امامی‌راد: حقوق معلمان حق‌التدریس در تابستان پرداخت می‌شود

عضو کمیسیون آموزش مجلس از اتخاذ تصمیمات مهم برای استمرار پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس در فاصله پایان سال تحصیلی تا آغاز سال تحصیلی جدید و همچنین پیگیری برای تعیین تکلیف نهایی وضعیت استخدامی آنان خبر داد.
حسین امامی راد نماینده مردم چناران، طرقبه شاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به پیگیری‌های مجلس در حوزه ساماندهی نیروهای آموزشی، گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی معلمان حق‌التدریس علاوه بر موضوع تبدیل وضعیت، نگرانی از توقف حقوق و بیمه‌ در فاصله پایان خرداد تا آغاز سال تحصیلی جدید در مهرماه بود که این موضوع به طور جدی در کمیسیون آموزش مجلس مطرح و بررسی شد.وی افزود: در جلسات مشترک با وزیر آموزش‌وپرورش و معاونان مربوطه، مقرر شد حقوق این گروه از معلمان در بازه زمانی مذکور بدون هیچ‌گونه وقفه ادامه یابد و پرداخت‌ها بر اساس روند فعلی برقرار بماند تا معیشت و امنیت شغلی آنان دچار آسیب نشود.امامی‌راد با تأکید بر نقش نظارتی و پیگیرانه مجلس در حل مسائل معلمان حق‌التدریس ادامه داد: در کنار موضوع استمرار پرداخت حقوق، فرایند تبدیل وضعیت و ساماندهی نیروهای آموزشی نیز در دستور کار قرار گرفته و مقرر است تا ابتدای سال تحصیلی جدید، جمع‌بندی نهایی در این زمینه انجام شود.عضو کمیسیون آموزش مجلس همچنین از پیگیری‌های سطح بالای این موضوع خبر داد و تصریح کرد: در صورت نیاز برای تسریع در تعیین تکلیف این گروه از معلمان، موضوع در جلسه‌ای با معاون اول رئیس‌جمهور نیز مطرح خواهد شد تا تصمیم‌گیری نهایی و هماهنگ در سطح دولت صورت گیرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی با رویکرد حمایت از معلمان و تقویت نظام آموزشی کشور، این موضوع را به‌صورت مستمر دنبال می‌کند تا ضمن رفع نگرانی‌های معیشتی، زمینه ساماندهی پایدار نیروهای آموزشی فراهم شود.
پایان پیام/#مجلس #کمیسیون
11:08 - 2 تیر 1405
مجلس

1 بازنشر
611 بازدید