به حاشیه می‌راند و اولویت امنیت ملی را در صدر مطالبات اجتماعی قرار می‌دهد.
هشدارهایی که پشت درهای بسته داده شدنکته قابل توجه در گزارش ان‌بی‌سی، «خصوصی بودن» این هشدارهاست. برخلاف مواضع علنی که معمولاً با ادبیات تند علیه ایران همراه است، در جلسات غیررسانه‌ای، نگاه واقع‌گرایانه‌تری حاکم بوده است. یکی از مقامات منطقه‌ای به صراحت به دولت ترامپ گفته است که هرگونه حمله یا تشدید تنش، ایرانیان را همانند تجربه‌های گذشته، زیر پرچم جمهوری اسلامی متحد خواهد کرد.این ارزیابی، صرفاً مبتنی بر تحلیل سیاسی نیست، بلکه ریشه در تجربه‌های تاریخی منطقه دارد. از جنگ تحمیلی دهه ۶۰ گرفته تا ترور فرماندهان نظامی ایران در سال‌های اخیر، واکنش اجتماعی در ایران همواره نشان داده که تهدید خارجی می‌تواند موقتاً اختلافات داخلی را به انسجام ملی تبدیل کند.
محاسبه اشتباه درباره ناآرامی‌هادر مقطع ناآرامی‌های داخلی، برخی محافل در واشنگتن و تل‌آویو تصور می‌کردند که ایران در موقعیتی شکننده قرار دارد. عملیات رسانه‌ای گسترده، تحریم‌های فشرده و حمایت آشکار از آشوب‌ها، بخشی از پازل فشار حداکثری بود. اما هشدار مقامات منطقه‌ای نشان می‌دهد این تصویر، دست‌کم در سطح تصمیم‌سازی، مورد تردید جدی قرار گرفته است.بر اساس همین گزارش، این مقامات معتقدند ناآرامی‌های داخلی، اگرچه هزینه‌زا بوده، اما به سطحی نرسیده که مشروعیت سیاسی نظام را به‌طور برگشت‌ناپذیر تضعیف کند. از نگاه آن‌ها، پیوند زدن این شرایط به یک حمله نظامی، نه یک فرصت، بلکه یک ریسک بزرگ برای آمریکا و متحدانش خواهد بود.
تجربه جنگ ۱۲ روزه و درس‌های فراموش‌نشدهاشاره یکی از مقامات منطقه‌ای به «حمله ماه ژوئن» در گزارش ان‌بی‌سی، اهمیت ویژه‌ای دارد. تجربه آن مقطع نشان داد که حتی در شرایط فشار اقتصادی و نارضایتی اجتماعی، واکنش عمومی در برابر تهدید خارجی، تغییر می‌کند. صف‌بندی‌ها بازتعریف می‌شود و مفهوم «دفاع از کشور» جایگزین مطالبات پراکنده می‌گردد.این تجربه، به‌ویژه برای کشورهای منطقه غرب آسیا که مستقیماً در معرض پیامدهای هرگونه درگیری هستند، یک زنگ خطر جدی محسوب می‌شود. تشدید تنش با ایران، نه‌تنها معادلات داخلی تهران، بلکه کل توازن امنیتی منطقه را دستخوش تغییر می‌کند.
اجماع نانوشته علیه گزینه نظامیمجموع این داده‌ها نشان می‌دهد که در پسِ مواضع رسمی و شعارهای رسانه‌ای، نوعی اجماع نانوشته علیه گزینه نظامی در حال شکل‌گیری است. حتی بازیگرانی که در سطح علنی از فشار بر ایران حمایت می‌کنند، در محاسبات واقعی خود به این جمع‌بندی رسیده‌اند که حمله نظامی، هزینه‌ای بیش از دستاورد خواهد داشت.برای واشنگتن، این به معنای محدود شدن گزینه‌هاست؛ و برای ایران، نشانه‌ای از آنکه علی‌رغم همه فشارها، همچنان یکی از متغیرهای تعیین‌کننده در معادلات منطقه‌ای باقی مانده است. واقعیتی که نه با آشوب‌های داخلی از بین می‌رود و نه با تهدیدهای نظامی قابل حذف است.
برای دنبال‌کردن تحلیل‌ها و گزارش‌های مرتبط با حوزه غرب‌شناسی، رسانه های معاند، پهلوی، اپوزیسیون و گروهک‌های ضدانقلاب به صفحه «دیده‌بان غرب» مراجعه کنید.
17:57 - 2 بهمن 1404




