جهاد كشاورزي فيروزكوه نمونه است
خبرگزاري فارس: امام جمعه فيروزكوه گفت: اداره جهاد كشاورزي اين شهرستان از همه نظر نمونه است.
به گزارش خبرگزاري فارس از فيروزكوه، حجتالاسلام عبدالحسين بابايي در نشستي با كاركنان جهاد كشاورزي شهرستان فيروزكوه، ضمن تبريك هفته جهاد كشاورزي به زحمتكشان اين عرصه، به اهميت بخش كشاورزي اشاره كرد.
وي اظهار داشت: يكي از اركان زندگي ما به كشاورزي برميگردد زيرا انسان براي تهيه غذاي اصلي خود به كشاورزي نيازمند است تا بتواند زنده بماند.
امام جمعه فيروزكوه تصريح كرد: پيامبر (ص) سه چيز را در ابتداي رسالت خود متذكر شدند كه يكي مبدا است كه به توحيد و يكتاپرستي برميگردد، دومي معاد و يا آخرت بوده و سومين مورد، معاش است.
بابايي با بيان اينكه معاش به زندگي انسان در دنيا برميگردد، ادامه داد: همچنين پيغمبر (ص) ميفرمايند كسي كه معاش ندارد، معاد هم براي او نيست و در اين صورت به قيامت خودش نيز نميانديشد.
وي تصريح كرد: گاهي اوقات نداري و مشكل اقتصادي انسان را به كفر ميكشاند و براي همين هر كس بايد به معاش خود بيانديشد.
امام جمعه فيروزكوه تاكيد كرد: پيامبر (ص) در حديث ديگري فرمودند كه اگر نان نبود، عبادت خدا هم نبود و تمام اينها به مسائل اقتصادي بر ميگردد.
بابايي با بيان اينكه اين سخنان پيامبر (ص) نشان ميدهد كه جان اقتصاد مهم است، گفت: امام راحل در زمان تاسيس اين نهاد، اهميت اين موضوع را با نام گذاري اين نهاد مقدس به عنوان جهاد سازندگي مطرح كردند.
وي با بيان اينكه در جان اقتصاد، كشاورزي مهم است، ادامه داد: جهاد كشاورزي به معني تلاش و كوشش سازنده در اين عرصه است.
امام جمعه شهرستان فيروزكوه افزود: دولت در بخش جهاد، خدمات ارزندهاي ارائه داده و از جمله آن، فعاليت در شهرها و روستاها، لوله كشي، برقرساني و ... بوده است.
بابايي گفت: همچنين اميدواريم در مراحل بعدي دولت در امر كشاورزي تلاش بيشتري داشته باشد.
وي افزود: جهاد كشاورزي شهرستان فيروزكوه در استان تهران از لحاظ مختلف نمونه بوده و رتبههاي نخست را در زمينههاي مختلف كسب كرده است.
امام جمعه شهرستان فيروزكوه همچنين از تمام دستاندركاران عرصه كشاورزي و كاركنان جهاد كشاورزي اين شهرستان به خاطر ارائه خدمات شايسته به مردم قدرداني كرد.
انتهاي پيام/ص20
00:05 - 12 ژوئن 2011