وجود 77 هزار صندوق كميته امداد در خراسانجنوبي
خبرگزاري فارس: معاون مشاركتهاي مردمي كميته امداد خراسان جنوبي از وجود 77 هزار صدوق مشترك خانگي كميته امداد در سطح استان خبر داد.
سيد رضا حسيني امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بيرجند، به طرح الكترونيكي كردن صندوقهاي كميته امداد اشاره كرد و اظهار داشت: اين طرح در دستور اين مجموعه قرار دارد.
وي به فعاليتهاي ستاد احياي زكات استان اشاره كرد و ادامه داد: اين ستاد فعاليت خود را از سال 84 در استان به رياست ائمه جمعه شهرستانها آغاز كرد و رسالت كميته امداد در اين عرصه نيز احياي بحث زكات در استان است.
معاون مشاركتهاي مردمي كميته امداد خراسان جنوبي افزود: با وجود فعاليتهاي گستردهاي كه در اين راستا صورت گرفته است ولي هنوز نياز به فرهنگسازي براي گسترش اين اصل و حمايت مسئولان احساس ميشود.
حسيني به درآمدهاي زكات در استان اشاره كرد و گفت: در سال 84 مبلغ 11 ميليون تومان زكات در استان ما جمعآوري شده است و سال گذشته اين رقنم به 470 ميليون ريال رسيده است.
وي برگزاري همايش نماز و زكات در شهرهاي بشرويه، خوسف، زيركوه قاين، و سربيشه را از جمله عوامل گسترش اين فرهنگي و احياي آن در ميان مردم عنوان كرد.
* 196 پروژه در غالب طرح زكات در استان تعريف شده است
معاون مشاركتهاي مردمي كميته امداد خراسان جنوبي يادآور شد: تاكنون 196 پروژه در غالب زكات در استان ما تعريف شده است كه اين سياست تشويقي دولت در دستور كار است و در اين زمينه تفاهمنامهاي با سازمان همياري شهرداري منعقد شده است.
حسيني ادامه داد: در سال 88 تنها 20 درصد معادل ميزان زكات و در سال گذشته معادل مبلغ زكات تأمين نشده است و 300 نفر عامل با ابلاغ ائمه جمعه به عنوان عامل زكات با ما همكاري ميكنند و ما 30 جلسه كارگاه آموزشي را داشتيم و 132 نفر به عنوان اعضاي ثابت ستاد زكات در 89 با ما همكاري ميكردند.
وي به فعاليتهاي ترويجي و فرهنگي اين مجموعه براي نهادينهسازي فرهنگ پرداخت زكات اشاره كرد و اظهار داشت: تاكنون در استان ما دو فيلم با موضوع زكات توليد شده كه از صدا و سيماي استان نيز پخش شده است.
معاون مشاركتهاي مردمي كميته امداد خراسان جنوبي افزود: "به سوي روشنايي" فيلم 45 دقيقهاي است كه براي ترويج فرهنگ زكات تهيه شده همچنين فيلم "كليد بركت" نيز در 12 قسمت با مضمون زكات در استان تهيه و پخش شده است.
حسيني از سفر دبير ستاد زكات كشور به استان خراسان جنوبي خبر داد و گفت: در اين سفر از پروژههاي زكات استان بازديد شد و مسئولان با توجه به جمعيت و زيرساخت استان از روند اجرايي آن رضايت داشتند.
وي به برنامههاي سال جاري اين مجموعه اشاره كرد و گفت: ما يك اردوي زيارتي براي اعضاي ستاد زكات شهرستانها در نظر گرفتيم، همچنين تأمين معادل زكات استان نيز از طريق قرارگاه محروميتزدايي سپاه كشور پيگيري ميشود.
معاون مشاركتهاي مردمي كميته امداد خراسان جنوبي خاطرنشان كرد: همچنين در آستانه فصل برداشت نيز با همكاري دستگاههاي مسئول اعزام روحاني به نقاط مختلف استان را در دستور كار داريم.
انتهاي پيام/غ20
09:35 - 22 خرداد 1390