احداث مسكن براي 620 خانوار آذربايجان غربي

خبرگزاري فارس: مديركل بهزيستي آذربايجان غربي گفت: اداره كل بهزيستي آذربايجان غربي در برنامه پنج ساله براي بيش از 620 خانوار زير پوشش مسكن احداث مي‌كند.
به گزارش خبرگزاري فارس از چايپاره، راضيه خدادوست صبح امروز در مراسم بهره‌برداري از دو واحد مسكن مددجويي بهزيستي در شهرستان چايپاره اظهار داشت: در حال حاضر 100 واحد از اين واحدها در حال ساخت است كه به تدريج تا پايان سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسند. وي افزود: براي احداث اين واحدها كه 70 مترمربع مساحت دارند 280 ميليون ريال هزينه مي‌شود كه 40 ميليون ريال آن آورده شخصي و 40 ميليون ريال آن از طرف اداره بهزيستي خواهد بود و اقساط آن توسط مالك به تدريج پرداخت مي‌شود. به گفته اين مسئول علاوه بر اين واحدها طبق تفاهم‌نامه بين بسيج سازندگي و اداره كل بهزيستي 90 واحد مسكوني براي مددجويان در حال ساخت است كه براي هر واحد 100 ميليون ريال از سوي بسيج سازندگي هزينه مي‌شود. وي اظهار داشت: تاكنون 60 واحد از اين واحدها به بهره‌برداري رسيده و مابقي نيز تا پايان سال به بهره‌برداري مي‌رسند. رئيس اداره بهزيستي چايپاره نيز در اين مراسم گفت: دو واحد مسكوني آماده بهره‌برداري با استفاده از كمك‌هاي بسيج سازندگي استان هر كدام با 80 مترمربع ساخته شده و براي اتمام آنها در مجموع 260 ميليون ريال هزينه شده است. ولي مرادخاني افزود: به زودي با استفاده از تسهيلات بنياد مسكن 40 واحد مسكوني ديگر نيز براي افراد زير پوشش ساخته مي‌شود كه 40 ميليون ريال آن توسط اداره بهزيستي و مابقي توسط خود خانوارها تامين مي‌شود. در پايان اين مراسم كليد اين دو واحد مسكوني به صاحبان آنها اهدا شد.
مديركل بهزيستي استان همچنين از چند خانواده زير پوشش بهزيستي در شهرستان چايپاره بازديد و ديدار كرد و با بررسي مشكلات آنها بر رفع اين مشكلات قول مساعد داد. انتهاي پيام/م30
11:05 - 2 مرداد 1390

0 بازدید




1 پاسخ