متفکر آزاد: امارات نباید خود را وارد بازی بزرگ‌تر از توانش کند

عضو هئیت رئیسه مجلس با بیان اینکه، امارات در همراهی آمریکا و اسرائیل یکی از بازندگان اصلی خواهد بود، گفت: امارات نباید خود را وارد بازی بزرگ‌تر از توانش کند.
روح‌الله متفکر آزاد نماینده تبریز، آذر شهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس خبرگزاری فارس، گفت: در نبردی که دشمنان آمریکایی و صهیونیستی با ملت بزرگ ایران و رزمندگان آن آغاز کرده‌اند، شکست آنان قطعی است و نشانه‌های این شکست در همه جبهه‌ها آشکار شده است. تلاش‌های آنان به نتیجه نرسیده و معادلات به سود ملت ایران در حال پیش رفتن است. در چنین شرایطی، ورود کشورهایی مانند امارات به این مسائل و مشارکت در اقدامات خصمانه علیه ملت شریف ایران، جایگاهی در معادلات ندارد.وی با بیان اینکه، اگر امارات از عقلانیت استراتژیک برخوردار باشد، هرگز به‌خاطر منافع صهیونیست‌ها و آمریکا که در این میدان ناکام مانده‌اند، خود را در مهلکه‌ای بزرگ‌تر از توان و ظرفیت خود قرار نخواهد داد، تاکید کرد: پیشنهاد ما این است که با درک قدرت رو به رشد ایران به‌عنوان چهارمین قدرت‌ جهانی، از ورود به چنین بازی محاسبه‌نشده‌ای پرهیز کند.متفکر آزاد تصریح کرد: ملت ایران نشان داده است که توانایی مهار اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیسم وحشی را دارد؛ از این رو، امارات در این معادله برای ایران عددی محسوب نمی‌شود. بنابراین بهتر است به جای سرسپردگی برای آمریکا و صهیونیست‌ها و ایجاد خصومت با ملت ایران، مسیر حسن همجواری و همکاری منطقه‌ای را در پیش گیرد تا در معرض واکنش قاطع و سیلی محکم ملت و رزمندگان ایران قرار نگیرد.
نماینده تبریز، آذر شهر و اسکو در مجلس دوازدهم، خاطر نشان کرد: آنچه روشن است این است که شیطنت جدید آمریکا در موضوع باز کردن تنگه هرمز، یک دست‌وپا زدن مذبوحانه و رقت انگیز که ناشی از استیصال است، می باشد؛ تلاشی که هدف آن جلوگیری از اعمال حکمرانی جمهوری اسلامی ایران بر این آبراهه است.وی اذعان داشت: با این حال، از هم‌اکنون مشخص است که این پروژه نیز همانند دیگر طرح‌های آنان با شکست مواجه خواهد شد و شکست دیگری در این جنگ برای آمریکا تلقی می‌شود.عضو هئیت رئیسه مجلس، گفت: در چنین شرایطی، اگر امارات در همراهی با آمریکا و صهیونیست‌ها اقدام کند، در نهایت یکی از بازندگان اصلی این تلاش مذبوحانه خواهد بود. از این رو توصیه می‌شود اماراتی ها با درک قواعد این جنگ، از ورود به عرصه‌ای که فراتر از ظرفیت و اندازه آن‌هاست خودداری کنند.وی در ادامه بیان کرد: در صورتی که چنین هشداری نادیده گرفته شود، بدیهی است که ایران توان و اراده لازم برای پاسخ دادن به هرگونه تجاوز به حریم خود را دارد و متجاوزان را به‌گونه‌ای تنبیه خواهد کرد که برای مدت‌ها در خاطرشان باقی بماند.متفکر آزاد با تاکید بر اینکه، جمهوری اسلامی ایران همواره نشان داده است که به دنبال جنگ با همسایگان نیست و سیاست خود را بر پایه حسن همجواری و تعامل قرار داده است، افزود: جمهوری اسلامی در دفاع از خود و منافعش کاملاً توانمند و جنگ بلد است و امید آن است که برخی همسایگان جنوبی ایران ترجیح دهند چهره رحمت و تعامل ایران را ببینند، نه واکنش سخت و قاطع آن را.
پایان پیام/
00:04 - 16 اردیبهشت 1405
مجلس

4 بازنشر12 واکنش
40٫7k بازدید


6 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌اخبار کاراته ایران‌
@Ikf_news3 ساعت پیش
در پاسخ به

معرفی قهرمانان نوجوان لیگ کاراته وان ایران وزن «۷۰-»

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کاراته، رقابت های لیگ کاراته وان ایران با استقبال چشمگیر ورزشکاران از سراسر ایران با حضور ۳۱۲۰ ورزشکار به میزبانی همدان در حال برگزاریست.

