اعزام ۴۰ زائر اولی حاجی آباد به سفر اربعین با حمایت بنیاد علوی

۴۰ زائر اولی از شهرستان حاجی آباد هرمزگان با حمایت بنیاد علوی برای حضور در آیین پیاده‌روی اربعین حسینی عازم عتبات عالیات شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، ۴۰ زائر اولی از شهرستان حاجی‌آباد با حمایت بنیاد علوی برای حضور در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی اعزام شدند.هانیه دهقانی، مسئول بنیاد علوی در بخش احمدی حاجی آباد، اظهار کرد: این زائران از دهک‌های اول تا چهارم جامعه هستند که به نیابت از امام شهید، شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و شهدای جنگ رمضان عازم سفر زیارتی اربعین شده‌اند.وی افزود: تمامی هزینه‌ها و خدمات این سفر ۱۰ روزه از سوی بنیاد علوی تأمین شده است.
مسئول بنیاد علوی در بخش احمدی حاجی آباد با اشاره به برنامه‌های این نهاد در حوزه زیارت گفت: بنیاد علوی هر ساله با هدف حمایت از اقشار کم‌برخوردار، زمینه اعزام شمار قابل توجهی از زائران اولی شهرستان حاجی آباد به عتبات عالیات و مشهد مقدس را فراهم می‌کند.
۸ MB
۳ MB
پیش از اعزام، زائران با حضور در آرامگاه شهید آرش دهقانی، ضمن قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، با آرمان‌های شهیدان تجدید میثاق کردند و سپس راهی سفر معنوی اربعین حسینی شدند.
12:22 - 25 جولای 2026
استان ها
هرمزگان

1 بازنشر1 واکنش
21٫5k بازدید