تشكيل 73 شوراي سازش كارگاهي در شهرستان كنگان
خبرگزاري فارس: رئيس اداره كار و امور اجتماعي شهرستان كنگان از تشكيل 73 شوراي سازش كارگاهي در كنگان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، ايرج محبيزاده در نشست با نمايندگان جامعه كارگري و مسئولان شهرستان كنگان اظهار داشت: كارگران نقش حساسي در رشد و توسعه بر عهده دارند و بدون حضور كارگران نميتوانيم به پيشرفت برسيم.
وي افزود: نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران كه بر پايه آيين اسلام ناب محمدي (ص) بنا شده، اهميت و ارزش خاصي براي كار و كارگر قائل است.
رئيس اداره كار و امور اجتماعي شهرستان كنگان خاطرنشان كرد: در ديدار اخير رهبر معظم انقلاب با كارگران؛ معظمله با نگاه عالي و ارزشمند به تبيين جايگاه كارگر پرداختند و تكريم كارگران و رعايت و حفظ حقوق آنها را يكي از اصليترين وظايف متوليان امور و پيمانكاران و مسئولان دانستند و اين امر جايگاه كارگر در نظام اسلامي را روشن ميكند.
محبيزاده عنوان داشت: كارگران از پيشگامان اصلي و اساسي در توسعه و ترقي كشورند و فعاليتهاي اين قشر تاثير بسيار فراواني در شتاب چرخ توسعه كشور دارد و اميدواريم همه قدرشناس و قدردان اين قشر ساده و بيادعا اما بزرگ باشيم.
وي از فعاليتهاي منظم جامعه كارگري كنگان در چارچوب قانون خبر داد و افزود: تلاش داريم تمام توان و انرژي خود را براي فعاليت قانونمند و موثر كارگران به كار ببنديم و نظارت بر كار كارگاهها از جمله اقدامات موثر است.
اين مقام مسئول ابراز داشت: در راستاي نظارت بر روابط كارگر و كارفرما با توجه به اينكه واحد بازرس اين اداره به عنوان واحد معين شهرسازي كنگان، جم و عسلويه و منطقه ويژه است، تنها در كنگان 558 مورد بازرسي انجام گرفته است.
محبيزاده به تاييد دادنامه اصداري اعتراض شده در ديوان عدالت اداري اشاره كرد و گفت: با برگزاري 170 جلسه و صدور 92 دادنامه در هيئت تشخيص و 140 جلسه و 117 دادنامه اصداري در هيئت حل اختلاف، مشكلات كارگران كنگان برطرف شده است.
رئيس اداره كار و امور اجتماعي شهرستان كنگان از تشكيل 73 شوراي سازش كارگاهي در كنگان خبر داد و خاطرنشان كرد: با تشكيل 73 شوراي سازش كارگاهي در سال 89 به مسائل و مشكلات بيش از 11 هزار نفر كارگر رسيدگي و مشكلات اين تعداد كارگر مورد بازرسي و بررسي قرار گرفته است.
محبيزاده عنوان داشت: دولت نهم و دهم در بهبود وضعيت كارگران از تمام ظرفيتهاي موجود استفاده كرده و در كنگان نيز شاهد تلاش بيش از پيش مسئولان هستيم.
انتهاي پيام/ج20
11:11 - 14 اردیبهشت 1390