122 پاسخ

@ShahrvandIranZamin2 بهمن 1404
در پاسخ به
برای قطع ارتباط جاسوسان رژیم صهیونیستی با اربابان پلیدشان و برخورد با #اغتشاشگران درجهت تقویت #امنیت_ملی لطفا از این‌پویش حمایت کنید:https://farsnews.ir/ShahrvandIranZamin/1768403380872821978
مطالبه

پیگیری نقش یهودیان ‌متصل به موساد در اغتشاشات تروریستی و برخورد باآنها

درتمام عملیات‌های انجام‌شده توسط رژیم صهیونیستی در کشورهای جهان، اعم‌از آدم‌ربایی، ترور، سرقت و...‌همواره مهمترین و‌قابل‌اعتمادترین‌افراد برای موساد و‌امثالهم، یهودیان ساکن کشور هدف بوده‌اند که در موساد تحت‌عنوان «سایان» شناخته، سازماندهی و هدایت می‌شوند. بدون تردید در اغتشاشات اخیر نیز مانند جنگ تحمیلی ۱۲روزه، بسیاری از امور مربوط به سازماندهی و هدایت تروریست‌ها به‌ویژه تامین مالی و لجستیکی آنها اهمیت بسیار زیادی داشته‌است که قطعا برخی معدود یهودیان داخل کشور که حتی شماره تلفن بعضی‌از آنها درلیست کشف‌شده از مامور موساد توسط گروه هکری حنظله وجودداشت و منتشرشد از مهمترین عوامل اجرای آن بوده‌اند. ‎برخی از این یهودیان بصورت مخفیانه به سرزمین‌های اشغالی رفت‌وآمد دارند و بررسی عملکرد و نقش احتمالی آنها در فتنه و اغتشاش اخیر و برخورد جدی و قاطع امنیتی و قضائی با این خائنین نه‌تنها یک مطالبه ملی، بلکه یک راهکار اجرایی مهم برای جلوگیری از وقوع فجایع تروریستی احتمالی در آینده است.

قوه قضائيه، دادستان کل کشور، رئیس محترم قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان اطلاعات فراجا (سافا)، حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

نمایش گزارش


تصویر نمایه‌ی ‌یه مرد خسته ....‌
در پاسخ به
اوسکلا داره فریبتون میده چقد خرین

@D23782 بهمن 1404
در پاسخ به
اولش مارو فریب میده دوباره در آخر خودشو فریب میده ولی چه میشه کرد ما یه الاغی دیدیم همینطوری بود تو راه طویله ضربه میخورد اما انتخابش هم همون مسیر بود

@user176855625582 بهمن 1404
در پاسخ به و
لطفاً برای امنیت ایران عزیزمون، در پویش شرکت بفرمایید:https://farsnews.ir/a_persian/1768329968909139825
تصویر نمایه‌ی ‌a.p‌
a.p

@a_persian  •  23 دی 1404

اخراج سفیر انگلیس

مطالبه

اخراج سفیر انگلیس

با توجه به رویکرد وزارت خارجه انگلیس در حمایت از حمله نظامی به ایران و همچنین حمایت از تروریست های اغتشاشات اخیر و توهین به ملت بزرگ ایران در تماس وزیر محترم امور خارجه، درخواست پاسخ مناسب و بازدارنده دربرابر این عامل ناامنی در خاک ایران را داریم، در گام اول اخراج سفیر انگلیس از خاک مقدس ایران، حداقل واکنش مورد انتظار از مسئولین محترم است.

وزارت امور خارجه، سید عباس عراقچی، وزارت کشور، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، محمد باقر قالیباف

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌یواش یواش‌
@yawashyawash2 بهمن 1404
در پاسخ به
ترامپ میخواهد ایران را فتح کند.واین فتح را به نام خودکند.مطمئنا عملیاتها درپیش است توسط مزدورانش در همسایگی ایران.واین چندسال آتی بسیار سرنوشت ساز است برای ما.مردم باید تحرکات غیرمعمول را گزارش دهند.این یک وظیفه یک هم میهن باشرف است.اگر ایران سرافراز بخواهید باید هزینه کنیدسالها.ایران ارزشش رادارد.

