مسابقات قرآني بسيج دانشآموزي در مشهد پايان يافت
خبرگزاري فارس: مسابقات قرآني بسيج دانشآموزي ويژه خواهران با معرفي برگزيدگان عصر امروز در مشهد به كار خود پايان داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از مشهد، نهمين دوره مسابقات قرآني بسيج دانشآموزي و فرهنگيان سپاه امام رضا(ع) ويژه خواهران كه از روز گذشته در اردوگاه ثامنالائمه مشهد برگزار شده بود، عصر امروز با معرفي برگزيدگان اين دوره به كار خود پايان داد.
در ابتداي مراسم هاشم نصر، يكي از مربيان اخلاق اردوگاه به موعظه دانشآموزان پرداخت و گفت: فرزندان قرآني بايد به آيات قرآني بيشتر توجه داشته باشند و آيات و روايات را در زندگي عملي خود به كار گيرند.
اين مسابقات در 4 رشته مفاهيم، حفظ، قرائت و عترت قرآن كريم برگزار شد كه به دو مقطع پوينده و پيشگام تقسيم شد.
*شركت 120 نفر در مسابقات قرآن
بنابراين گزارش، شركتكنندگان در اين مسابقات 120 نفر بودند كه برگزيدگان اين دوره از مسابقات براي مسابقات كشوري به قم اعزام ميشوند.
شهرستانهاي سبزوار، قوچان، بجستان، كاشمر و حوزههاي مالك مشهد، حمزه 15 از برگزيدگان نهمين دوره مسابقات قرآني بسيج دانشآموزي و فرهنگيان سپاه امام رضا(ع) بودند.
سرهنگ ميزايي، مسئول سازمان بسيج دانشآموزي با اهداي لوح تقدير و قرآن هوشمند از برگزيدگان اين مسابقات تقدير و تجليل كرد.
انتهاي پيام/
21:12 - 18 فروردین 1390