قالیباف: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق برادرانه بود

رئیس مجلس شورای اسلامی در تشریح دستاوردهای سفر سه‌روزه هیأت پارلمانی ایران به عراق، گفت: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق صمیمانه، گرم و برادرانه بود و این گفت‌وگوها فرصتی برای بررسی مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و همچنین همکاری دو کشور برای تأمین امنیت پایدار منطقه فراهم کرد.
به گزارش خبرنگار مجلس خبرگزاری فارس، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری پایان سفر هیأت پارلمانی ایران به عراق، در جمع خبرنگاران ضمن تسلیت ایام شهادت یازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت، حضرت امام حسن عسکری(ع)، در خصوص دستاوردهای این سفر به مردم، گفت: همین‌طور که مردم عزیزمان مطلع هستند، سفری سه‌روزه به کشور همسایه، دوست و برادرمان عراق داشتیم. در منطقه جنوب غرب آسیا تحولات بزرگی در جریان است که حکایت از آن دارد که نظم منطقه‌ای در حال تغییر و تحول جدی است.قالیباف تصریح کرد: در جریان این سفر فرصت فراهم شد تا با رئیس‌جمهور عراق، نخست‌وزیر عراق، همچنین رئیس پارلمان و رئیس بخش قضایی جمهوری عراق و دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی عراق صحبت کنیم و نشستی هم با مجموعه اقتصادی از تجار عراقی و اتاق بازرگانی عراق و همچنین هموطنان عزیزم که در عرصه اقتصادی در عراق فعال هستند، داشتیم.رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان گفت: فضای حاکم بر مذاکرات با مسئولان رتبه اول عراق حاکی از یک صمیمیت، گرمی و برادرانه بود. امروز نیروهای خارجی و ائتلاف خارجی که در این کشور بودند و چندین سال بعد از اشغال عراق هنوز در آن حضور داشتند، در آستانه خروج نهایی و قطعی هستند و سرزمین عراق و آسمان این کشور از اشغال آن‌ها، خارج خواهد شد از این رو استقلال و حاکمیت کامل عراق و مردم و دولت این کشور، بدون حضور نیروهای خارجی برقرار می‌شود.رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این گام بسیار مهم و اساسی است که اتفاق می‌افتد و این فرصت مناسبی بود که ما در حوزه مسائل امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی صحبت کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه بخشی از صحبت‌ها در حوزه مسائل امنیتی بود، اظهار کرد: یک قرارداد و تفاهم‌نامه مفصل بین ایران و عراق در حوزه مسائل امنیتی و امنیت مرزها امضا شده است که در مورد بخش اجرایی آن صحبت کردیم و پیگیری شد. در رابطه با مسائل امنیتی عراق و گروه‌های عراق هم صحبت شد؛ البته این را با صراحت عرض کنم که ما هرگز در امورات داخلی عراق دخالتی نداریم.رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان افزود: هر توافقی که گروه‌های عراقی و مسئولان عراقی در چارچوب قانون اساسی کشورشان با حفظ استقلال و حاکمیت و حکمرانی خودشان به اجماع برسند، طبیعتاً ما به عنوان جمهوری اسلامی و همسایه عراق، کشور برادر و دوست آن‌ها که در امنیت هم دخیل هستیم و به امنیت هم می‌توانیم کمک کنیم تا پایدار باشد، از آن حمایت کرده و می‌کنیم.رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اهمیت روابط دوجانبه و تأثیر آن در روابط منطقه ای، گفت: معتقدیم کشور دوست و برادرمان عراق از جهات مختلف کاملاً متفاوت است و اولین کشوری است که می‌توانیم با هم مشترکاً برای امنیت پایدار منطقه در نظم نوین منطقه‌ای بسیار تأثیرگذار باشیم و هر دو می‌توانیم بیش از گذشته در این راه گام برداریم.وی گفت: همان‌طور که پیش از این هم در زمان جنگ ۴۰ روزه و هم در حین جنگ به این موضوع اشاره کردم، امروز بیش از هر زمان دیگری امت اسلامی، دولت‌های اسلامی و کشورهای منطقه به‌ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس، ایمان آوردند و این واقعیت باورشان شد که حضور اشغالگران و حضور آمریکا در منطقه و شیطنت‌های رژیم صهیونیستی، نه‌تنها امنیت را برقرار نخواهند کرد بلکه جز تولید ناامنی و خسارت چیز دیگری ندارند.
قالیباف تصریح کرد: این امر امروز به‌وضوح برای کشورهای منطقه روشن است و من دو، سه نوبت در یک مصاحبه، در دو، سه یادداشت در وسط جنگ گفتم که ما بیش از هر زمان دیگری آماده هستیم تا بتوانیم امنیت پایدار درون‌زا با همکاری و همدلی بین همه کشورهای منطقه، برقرار کنیم.رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان تصریح کرد: مفصل در حوزه مسائل اقتصادی با دوستانمان در عراق، هم بخش خصوصی و هم بخش دولتی عراق، صحبت کردیم. طبیعتاً تحریم‌ها هم عراق و هم ایران را تحت فشار قرار داده اما خود این هم باز فرصت بزرگی است تا بتوانیم همکاری‌های نزدیکی با هم داشته باشیم.وی اظهار کرد: از آنجایی که فرصت کم بود، مقرر شد برای دو هفته آینده جلسه ای برگزار کنیم که هم اتاق بازرگانی و دوستان ما در عراق سفری به تهران داشته باشند و هم اتاق بازرگانی و تجار ما در این جلسه حضور داشته باشند تا با حضور مسئولان ذی‌ربط در وزارتخانه‌های مختلف بتوانیم یک کار کاملاً میدانی و عملیاتی برای همکاری‌های اقتصادی در زمینه‌های مختلف فراهم کنیم و پیش برویم.دکتر قالیباف در ادامه با اشاره به شرکت در مراسمی در مسجد امام حسن عسکری(ع) شهر کربلا که در شب جمعه مصادف با چهلمین روز مراسم تدفین پیکر رهبر شهید برگزار شد، گفت: در این جلسه که مسئولان و مردم حضور داشتند هم با مردم صحبت کردیم و پیام ملت ایران و در رأس آن، پیام مقام معظم رهبری و تشکر بیت امام شهید و رهبر عزیزمان را به مردم عزیز عراق و مسئولان این کشور ابلاغ کردیم.دکتر قالیباف تصریح کرد: در نشست هایی که داشتیم درباره همکاری ها برای مراسم اربعین که هر سال برگزار می شود و مباحث حوزه زیارتی و توریستی صحبت شد.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان گفت: این سفر از سفرهای موفق و کاربردی در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی به ویژه در شرایط حساسی که الان در آن قرار داریم، بود.رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان اظهار کرد: من از همه ملت عراق و همه مسئولان تقدیر و تشکر می‌کنم که با مهمان‌نوازی، با برگزاری جلسات بسیار فشرده و مفید و روحیه کاملاً برادرانه و گفت‌وگوهای گرم و صمیمی و اثربخش باعث شدند جمع‌بندی خوبی را در این سفر داشته باشیم که حتماً در همه زمینه‌ها و در همه عرصه‌ها برای هر دو ملت، مفید و مؤثر خواهد بود.
پایان پیام/#مجلس #قالیباف
20:35 - 30 مرداد 1405