در پاسخ به
دید خب جمهوری اسلامی بره پهلوی بیاد که چی ؟ طرف هنوز نرسیده آدم آتش میزنه، نژاد آریایی تبلیغ میکنه و طرفداراش آبرو میبرن. چرا باید برای خودش دردسر درست کنه ؟ بعد خب کسی که تابلو آدم اسراییله حاکم کنه ؟ ترکیه میگه محاصره شدم، اعراب واکنش میدن و نمیشه. از دشمن شانس آوردین

تصویر نمایه‌ی ‌غزل دفتری‌
@ghazaldaftari2 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌غزل دفتری‌
غزل دفتری

@ghazaldaftari  •  1 بهمن 1404

شرایط استفاده از اینترنت عمومی توسط افراد مشهور خاطی
مطالبه

ممنوعیت استفاده از اینترنت عمومی (public) برای سلبریتی های خاطی

برخی افراد مشهور با دمیدن در آتش اغتشاشات (و جدا نکردن اعتراض به حق مردم از آن) و دادن اطلاعات غلط و جعلی و غیر کارشناسانه در طی سال های اخیر، خسارات مادی و معنوی بسیار زیادی به بار آورده اند. این افراد بدون داشتن مرجعیت سیاسی، اقتصادی، و یا فرهنگی برای مردم نسخه می پیچند و اذهان جوانان زیادی را آلوده می سازند. به نظر ما ، بخشی از محکومیت سلبریتی های محکوم شده در حملات تروریستی-داعشی اخیر باید در خصوص نحوه استفاده از فضای مجازی باشد. کسانی که بیشترین خسارات را ایجاد کرده اند باید برای همیشه از گذاشتن پست و استوری برای عموم مردم محروم شوند و سایر آنان که به اندازه گروه قبل آتش افروزی مجازی نکرده اند ، به شش ماه ، یک سال ، یا چند سال ممنوعیت استفاده عمومی از شبکه های اجتماعی محکوم شوند. با سپاس فراوان

قوه قضائيه، ریاست محترم قوه قضائیه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ریاست جمهوری و وزیر فرهنگ و ارشاد

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌امیر صالحی‌
@user1769025668762 بهمن 1404
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌امیر صالحی‌
امیر صالحی

@user176902566876  •  1 بهمن 1404

تعویق زمان برگزاری کنکور سراسری تیر ۱۴۰۵

مطالبه

تعویق کنکور سراسری تیر ۱۴۰۵

بسمه تعالی؛ عرض سلام خدمت رئیس جمهور محترم ریاست و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی وزیر محترم علوم و ریاست شورای سنجش و پذیرش دانشجو سازمان سنجش با توجه به وضعیت متشنج و شرایط نا‌آرام چندوقت اخیر کشور عزیزمان ایران و از پس آن اتفاقات ناگوار و ضایعات وارده بر ملت و آسیب های روحی و روانی‌ای که به دانش آموزان این سرزمین وارد شده است آنهم به مانند شهادت عزیزان و دوستان در وقایع تروریستی یا مشکلات ناشی از قطع اینترنت و دسترسی نداشتن به دامنه برخی از سایت ها آموزشی از شما درخواست میشود که موضوع"تعویق انداختن زمان برگزاری کنکور سراسری تیر ۱۴۰۵"را در دستور کار قرار داده و شرایط و ملاحظات آن را بررسی نموده و در صورت امکان این مطالبه ملی را برآورده نمایید. پیشاپیش از اهتمام شما به این مهم قدردانی و تشکر میکنیم. شرکت‌کنندگان کنکور سراسری تیر ۱۴۰۵

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، سازمان سنجش و آموزش کشور، مجلس شورای اسلامی ایران، نهاد محترم ریاست جمهوری

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Mehrdadind2 بهمن 1404
در پاسخ به
م
مهرداد

@Mehrdadind  •  1 بهمن 1404

مطالبه

تجمع برای برقراری اینترنت

سلام به همه‌ی ایرانی‌های عزیز که دارن تو نبود اینترنت دست و پا می‌زنند. لطفا از این پویش حمایت کنین که در جلوی مجلس، نهاد ریاست جمهوری و هرجایی که ممکن هست بریم و درخواست خودمونو که برقراری اینترنت بین الملل هست رو فریاد بزنیم. اینترنت حق اولیه‌ی ما هست.

