اختصاص يك ميليارد تومان به موزه دفاع مقدس

خبرگزاري فارس: مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان مركزي از اختصاص يك ميليارد تومان اعتبار به موزه دفاع مقدس استان از سوي استانداري مركزي خبر داد.
علي جلالي‌فراهاني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراك اظهار داشت: استاندار مركزي طي بازديد از روند اجراي موزه دفاع مقدس استان با پرداخت يك ميليارد تومان اعتبار به منظور اجراي عمليات عمراني اين موزه در سال جاري موافقت كرد. وي تصريح كرد: با تزريق اين اعتبار فاز نخست موزه كه شامل ساختمان اداري، ديوار يادمان شهدا و پاركينگ و سردرب موزه استان تا آبان‌ماه مورد بهره‌برداري قرار خواهد گرفت. مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان مركزي با بيان اينكه موزه دفاع مقدس استان طي سه فاز احداث خواهد شد، ادامه داد: در حال حاضر فاز اول داراي 60 درصد پيشرفت فيزيكي است. جلالي‌فراهاني گفت: بر اساس برآوردهاي انجام شده، ساخت و تكميل اين موزه 15 ميليارد و 500 ميليون تومان اعتبار نياز دارد كه تاكنون از اين ميزان اعتبار تنها يك ميليارد و 500 ميليون تومان پرداخت و هزينه شده است. به گفته وي موزه دفاع مقدس استان مركزي بايد ظرف مدت پنج سال ساخته و احداث شود كه با كمبود اعتبارات و عدم پرداخت به موقع آن موجب طولاني شدن كار ساخت و تكميل موزه خواهد شد. مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان مركزي اظهار داشت: با توجه به اينكه موزه دفاع مقدس سند حضور و نقش استان مركزي در هشت سال دفاع مقدس است، در ساخت اين موزه تلاش شده است از تجارب ديگر استان‌ها نيز استفاده شود كه در اين راستا هفته جاري با حضور مسئولان استاني بازديدي از موزه همدان به عمل خواهد آمد.
جلالي‌فراهاني در بخش ديگري از سخنان خود از ارائه برنامه‌هاي پيش‌بيني شده توسط دستگاه‌هاي عضو ستاد گراميداشت هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: تمام‌ برنامه‌هاي ارسالي به دبيرخانه ستاد ارسال و كميته‌ها در حال ارزيابي و نهايي كردن اين برنامه‌ها هستند. وي با اشاره به برگزاري نمايشگاه دفاع مقدس بيان كرد: اين نمايشگاه در سال جاري نيز همانند سال گذشته در وسعت بزرگي برپا مي‌شود كه در آن نقش استان مركزي در يكي از عمليات‌ها به نمايش گذاشته خواهد شد. به گفته مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان مركزي بر اساس توافقات اوليه در نمايشگاه امسال نقش استان مركزي در عمليات طريق‌القدس به نمايش گذاشته خواهد شد. انتهاي پيام/م20
15:36 - 2 مرداد 1390

0 بازدید




1 پاسخ