32 Replies

Replying to
اینقدر برادرانه بود که اون مرتیکه بعثی شمارو مسخره کرد و عکس خودش با نام جعلی پست کرد معلوم نیست چیا بهش گفتین که اینطور گستاخ شدهپاسخی هم که ندادی به گستاخیش کاپیتان خلبان

Replying to
این هم یه سند افتخار دیگه برای شما مثل قبلی

Replying to
مثل اینکه حکومت واقعا ملی نیست! اگر ملی بود وقتی اون مقام رده اول عراق نام جعلی برای خلیج همیشه فارس استفاده کرد چنان جوابشو میداد که به غلط خوردن میفتادن! اما هیچ مسئول رده بالایی نه درباره این ماجرا حرف زده نه مجازاتی واسه عراق انجام شده!

عکس برادرت رو با خلیج فارس همه دیدن. امریکا داره از عراق میره، آسمان و زمینش امن میشه برای ما. نکنه ترور بیولوژی شدی ما خبر نداریم؟ پول فروش نفتش میره تو بانک آمریکا، نخست وزیر رو با نظر آمریکا انتخاب کردن، اونوقت با کدوم تجهیزات میخواد آسمان و زمینش رو برای ما امن کنه؟ تجهیزاتی که آمریکا میتونه بهش…Show more

Profile picture of ‌دل سوخته‌
Replying to
منفعلانه رفتار کردن شما حضرات به اصطلاح دلسوز مردم،فقط باعث وقیح تر شدن کشورهای همسایه میشه!تمام همسایگان ما به نوعی در حمله به ایران دست داشتند و باید جوری بهشون فهمونده بشه که ایران دیگه ایران قبل جنگ نیست.ملت هزینه دادن و دارن میدن و قرار نیست فدای برادری ظاهری شما بشه!حیف که سیاستمدار نیستید!

