ادغام سازمان ميراث فرهنگي و ارشاد بعيد است

خبرگزاري فارس: وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ادغام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را بعيد دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز، سيدمحمد حسيني بعد از ظهر امروز در شوراي فرهنگ عمومي آذربايجان شرقي خواستار نقش‌آفريني تبريز و آذربايجان در عرصه فرهنگي كشور شد. وي با اشاره به سابقه درخشان آذربايجان شرقي در عرصه فعاليت‌هاي فرهنگي و مذهبي اظهار داشت: مردم آذربايجان و به خصوص مردم تبريز در جريان 29 بهمن سال 56 و هشتم دي سال 88 حركت‌آفريني موثر و جاويداني داشتند. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: تجليل از بزرگان اسلامي و الگوهاي فرهنگي مورد توجه اين وزارتخانه قرار گرفته و اقدام‌هاي خوبي در سراسر كشور با هدف معرفي الگو به جوانان و بزرگداشت مفاخر صورت مي‌گيرد. حسيني اظهار داشت: با توجه به معرفي نجف به عنوان پايتخت تشيع در سال آينده و وجود علماي بزرگ تبريز در ميان علماي نجف مي‌توان كارهاي بزرگي انجام داد. وي گفت: تبريز بايد همانند گذشته پيشگام كارهاي فرهنگي شده و از ظرفيت اين شهر در پيشبرد اهداف فرهنگي استفاده كرد. حسيني همچنين خاطر نشان كرد: هفته فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در آينده نزديك در جمهوري آذربايجان برگزار مي‌شود و آذربايجان شرقي نيز مي‌تواند در اين برنامه حضوري جدي داشته باشد. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين ادغام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را بعيد دانست و گفت: اين بحث به عنوان لايحه‌اي به مجلس ارائه شده است كه قبول اين مسئله توسط دولت بعيد به نظر مي‌رسد.
وي خاطرنشان كرد: با توجه به گستردگي فعاليت‌هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، مسئله ادغام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و وزارت ارشاد بعيد بوده و بايد كار كارشناسي در اين راستا صورت گيرد. وي ادامه داد: با توجه به پيشنهاد اين طرح از سوي برخي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در هر صورت اين مسئله و طرح در مجلس مورد مطالعه و بررسي قرار مي‌گيرد. انتهاي پيام/ك20
15:20 - 12 خرداد 1390

9 بازدید




1 پاسخ