دانش‌آموزان برنامه‌هاي اوقات و فراغت را ترسيم مي‌كنند

خبرگزاري فارس: معاون پرورشي و تربيت‌بدني آموزش و پرورش آذربايجان‌شرقي گفت: تشكيل كارگروه‌هاي فكري دانش‌آموزي و مشاركت دانش‌آموزان در برنامه‌ريزي فرهنگي مدارس در اوقات فراغت به صورت ابتكاري در استان انجام مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، اسماعيل دخيلي سه‌شنبه شب در شوراي آموزش و پرورش آذربايجان شرقي به تشريح برنامه‌هاي تابستاني اين معاونت در سال‌ جاري پرداخت. وي با تاكيد بر برنامه‌ريزي فرهنگي در سطح مدارس گفت: برنامه‌ريزي‌ها در 20 محور صورت گرفته و هشت كار گروه فكري دانش‌آموزي تشكيل شده و فعاليت‌هاي فرهنگي برنامه‌ريزي مي‌شود. دخيلي ادامه داد: برخي فعاليت‌ها مانند اردوي بنياد علوي، اردوهاي طرح هجرت و پايگاه‌هاي تابستاني به صورت كشوري دنبال مي‌شود. معاون پرورشي و تربيت‌بدني آموزش و پرورش آذربايجان‌شرقي يادآور شد: تشكيل كارگروه‌هاي فكري دانش‌آموزي و مشاركت دانش‌آموزان در برنامه‌ريزي فرهنگي مدارس در اوقات فراغت به صورت ابتكاري در استان انجام مي‌شود. دخيلي با بيان اينكه در زمينه شاخص‌هاي كمي دست يافتن به نتايج كار آساني است، ادامه داد: در زمينه فعاليت‌هاي كيفي نمي‌توان به نتايج قاطعي دست يافت، اما در حالت كلي رشد محسوسي نسبت به سال گذشته صورت گرفته است. وي با بيان اينكه در زمينه بررسي مسائل و مشكلات فرهنگي كلان شهر تبريز برنامه‌ريزي مي‌شود، ابراز داشت: در اين راستا كارگروه‌هايي با حضور خود دانش‌آموزان تشكيل مي‌شود و در مشكلات فرهنگي به صورت جزيي و مقطعي بررسي مي‌شود. دخيلي گفت: تا كنون 300 مسجد براي فعاليت‌هاي اوقات فراغت به آموزش و پرورش مراجعه كرده‌اند و موسسات غير دولتي نيز در راستاي برنامه‌هاي تابستاني فعال هستند.
معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش آذربايجان شرقي متذكر شد: در هر اردوي فرهنگي و تربيتي آموزش و پرورش مسابقه كتابخواني برگزار مي‌شود و علاوه بر آن در اردوگاه الغدير تبريز نمايشگاه كتاب دائمي در كنار مسابقه كتابخواني برگزار شده است. اين مسئول از برنامه‌ريزي فرهنگي و تربيتي براي دانش‌آموزان خبر داد و اذعان داشت: آذربايجان‌شرقي جزو استان‌هاي محدود كشور است كه در زمينه جذب اعتبارات فرهنگي مدارس موفق عمل كند. انتهاي پيام/ن20
09:43 - 8 تیر 1390

0 بازدید




1 پاسخ