Replying to
با سفر قالیباف به عراق منتظر خلع سلاح گروهای عراقی باشید!ترامپ میخواد اول تمام هم پیمانان مارو تصعیف کنه بعد دوباره سراغمون بیاد

Replying to
دیدیم که از بعد تفاهم با قاتل رهبر و حاج قاسم عرضه و جرات جواب دادن به یکی از توهین های ترامپ اپستینی به مردم و کشور رو نداشتید اینجوری میشه که چهره واقعی افراد مدعی برای مردم آشکار میشه

Replying to
سوال عراقی هادرشبکه های اجتماعی اینه چراایران جلونفتکش های نفت عراق راگرفت ودرامداین کشوررابشدت کاهش داد

Replying to
آقای قالیباف گفته اند ما هر چه هم قوی باشیم اگر مردم گرسنه باشن راه به جایی نمیبریم این حرف درستی است اما بدآیا با همین منطق انقلاب کردین پس چرا 47 سال ملت رو در سختی و گرسنگی گذاشتین در حالی که مال و املاک شما چند برابر شده است شما 40سال مسئول بودین اما مردم هر روز گرسنه تر شدن و شما پروارتر

Profile picture of ‌Mahan Ahmadi‌
کار خودش رها کرده،صحن مجلسو به بهونه ناامنی با یه حرکت شبه کودتاگونه تعطیل کرده،به این کشور و اون کشور سفر می‌کنه و این سفرها براش ناامن نیستن!؟این رسم چندگانه سوزهای سیاسی و اهل وفاقه،

Profile picture of ‌یار آشنا‌
Replying to
به اسناد افتخارتان هر روز یکی اضافه می‌شود.😀 من جای فارس نیوز بودم یک سایت اسناد افتخار می زدم اینا جایی ثبت می‌شد.

Profile picture of ‌NEC‌
Replying to
مذاکره با عراقعراق الان چه کاره است 🤣🤣🤣

Profile picture of ‌امیر شاهدار1:20😭‌
Replying to
راجب پست وزیر خارجه ی عراق راجب خلیج فارس بهشون هشدار دادی یا اونجا هم تصمیم به وفاق گرفتی

Replying to
سفر به لبنان، سگ هار شدن، اون نوکر کچل بر علیه حزب الله، الان رفتی این رو سگ هار کنی؟! اصلا مگه این مسلمانه؟! اگر مسلمان شیعه است، پس چرا با ترامپ دست داد و هم صحبت شد و نکشتش؟! مگه حکم مراجع تقلید ر و نمی دوسنت؟!

Profile picture of ‌حسن نوری‌
Replying to
اما گویا رئیس مجلس عراق علاقه ای به برادر خود نداشتنو اینجاست که شاعر میگه:زمونه عمر مارو می گیره برادر از برادرش سیرهخدا رحمتت کنه حاج قاسم مذاکره کننده فقط خودت، بقیه اداتو هم نمیتونن در بیارن #مذاکره#فیک

Profile picture of ‌9**1652‌
Replying to
دورود..با کد ملی سهمیه بنزین 120لیتر داده و مابقی به قیمت ازاد 80 تونان ولی برای سهمیه بنزین مدت انقضاء سه ماه داده یا مصرف کنند یا بفروشند.. مطمنم که بازار سیا و گران فروشی نمیشود

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
Replying to

اجرای «عروسی خون» با حضور هنرجویان جوان تئاتر

نمایش «عروسی خون» به نویسندگی فدریکو گارسیا لورکا و کارگردانی جابر منظری، با حضور جمعی از هنرجویان جوان و مستعد تئاتر در مجموعه تئاتر شهر به روی صحنه رفته است.

Show this thread


Replying to
ولی ما #باید_بمب_اتم_بسازیم و به گروه های مقاومت هم بمب اتم تاکتیکی بدیم تا بزنن دشمنا رو نابود کنند.

Replying to
اره ، از نقشه ای که منتشر کردند معلوم بود