بازسازي 770 آموزشگاه توسط بسيج سازندگي اصفهان

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بسيج سازندگي استان اصفهان گفت: در سال 89 با حدود 130 هزار نفر روز از دانش‌آموزان بسيج كه 20 هزار نفر از آنان فرهنگيان بودند، 770 آموزشگاه در استان اصفهان بازسازي و ترميم شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، سيدحسين انوري امروز در مراسم افتتاحيه اردوهاي طرح هجرت سه در كانون فرهنگي امام خميني (ره) اظهار داشت: در تابستان سال جاري با كمك اداره آموزش و پرورش و بسيج سازندگي، اوقات فراغت جوانان ساماندهي و به سمت سازندگي كشور سوق داده مي‌شود. وي با اشاره به اينكه طرح هجرت سه در سال 79 در استان اصفهان شاهد 100 هزار نفر روز از جوانان بود، ادامه داد: در سال 79 با تلاش‌هايي كه صورت گرفت و همكاري جهاد كشاورزي توانستيم در بخش كشاورزي فعاليت‌هاي قابل ملاحظه‌اي را داشته باشيم. رئيس سازمان بسيج سازندگي با اشاره به طرح واكسيناسيوني كه در كل كشور در سال 79 آغاز شد، تصريح كرد: طرح واكسيناسيون توسط بسيج به ويژه بسيج دانش‌آموزي اجرا و همان طوري كه در سطح بين‌المللي نيز اعلام شد، كشور ايران فلج اطفال را با كم‌ترين هزينه و با كمك نيروهاي بسيج ريشه‌كن كرد. وي گفت: زماني كه مجموعه عملكرد بسيج دانش‌آموزي سال 79 كشور جمع‌آوري و به خدمت رهبر معظم انقلاب ارائه شد، ايشان در آغاز تحويل سال 1380 در حرم مطهر امام رضا (ع) نام آن نهاد را بسيج سازندگي گذاشتند. انوري با اشاره به اينكه در سال‌هاي اوليه طرح هجرت سه، همكاري‌هايي با سازمان آموزش و پرورش، سازمان نوسازي و بسيج فرهنگيان صورت داده‌ايم، اضافه كرد: براي نخستين بار در استان اصفهان با تدابير اتخاذ شده در شيوه‌نامه اجرايي طرح اردوي بسيج دانش‌آموزي، اين شيوه‌نامه تدوين و به عنوان يك الگو به كل كشور اعلام ميشود.
وي ادامه داد: با توجه به اعلاميه سازمان نوسازي مدارس مبني بر حضور دانش‌آموزان در طرح اردوهاي هجرت مي‌توان از آنان در عرصه‌هاي تخصصي‌تر استفاده كرد. رئيس سازمان بسيج سازندگي تاكيد كرد: در كنار كار سازندگي، ساخت و ساز و كارهاي تخصصي بايد به امور فرهنگي نيز اهميت داده و بيشتر از قبل روي آن كار شود. وي با اعلام عملكرد طرح هجرت در سال گذشته تصريح كرد: در سال 89 با حدود 130 هزار نفر روز از دانش‌آموزان بسيج كه 20 هزار نفر از آنان فرهنگيان بودند، 770 آموزشگاه بازسازي و ترميم شد و با تلاش‌هاي صورت گرفته در سال جاري حدود 225 هزار نفر روز نيز در عرصه‌هاي بازسازي مدارس پذيرفته شدند. انتهاي پيام/ل20
11:33 - 2 تیر 1390

0 بازدید




1 پاسخ