تحقق عمليات فرهنگي در عمومي كردن آن است

خبرگزاري فارس: مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي گفت: راهبرد كارهاي فرهنگي براي تحقق بخشيدن عمليات فرهنگي، عمومي كردن فعاليت‌هاي فرهنگي است.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، سيدجواد جعفري صبح امروز در نخستين همايش تجليل از فعالان فرهنگي در سالن اجتماعات اداره كل تبليغات خراسان ضوي اظهار داشت: چهار رويكرد براي تحقق بخشيدن به عمليات فرهنگي از راهبردهاي اساسي در عرصه فرهنگ به شمار مي‌آيد كه يكي از آنها اين است كه تلاش كنيم فعاليت‌هاي فرهنگي عمومي شود. مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي افزود: دومين شاخصه فعاليت فرهنگي اين است كه اين فعاليت مردمي باشد يعني همه اقشار جامعه را در بر بگيرد و تمام مردم به آن اعتماد داشته باشند. جعفري افزود: فعاليت فرهنگي بايد مستمر باشد چرا كه اگر فعاليتي را رها كنيم طبيعي است كه نمي‌تواند دامنه نفوذپذيري و تاثيرگذاري داشته باشد. وي جريان‌سازي فرهنگي را چهارمين رويكرد براي تحقق بخشيدن به فعاليت‌هاي فرهنگي عنوان كرد و گفت: رويكرد ديگر براي تحقق عمليات فرهنگي جريان‌سازي فرهنگي به معناي ايجاد موج و تحرك در اين عرصه است. مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي تصريح كرد: در صورت رعايت اين چهار رويكرد اصلي مي‌توان به نفوذپذيري و تاثيرگذاري فعاليت‌هاي فرهنگي اطمينان پيدا كرد، در غير اين صورت اين گونه فعاليت‌ها به ثمر نمي‌نشيند و نفوذپذيري آن تحقق نمييابد. وي گفت: نفوذ كلام كسي كه از عمق وجودش حرف مي‌زند در مخاطب تاثير جدي مي‌گذارد و به سرعت نهادينه مي‌شود. جعفري تصريح كرد: كلامي مي‌تواند در مخاطب به سرعت نهادينه شود كه با ياد خداوند متعال همراه باشد.
وي افزود: ياد خدا بزرگ‌ترين هديه‌اي است كه پرودگار متعال به بشر هديه كرده و آن آرامش است. جعفري خاطر نشان كرد: الزاما آرامش اين نيست كه هيچ سختي وجود نداشته باشد، قطعا ياد خداوند زماني كه در اوج مصيبت و سختي هستيم، كارآمد است. مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي با بيان اينكه هر كه امر تربيت و تبليغ را بر عهده دارد، بايد استراتژي در راهبرد ياد خدا داشته باشد، تصريح كرد: اين افراد بايد در تمام برنامه‌ريزي‌ها، سياست‌ها و عمليات اجرايي استراتژي ياد خدا را در دستور كار خود قرار دهند تا فعاليت آنان نتيجه داشته و تاثيرگذار شود. وي گفت: اگر كار براي خدا و روح معنوي انجام شود، مثمرثمر است و نتيجه كار آن نفوذ در ديگران و بهره‌مندي از رضايت خداوند و مردم است. انتهاي پيام/م20
09:41 - 23 مه 2011

1 بازدید




1 پاسخ