احداث خانه عالم در تمام روستاهاي دشتستان
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تبليغات اسلامي دشتستان از احداث خانه عالم در تمام روستاهاي دشتستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، حجتالاسلام سيدعليپناه محمودينيا دوشنبه شب در نشست با مسئولان تبليغات اسلامي و نمايندگان هيئتهاي مذهبي دشتستان اظهار داشت: دشتستان با داشتن بيش از 250 هزار نفر جمعيت، بزرگترين و پر جمعيتترين شهرستان در استان است و گسترش هيئتهاي مذهبي و خانههاي عالم در اين شهرستان امري لازم است.
وي افزود: براي مقابله با تهاجم فرهنگي دشمنان بايد برنامهريزي مناسب و شايستهاي داشته باشيم و تمام دستگاهها بايد در اين عرصه همكاري كنند.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي دشتستان از احداث خانه عالم در تمام روستاهاي دشتستان خبر داد و خاطرنشان كرد: ساخت خانه عالم در تمام روستاهاي شهرستان دشتستان پيشبيني شده و تمام تلاش خود را به كار ميبنديم تا كمبودهاي فرهنگ ديني در اين روستاها را مرتفع كنيم.
محموديپناه تصريح كرد: در حال حاضر و با حمايت اداره كل تبليغات اسلامي استان، بيش از 100 روحاني در شهرها و روستاهاي دشتستان در امر تبليغ فعال هستند كه راهاندازي خانه عالم در روستاها موجبات ساماندهي امور تبليغ و تاثيرگذاري مطلوب را فراهم ميكند.
وي در ادامه از صدور مجوز هيأت مذهبي در دشتستان خبر داد و افزود: با تشكيل جلسه صدور هيأت مذهبي در هفته جاري در اداره تبليغات اسلامي دشتستان، مجوز فعاليت رسمي دو هيئت مذهبي ديگر صادر شد.
رئيس تبليغات اسلامي دشتستان گفت: پس از تشكيل جلسه اعضاي صدور مجوز هيأت مذهبي و با بررسي پرونده و مدارك آنها، فعاليت رسمي دو هيئت بنيهاشمي واقع در محله عليآباد و حضرت زينب (س) بخش سعدآباد صادر و اعلام شده است.
مسئول تشكلهاي مذهبي اداره تبليغات اسلامي دشتستان نيز ابراز داشت: اين اداره براي صدور مجوز به هيئتهاي مذهبي كه صلاحيت لازم را داشته باشند در آمادگي لازم به سر ميبرد.
محمدجواد غلامحسينزاده به روند چگونگي صدور مجوز اشاره كرد و افزود: با درخواست مجموعههاي فرهنگي و متقاضي تشكيل هيئتهاي مذهبي با حضور كارشناسان و فعالان فرهنگي شهرستان، جلسه بررسي فعاليتهاي درخواستكنندگان برگزار ميشود و پس از تاييد نهايي مجوز رسمي فعاليت هيئات براي آنها صادر و اعلام ميشود.
وي اذعان داشت: هماكنون بيش از 150هيئت مذهبي در دشتستان فعال هستند و تلاش داريم نظم و انضباط را در بين هيئتها نهادينه كنيم تا در اجراي برنامههاي مذهبي و مناسبتي تداخلي ايجاد نشود.
انتهاي پيام/ن20
10:10 - 7 تیر 1390