علت اصلی استعفای نجفی/ پاسخ کوبنده معلم مریوانی به گاردین/ انتقاد روزنامه‌های اصلاحات به سبدکالای روحانی

‌سبد کالایی با ۲ کشته و یک مصدوم، ممنوعیت دستگیری بعد از ساعت 8 شب، مشمول شدن مسجدجامعی و یاران خاتمی برای دریافت سبد کالا و به هلاکت رسیدن سرکرده تونسی داعش از مهم‌‌ترین اخبار امروز رسانه‌های مجازی و مکتوب کشور است.
سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس به منظور سهولت در ارائه مهم‌ترین اخبار سایت‌ها و روزنامه‌های روز کشور به مخاطبان خود، مهم‌ترین اخبار این رسانه‌ها را به صورت روزانه در یک بسته خبری آماده و منتشر می‌کند. در ادامه مهم‌ترین اخبار سایت‌ها و روزنامه‌های کشور در روز ‌دوشنبه 14/11/1392 می‌آید:* علت اصلی استعفای نجفی چه بود؟سایت مشرق نوشت: شنیده‌ها حاکی از آن است که رفتن محمدعلی نجفی از سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری به حسام‌الدین آشنا ارتباط داشته است.ادامه مطلب را اینجا بخوانید.* معلم مریوانی خبرنگار گاردین را ناکام گذاشت+عکسسایت سراج 24 نوشت: محمد‌علی محمدیان معلم فداکار مریوانی در گفت‌وگو با روزنامه گاردین با پاسخ‌های محکم به سوالات جهت‌دار خبرنگار این روزنامه به دفاع از مسئولان نظام و انقلاب پرداخت.ادامه خبر را اینجا بخوانید.* روزنامه شرق: برخلاف شعار رئیس‌جمهور شأن مردم حفظ نشدروزنامه شرق در گزارشی نوشت: برخلاف آنچه رییس‌جمهور درباره حفظ شأن مردم می‌گفت و بر آن تاکید داشت دیروز برخورد برخی متصدیان دور از این شعار بود.ادامه گزارش را اینجا بخوانید.* سرکرده تونسی داعش به هلاکت رسید+تصاویرابنا در خبری نوشت: نبیل الهیشری سرکرده تونسی گروه تروریستی موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) در حلب به هلاکت رسید.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
* تکلیف ما و گزینه نظامیمحمدکاظم انبارلویی طی یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت: امروز میلیون‌ها جوان در ایران در آرزوی آن هستند تا پنجه در پنجه تفنگداران آمریکایی در زمین، هوا و دریا بیندازند و انتقام خون شهدای جنگ تحمیلی، شهدای ترور و شهدای جنگ نرم را بگیرندادامه یادداشت را اینجا بخوانید.* سونامی سوختن کارت سوخت موتورسیکلت‌ها رسیدسایت صبحانه به نقل از سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نوشت: کارت سوخت موتورسیکلت‌های بالای 15 سال ابطال شد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.* نمره ضعیف کارشناسان به تیم اقتصادی دولت تدبیر و امیدروزنامه اصلاح طلب آرمان نوشت: به اعتقاد کارشناسان، توزیع نامناسب و غیراصولی سبد کالا، نمره ضعیفی را در کارنامه تیم اقتصادی روحانی ثبت کرد، چراکه بسیاری از این افراد معتقدند شیوه درستی برای ارائه سبد کالایی به کار گرفته نشده است.ادامه گزارش را اینجا بخوانید.* ممنوعیت دستگیری بعد از ساعت 8 شب موسوی بجنوردی، عضو مجمع روحانیون مبارز به سایت دانا می‌گوید: تا کنون 5 جلسه در رابطه با تدوین منشور حقوق شهروندی برگزار کردیم.ادامه مصاحبه را اینجا بخوانید.* عشق ممنوعه‌ای که نتانیاهو را تا پرتگاه سقوط پیش می‌برد!باشگاه خبرنگاران در گزارشی نوشت: برجسته شدن ماجرای عاشقانه پسر نتانیاهو با دختر غیریهودی، بیش از سایر دلایل سیاست داخلی، می‌تواند وی را به دست هم‌کیشانش از نخست وزیری برکنار کند.ادامه گزارش را اینجا بخوانید.
* حصارکشی برای پنهان کردن شهدا در بام تهران+تصاویرسایت شهدای ایران در مطلبی نوشت: وقتی طرح دفن شهدای گمنام در پارک‌ها و دانشگاه‌ها و مراکز عمومی مطرح شد بسیاری از این طرح استقبال کردند اما اینک شاهد آن هستیم که مزار برخی شهدای گمنام مورد بی‌مهری و یا کم توجهی مسئولان قرار گرفته استادامه مطلب را اینجا بخوانید.* روزنامه جمهوری: کاش ‌روحانی‌ می‌گفت، من‌ پوپولیست‌ نیستم!روزنامه جمهوری طی مطلبی نوشت: علاقمندان دولت یازدهم و دغدغه‌مندان نسبت به نظام و کشور این روزها آرزو می‌کنند آقای روحانی به جای جمله معروفش در مناظره‌های انتخاباتی که «من سرهنگ نیستم» می‌گفت «من، پوپولیست نیستم».ادامه مطلب را اینجا بخوانید.* فرزندان دوقلوی شهید حزب‌الله به زیارت پدر رفتند+تصاویر ابنا در خبری نوشت: 2 دختر دوقلوی شهید مصطفی علی صالح از نیروهای مجاهد حزب‌الله لبنان که طی عملیاتی جهادی در سوریه در دفاع از حرم حضرت زینب(س) به شهادت رسید به زیارت پدر شهیدشان رفتند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.* سبد کالایی با 2 کشته و یک مصدومسایت دانا در خبری نوشت: بی‌نظمی و بی‌تدبیری در توزیع سبدکالا در روز نخست، 2 کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت.ادامه خبر را اینجا بخوانید.* ایران و «مسأله برچیدن»مهدی محمدی در یادداشتی در روزنامه وطن امروز نوشت: اظهارات مقام‌های ایرانی در دو هفته گذشته درباره آنچه آمریکایی‌ها «مسأله برچیدن» می‌خوانند، امیدوار‌کننده بوده است.ادامه یادداشت را اینجا بخوانید.
* مسجد جامعی هم سبد کالا می‌گیرد+سندسایت ندای انقلاب در خبری نوشت: احمد مسجدجامعی،‌رئیس اصلاح‌طلب شورای شهر تهران و طیفی از یاران سید محمد خاتمی مشمول دریافت سبد کالا هستندادامه خبر را اینجا بخوانید.* مردی که با خون لاک‌پشت زنده ماند+عکسمجله مهر در مطلبی نوشت: ماهیگیری که پس از 14 ماه سرگردانی در اقیانوس آرام زنده پیدا شده از رازهای نجات خودش می‌گوید.ادامه مطلب را اینجا بخوانید.* نارضایتی مردم از سبد کالایی دولتروزنامه اطلاعات نیز در گزارشی آورده است: نخستین روز عرضه سبد کالایی میان کارمندان، کارگران و اقشار آسیب پذیر با کاستی‌ها و نابسامانی‌های فراوانی روبرو بود و نارضایتی گروه کثیری از مردم کشور را به همراه داشت.ادامه گزارش را اینجا بخوانید.بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازیانتهای پیام/.
سایت
17:56 - 3 فوریه 2014

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