نمایش گزارش


@user1751670376793 ساعت پیش
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌farshad‌
farshad

@IranHamdel  •  6 روز پیش

به برخی از مسئولان باید یادآوری کرد که، غرور ملی و حق مسلم، یعنی ریال و پول ملی قدرتمند،تورم صفر درصد، غرور نسبت به استقلال کشور به دور از قدرت های غربی و شرقی،بورس هر کشور پرچمدار غرور ، قدرت و توان هر کشور است.باید به جوانان شجاع، دلیر و توانا کشور مسئولیت داد تا به داشتم چنین فرزندانی احساس،غرور …
نمایش بیشتر
مطالبه

چطور دایره غرور ملی را گسترش ‌دهیم؟

باید یادآوری کرد که، غرور ملی، یعنی ریال و پول ملی قدرتمند،تورم صفر درصد، غرور نسبت به استقلال کشور به دور از قدرت های غربی و شرقی، بورس هر کشور پرچمدار غرور ، قدرت و توان هر کشور است. باید به جوانان شجاع، دلیر و توانا کشور مسئولیت داد تا به داشتم چنین فرزندانی احساس، غرور کنیم. برای برخی از مسئولان، غرور و اقتدار ملی و سر بلندی را از نو تبیین کنید. غرور ملی یعنی آرامش مردم و محصولات ایرانی بدون وابستگی به چین و مونتاژ چینی. غرور ملی یعنی برق هسته ای و خلیج همیشه فارس و تنگه هرمز و کوه دماوند ،مردم همیشه در صحنه..... لطفا دایره غرور ملی و حق مسلم ها را گسترش دهید و آن را برای برخی مسئولان تبیین کنید تا اولویت و اهمیت هر کدام مشخص گردد. اصحاب رسانه و گروه های مردمی و بسیجی و جوانان جانفدا نیز در این راه بسیار موثر، می‌توانند، عمل کنند.

سران قوا، سازمان های دولتی، شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، سازمان های بسیج و نشریات مربوطه، اصحاب رسانه، سایت ها و خبرگزاری ها، خبرگزاری فارس، رادیو و تلویزیون

0
100
گزارش از مطالبه

@user1776620126993 ساعت پیش
در پاسخ به
👏احسنتبه امید سربلندی وطن

تصویر نمایه‌ی ‌رضا پویا‌
@poyan13693 ساعت پیش
🔻چون مسلمانان یک گارد تاریخی در مقابل همکاری نظامی و مالی با اسراییل دارندامارات از سالها قبل در ازای مثلا امنیتتبدیل به عامل میانی اسراییل در جهان اسلام شده🔴 به بیانی دیگر کشوری که داره از افغانستان تا مغرب از گروه‌های مختلف حمایت و در کشورها دخالت می‌کند 🔻امارات نیست ، اسرائیل است

تصویر نمایه‌ی ‌ایران سرزمین جاوید‌
@user17091000833081433953 ساعت پیش
آتش بس باآمریکا بهترین فرصت را برای ایران بوجود آورده است ضربات مهلک برای پیچاندن تومار امارات بعنوان ام الفساد منطقه وارد کند

تصویر نمایه‌ی ‌iranjan‌
@user1778020482811 ساعت پیش
در پاسخ به
با سلام واقعیت را بپذیریم بهتره امارات متحده عربی با داشتن برتری مطلق هوایی ۱۰۰فروند جنگنده f16 (نسخه ویژه امارات) ۷۰فروند جنگنده میراژ برتری مطلق را دارد نسبت به ما در پدافند دفاعی نیز با داشتن سامانه های پاتریوت و جدیدا گنبد اهنین و سایر سامانه ها برتری مطلق نسبت به ما دارد۹۶درصد رهگیری ۲۷۰۰شلیک