رئیس جمهور، رئیس مجلس، دبیر شورای امنیت ملی

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌اینجا ایران است‌
@Here_is_iran2 بهمن 1404
در پاسخ به
بزرگترین ویژگی قران این است که نگرش را تغییر می دهد (حتی پیامبران)نسبت به مرد نابینا روی ترش کرد - ای جامه در هم پیچیده برخیز - زبانت را به شتاب در هنگام وحی حرکت مدهمهمترین ابزار تغییر نگرش بیان و مجادله احسن است و اینکه خدا فرموده است دشمنان شما احمق و لجوج هستند و شما متعادل و مثل آنها نباشید

@user1752531079572 بهمن 1404
در پاسخ به
من که دعا‌ میکنم #جنگ نشه,اما....اخبار فارس هم داره جامعه رو برای جنگ تمام عیار اماده میکنهبذار نگاه های دنیا بره سمت #گرینلند اون وقت هست که #ترامپ حمله میکنه و اسرائیل هم از این موقعیت سواستفاده #حسین_کاظمی #اینترنت_را_وصل_کنید #اینترنت_آزاد

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی (شعبه دیگری ندارد)‌
@H_Kazemi_ORIGINAL2 بهمن 1404
در پاسخ به
بدون شک این عقب‌نشینی ترامپ قمارباز، آنقدر شدید و سهمگین بوده که دوباره، حضرت گوگل فیلتر گشته است.

تصویر نمایه‌ی ‌Amin‌
@Amin20052 بهمن 1404
در پاسخ به
ترامپ اهل لاف زدن نیستموقع جنگ ۱۲ روزه هم ثابت کرد و اومد تاسیسات هسته ای و نصف فرمانده ها سپاه رو زدمادورو هم که همین چند هفته پیش اون بلا رو سرش آواردبگه حمله میکنم واقعا این کارو میکنه

تصویر نمایه‌ی ‌Ta Dargahi‌
@Tadargahi2 بهمن 1404
در پاسخ به
ترس از ملت یکپارچه ایران، چه به روز آمریکا آورده

@Dariyoush2 بهمن 1404
در پاسخ به
مطالبه

درخواست وصل شدن اینترنت به همان وضعیت قبلی

با سلام خدمت ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات ونهاد های امنیتی با توجه قطعی اینترنت موجب خسارت های زیاد به کسب وکار شده و مهمتر از همه قطع اینترنت موجب شده تا مردم نتوانند با بستگان خود در خارج از کشور ارتباط برقرارکنن باتوجه به بازگشت امنیت خواهشمندیم باوصل شدن اینترنت با همان شرایط قبل از اتفاقات اخیر (فیلتر بودن اینستاگرام وتلگرام) اینترنت بین الملل به حالت عادی بازگردد تا به تداوم خسارت به کسب وکارهای اینترنتی پایان یابد و ازهمه مهمتر مردم بتوانند بابستگان خود در خارج از کشور ارتباط برقرار کنند #اینترنت_بین‌الملل #مطالبه_مردمی

نهاد ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات، معاون اول رئیس جمهور، رئیس جمهور، سخنگوی دولت، لاریجانی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر عادل شیرازی‌
@Adel_Shirazy2 بهمن 1404
در پاسخ به
اگر از پشت پرده ها اگاه بودیم که جنگ ۱۲ روزه را پیشبینی میکردیم و جلوی ترور شاخه گل ها و سردارانمان را میگرفتیم ! بهتر است حرف از پشت پرده نزنیم ! پرده چو افتاد به تحلیل نگیریم !

تصویر نمایه‌ی ‌مینا عبیدی‌
@Abidi2 بهمن 1404
در پاسخ به
قلدری‌های زمانه را با وحدت و استقامت باید پاسخ داد. مردم ایران با حمایت از رهبری و نظام، ثابت کرده‌اند که در برابر هر گونه زورگویی ایستاده و آن را شکست می‌دهند.

تصویر نمایه‌ی ‌محمد امینی‌
@mohamadamini2 بهمن 1404
در پاسخ به
دیگه با راهپیمایی مردم باید بهشون ثابت شده باشه که خوش خیال بودن

تصویر نمایه‌ی ‌عباس اظهری‌
@Abbas982 بهمن 1404
در پاسخ به
امریکا هربار علیه ایران توطئه کرد ناکام موند چون مردم ایران پشتوانه محکمی چون رهبری دارن