تلاش مجلس براي حل مشكلات اصحاب رسانه

خبرگزاري فارس: عضو مجمع نمايندگان استان خراسان رضوي گفت: مجلس شوراي اسلامي درباره حل مشكلات صنفي و معشيتي اصحاب رسانه تلاش جدي و مضاعفي را در دستور كار دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد به نقل از نخستين گردهمايي اساتيد، دانشجويان و فارغ التحصيلان رشته علوم ارتباطات اجتماعي شرق كشور، غلامرضا اسداللهي اظهار داشت: نمايندگان مجلس با اطلاع از وضعيت اصحاب رسانه و تلاش‌هاي آنان در جامعه، توجه ويژه‌اي به اين قشر دارند. نماينده مردم تربت‌جام، صالح‌آباد و باخرز در مجلس شوراي اسلامي با اعلام اينكه هم اكنون علم ارتباطات توانسته فاصله كشورهاي مختلف دنيا را با هم كم كند، افزود: رشته علوم ارتباطات اجتماعي در تربت‌جام نيز خدمات علمي ارزشمندي براي منطقه داشته است. اسداللهي با اعلام اينكه دانش آموختگان رشته علوم ارتباطات اجتماعي از تربت‌جام در سراسر كشور مشغول به فعاليت هستند خاطر نشان كرد: در بسياري از روابط عمومي‌هاي ادارات و نهادهاي مهم كشوري، مسئوليت‌ها برعهده فارغ‌التحصيلان از دانشگاه آزاد اسلامي واحد تربت‌جام است. عضو كميسيون قضايي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تاثيرگذاري قلم بر جامعه كه در آيات و رويات نيز بر آن تاكيد شده است، اظهار داشت: جايگاه و نقش رسانه و ارتباطات در عصر حاضر بر هيچ كسي پوشيده نيست. اسداللهي با اعلام اينكه در چندسال اخير پنج دانشگاه در منطقه تربت‌جام بهره‌برداري شده است، ادامه داد: دانشگاه‌هاي پيام‌نور باخزر، فني مهندسي غيرانتفاعي، بين‌المللي دوغارون، پرستاري و دامپروي در سال‌هاي گذشته در اين منطقه پذيرش دانشجو داشته‌اند.
عضو مجمع نمايندگان استان خراسان رضوي از تلاش براي جذب مقطع كارشناسي ارشد رشته علوم ارتباطات اجتماعي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد تربت‌جام خبر داد. نخستين گردهمايي اساتيد، دانشجويان و فارغ التحصيلان رشته علوم ارتباطات اجتماعي شرق كشور به همت گروه علوم ارتباطات اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تربت‌جام و با همكاري اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگردي، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي، مخابرات و شهرداري تربت‌جام همزمان با روز جهاني ارتباطات در دانشگاه آزاد اسلامي واحد تربت‌جام برگزار شد. انتهاي پيام/م30
13:25 - 28 اردیبهشت 1390

0 بازدید




1 پاسخ