كمك 20 ميليارد توماني خيرين به مدرسه‌سازي

خبرگزاري فارس: مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس استان قزوين گفت: پيش‌بيني مي‌شود كه امسال بيش از 20 ميليارد تومان خيران مدرسه‌ساز استان قزوين در ساخت و تجهيز فضاهاي آموزشي كمك كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، محمدجواد حيدري بعد از ظهر امروز در سيزدهمين جشنواره خيرين مدرسه‌ساز استان قزوين كه در سالن شهيد رجايي قزوين برگزار شد، اظهار داشت: خيرين مدرسه‌ساز پابه‌پاي دولت خدمتگزار در ساخت و تجهيز فضاهاي آموزشي و پرورشي قدم‌هاي بزرگي را برداشته‌اند و پيش‌بيني مي‌شود كه امسال بيش از 20 ميليارد تومان كمك خيران را در ساخت و تجهيز فضاهاي آموزشي در استان داشته باشيم. وي عنوان كرد: در سال جاري تاكنون حدود 15 ميليارد تومان از سوي خيران مدرسه‌ساز در استان تعهد شده است كه مابقي رقم پيش‌بيني شده نيز در سه جشنواره خيرين‌ مدرسه‌ساز در استان تأمين مي‌شود. مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس استان قزوين اضافه كرد: كمك خيران از سال 84 سير صعودي داشته است به طوريكه در سال 85، 3 ميليارد و 200 ميليون تومان، در سال 86، 5.5 ميليارد تومان و در سال 87 اين رقم به 8 ميليارد تومان رسيده است. حيدري افزود: در سال 88 نيز كمك خيران 16 ميليارد تومان و در سال 89 اين رقم 19 ميليارد تومان بوده است. وي فعاليت در امر مدرسه‌سازي را موهبتي الهي دانست و خاطرنشان كرد: خدا را شاكر هستيم كه اين توفيق را داريم كه در شغل مقدس مدرسه‌سازي فعاليت كنيم و اين موهبت الهي است كه نصيب هركسي نمي‌شود، مدرسه‌سازي آماده كردن بستر تعليم و تربيت است و اين شرايط را در اداره كل نوسازي مدارس داريم كه با كمك خيران در اين خصوص گام برداريم و مساعدت‌هاي خيران به ما روحيه مي‌دهد.
مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس استان قزوين اعلام كرد: دولت مساعدت‌هايي را در امر مدرسه‌سازي داشته به طوريكه آمار بالايي در ساخت و ساز مدارس در كشور داريم و امسال نيز دولت نويد اختصاص اعتبارات خوبي را از صندوق ذخيره ارزي داده است كه ان‌شاءالله امسال ركورد مدرسه‌سازي را در آموزش و پرروش خواهيم داشت. در ادامه مديركل آموزش و پرورش استان قزوين بيان داشت: مدرسه‌سازي صدقه جاريه محسوب مي‌شود، صدقه‌اي كه براي هميشه ماندگار است و اين صدقه مايه پاك شدن و موجب رشد است. جعفر حبيبي با اشاره به نگاه ويژه رهبري به خيران مدرسه‌ساز گفت: مقام معظم رهبري فرمودند «تلاش در راه مدرسه‌سازي، جهاد مقدس است، مشاركت در مدرسه‌سازي از ماندگارترين كارهاي نيك است و ما جز دست‌بوسي خيران، تكريم و احترام آنها حرف ديگري نداريم». وي عنوان كرد: امروز آموزش و پرورش با همت خيران توانسته در عرصه مدرسه‌سازي گام‌هاي بزرگي را بردارد و امروز خيران نه تنها همپاي دولت بلكه بيش از دولت خدمتگذار وارد عرصه مدرسه‌سازي شدند. مديركل آموزش و پرورش استان قزوين با اشاره به يك نوبته شدن مدارس ابتدايي تصريح كرد: امروز رويكرد آموزش و پرورش حركت به سوي مدارس يك‌نوبته است از اين‌رو دست نياز به سوي خيران دراز مي‌كنيم، از سال تحصيلي جديد اين آهنگ كار آغاز مي‌شود و كل مدارس ابتدايي را يك‌نوبته مي‌كنيم كه اين امر كمك شما خيران را مي‌طلبد. انتهاي پيام/آ20
16:24 - 7 خرداد 1390

0 بازدید




1 پاسخ