تجليل از 35 مددكار بنياد شهيد كردستان

خبرگزاري فارس: در مراسمي به مناسبت تولد حضرت علي(ع) و روز مددكار 35 نفر از مددكاران بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كردستان تجليل شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران كردستان ظهر امروز در اين مراسم در سنندج با تبريك ولادت با سعادت حضرت علي(ع) اظهار داشت: گراميداشت ولات حضرت علي، مختص شيعيان نيست و اهل تسنن هم همواره ارادت خود را به آن حضرت ابراز داشته‌اند، چرا كه ايشان الگو و اسوه براي بشريت است. محمد سليماني با اشاره به اهميت مددكاري و نقش مهم مددكاران در سازمان بنياد شهيد گفت: با تأمل در آيات قرآني مي‌توان گفت كه دين مبين اسلام بر رسيدگي به نيازمندان تأكيد زياد دارد و در اين خصوص براي نيازمندان خويشاوند اولويت قائل شده است. مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران كردستان با بيان اينكه شناسايي افراد نيازمند در ميان خويشان آسان‌تر صورت مي‌گيرد، بر كمك به نيازمندان تاكيد كرد. سليماني افزود: برطرف كردن احتياج و نيازمندي، نردباني است كه ملت از پله‌هاي آن بالا مي‌رود و از پرتگاه محروميت و تنگدستي كه در آن احساسات شريف انساني لگد مال شده است، نجات مي‌يابد. وي با اشاره به اهميت پاسخگويي مناسب به ايثارگران گفت: سازماني مي‌تواند نيازهاي مخاطبان خود را پاسخ دهد كه به روز بوده و با روش‌هاي جديد آشنا باشد. سليماني با اشاره به اهميت مددكاري در سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران، گفت: جايگاه مددكاران در بنياد شهيد بايد بيشتر از ساير سازمان‌ها ارتقا يابد چرا كه رابطه عاطفي حاكم بين مددكاران با ايثارگران كمك ويژه‌اي به حل مشكلات آنها خواهد كرد.
وي تصريح كرد: بايد مراقب باشيم كه خدشه‌اي به اعتماد ايثارگران وارد نشود و تا جايي كه مي‌توانيم براي افزايش رضايت ايثارگران تلاش كنيم، تا اعتماد آنها را افزايش دهيم. در اين مراسم مددكاران به بيان مشكلات و نظرات خود در راستاي بهبود رابطه عاطفي بيشتر با جامعه ايثارگري پرداختند. در پايان مراسم با اهداي لوح‌تقدير و جوايزي از 35 نفر از مددكاران سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران كردستان، تجليل به عمل آمد. انتهاي پيام/ب20
15:53 - 25 خرداد 1390

0 بازدید




1 پاسخ