احترام به معلولان جنگ يك فرهنگ جهاني است
خبرگزاري فارس: رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان با اشاره به اينكه معلولان جنگ در هر جامعهاي مورد احترام هستند، گفت: احترام به معلولان جنگ يك فرهنگ جهاني است.
به گزارش خبرگزاري فارس از زنجان، علي رشيدي ظهر امروز در جلسه شوراي اسلامي شهر زنجان اظهار داشت: در همه جاي جهان افرادي كه براي آرمانهاي يك ملت از خود گذشتگي ميكنند، مورد احترام هستند.
وي با اشاره به متفاوت بودن آرمانها در اقصي نقاط جهان افزود: ارزش و آرمان مورد احترام در كشور ما دين و باروهاي مربوط به آن است.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان با يادآوري آرماني بودن پياده شدن احكام دين الهي در ايران اضافه كرد: كساني كه به جنگ ما آمده بودند هدف نخستشان جلوگيري از پياده شدن احكام دين اسلام در اين سرزمين بود.
وي بر تبديل احترام به معلولان جنگ به يك فرهنگ جهاني تاكيد و ادامه داد: تبديل شدن اين فرهنگ به يك فرهنگ والا در ايران هنوز جاي كار دارد.
رشيدي بر بالا بودن فرهنگ ايثار در استان زنجان اشاره كرد و افزود: ايثارگران در همه جاي ايران عزيز هستند، ولي براي اشاعه آن بايد فرهنگسازي شود.
وي اضافه كرد: اگر كشور مورد هجمه قرار گيرد قد علم كردن يك جانباز براي مقابله كافي است ولي جذب يك خانواه شهيد يا ايثارگر از طرف دشمن زياد محسوب ميشود و نبايد چنين كاري روي دهد.
رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران استان زنجان بر نفع بردن جامعه از حضور ايثارگران تاكيد كرد و افزود: هيچكس نبايد شك كند كه آنها از دلسوزان جامعه هستند.
وي با اشاره به ارجح بودن سلامتي و امنيت بر هر چيز ديگر براي انسان ادامه داد: جانبازان سلامت خود را فداي سلامت و امنيت ديگران كردهاند.
در ادامه اين جلسه عنوان شد: استان زنجان بيش از 8 هزار جانباز دارد كه 6 هزار نفر از آنها در زنجان و حومه و بقيه در شهرستانهاي ديگر زندگي ميكنند.
در اين جلسه پنج تن از جانبازان جنگ حاضر بودند كه برخي از آنها طي سخنان كوتاهي به مشكلات خود و مردم در سطح شهر اشاراتي كردند.
از جمله اين جانبازان حسين رمضاني جانباز 70 درصد نخاعي بود كه انتقاداتي را از مديريت شهر مطرح كرد.
وي به وجود موش در كانالهاي جنوب شهر و چالهچولههاي خيابانها در مناطق به اصطلاح پايين شهر اشاره و تاكيد كرد: اين همه تفاوت از كجا و براي چيست؟
رمضاني به صرف هزينههاي گزاف براي آسفالت خيابانها و كنده شدن همان خيابانها در مدت كوتاهي از طرف ارگانها از جمله خود شهرداري هم اشاره كرد و گفت: چرا اموال مردم به اين صورت تلف شود.
وي با اشاره به ظاهر شيك و تميز مزار شهدا افزود: به مانند همه وروديها و خروجيهاي شهر اين مكان نيز فاقد سرويس بهداشتي مناسب است كه در برخي موارد موجب جالش بين مردم هم ميشود
جانباز 70 درصد نخاعي با اشاره به هزينههايي كه طي 32 سال گذشته براي چهار راه انقلاب شده است، گفت: به گمانم با هزينههايي كه براي اين چهاراه شده، يك كارخانه سيمان راهاندازي و بخش عظيمي از مشكلات شهري را برطرف كرد.
وي با اشاره به وجود معدن سنگ در زنجان به وارد كردن بتن براي جدولگذاري خيابانهاي شهر هم اعتراض كرد.
ديگر جانباز حاضر در اين جلسه سردار علي طاهري بود كه به پاركبانهاي مستقر در شهر اشارهاي كرد و گفت: گويا تابلوهاي مخصوص جانبازان براي يك خودرو تعبيه شده است كه پاركبانها اجازه توقف اتومبيل براي بيش از يك جانباز را نميدهند.
وي كه از جانبازان 70 درصد است، ادامه داد: معابر شهري براي جانبازان و معلولان مناسبسازي نشده است.
سردار طاهري ابراز اميدواري كرد، شهرداري ساختمانهاي مربوط به خود را طوري بسازد كه يك معلول يا جانباز با يك همراه بتواند در آن رفت و آمد كند.
وي با اشاره به ساكن بودن چند جانباز در زيبا شهر زنجان تصريح كرد: ورودي اين شهرك بنا به دلايلي بسته شده است كه براي ورود به شهر بايد مسافتي طولاني طي شود كه اميدوارم هرچه زودتر اين موضوع حل شود.
فريدون اصفهانيان از اعضاي شوراي شهر زنجان در اين جلسه بر انجام كار كارشناسي براي جلوگيري از مشكلات در ساخت و سازهاي شهري تاكيد كرد.
يدالله واعظي جانباز خلبان هم در اين جلسه گفت: بايد براي تملك ساختمانها راهكاري ارائه شود كه پس از سالها افراد نتوانند اين چنين مطالباتي را از مديريت شهري داشته باشند.
در جلسه شوراي اسلامي شهر زنجان به مناسبت روز جانباز از محرمعلي حسني، علي طاهري، يدالله واعظي، محمدرضا رضايي و حسين رمضاني از جانبازان هشت سال دفاع مقدس و انقلاب تقدير شد.
انتهاي پيام/آ10
16:23 - 5 جولای 2011