با كسري 30 درصدي پزشك عمومي در همدان مواجه هستيم

خبرگزاري فارس: رئيس مركز بهداشت همدان گفت: در حال حاضر در همدان با كسري حدود 30 درصد پزشك عمومي براي خدمات در طرح پزشك خانواده مواجه هستيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از همدان، محمدمهدي مجذوبي ظهر امروز در جمع خبرنگاران همدان اظهار داشت: امروز كه نخستين روز از هفته سلامت محسوب مي‌شود زنگ سلامت در ساعت 9 صبح در يكي از مدارس شهرستان همدان به صورت نمادين نواخته شد. وي افزود: روز جمعه با عنوان "نهادها، سازمان‌ها، رسانه‌ها و پيشگيري از مقاومت ضد ميكروبي " است كه در اين روز چند محور دنبال مي‌شود كه ترويج نشاط و سلامت جسماني و ايجاد ارتباط بين آموزه‌هاي ديني و سلامتي از جمله اين محورها است؛ در اين روز صعود هيئت‌هاي كوهنوردي استان، دانشگاه و ادارات داوطلب در مسير قله الوند با نصب پلاكارد شعار هفته سلامت صورت مي‌پذيرد. مجذوبي تصريح كرد: در روز جمعه، 19 فروردين در سطح استان همدان در سخنان پيش از خطبه نماز جمعه مسئولان مراكز بهداشت يا كارشناسان اين امر حضور يافته و مباحثي را در ارتباط با شعار سال هفته سلامت براي نمازگزاران بيان مي‌كنند. وي اظهار داشت: روز شنبه 20 فروردين با عنوان "پرستاران، ماماها و تجويز و مصرف منطقي دارو " نامگذاري شده كه داراي چند محور از جمله ارتقاي سطح سلامتي و توجه به مباحث روز در ارتباط با حوزه‌هاي سلامت است .
رئيس مركز بهداشت استان همدان با بيان اينكه در روز شنبه مراسم افتتاحيه‌ها در سطح استان برگزار مي‌شود، ادامه داد: در شهرستان همدان افتتاح مركز بهداشتي درماني شهيد كرباسيان را توسط خيران، راه‌اندازي واحد اختلالات تكاملي كودكان در مركز مشاوره بيماري‌هاي رفتاري و همچنين كلنگ‌زني مركز بهداشتي درماني كوه زره و خانه زيست نهاوند را داريم. وي اظهار داشت: روز يكشنبه (21 فروردين) با عنوان "عفونت‌هاي بيمارستاني و مقاومت ضد ميكروبي " نامگذاري شده كه در اين روز نخستين كميته مقاومت ميكروبي و بيمارستاني را داريم همچنين در اين روز سخنراني و آموزش شعار سال در سطح همه دبيرستان‌هاي استان همدان در يك ساعت واحد، توسط مدرسان اين حوزه انجام مي‌شود. مجذوبي تصريح كرد: روز دوشنبه (22 فروردين) به نام "پزشكان، دندانپزشكان و پيشگيري از مقاومت ضد ميكروبي" است كه با محورهاي ارتقاي سطح علمي مخاطبان و توجه به مباحث روز در ارتباط با حوزه‌هاي سلامت انجام مي‌شود كه در اين روز برگزاري روز پرستاران، افتتاح پايگاه تغذيه سالم، بازديد مسئولان از پايگاه‌ها و همچنين جلسه جامعه ايمن (‌كه تقريباً سه ماه است كه كارهاي مقدماتي آن انجام شده) برگزار مي‌شود.
وي گفت: روز سه شنبه (23 فروردين) به نام "داروسازان، پزشكان و توليد و مصرف منطقي دارو و مقاومت ضد ميكروبي " نامگذاري شده با محور اهميت نقش مسئولان به امر سلامت و ترويج فرهنگ سلامت مورد توجه است كه در اين روز امر عيادت از بيماران يكي از بيمارستان‌هاي همدان و همايش دوچرخه‌سواري را در برنامه داريم. رئيس مركز بهداشت استان همدان افزود: روز چهارشنبه (24 فروردين) به نام "سياست‌ها، قوانين و تحقيقات در پيشگيري از مقاومت ضد ميكروبي" نامگذاري شده كه با محورهاي ايجاد انگيزه در پرسنل و تقدير از آنان، ارتقاي سطح علمي مخاطبان و توجه به مباحث روزافزون حوزه‌هاي سلامت و معرفي دستاوردهاي دانشگاه از جمله معاونت بهداشتي و درماني مورد توجه است. وي اظهار داشت: همايش اختتاميه هفته سلامت در روز چهارشنبه در بيمارستان فرشچيان همدان برگزار مي‌شود كه در اين همايش از فعالان عرصه سلامت تقدير مي‌شود البته در طي اين روز، مسابقه نقاشي را در سطح مدارس ابتدايي، انشاء در سطح مدارس راهنمايي و پيام بهداشتي را در سطح مدارس متوسطه حول شعار هفته سلامت داريم كه به برگزيدگان جوايزي اهدا مي‌شود. مجذوبي تصريح كرد: در سال 89 سال پركاري از نظر اجرايي كردن مناسب كردن بستر كار براي اجراي طرح پزشك خانواده بود كه در اين رابطه در ارتباط با محل زيست پزشكان گام بسيار مؤثري برداشته شد و كاملاً تجهيز و به روز شد كه منجر به ماندگاري پزشكان در استان شده است.
وي با بيان اينكه در سال 90 در راستاي اجرايي كردن برنامه پزشك خانواده هستيم، گفت: در سال گذشته بيش از 700 ميليون تومان براي محل زيست پزشكان هزينه كرده‌ايم و درصد هستيم تا در سال جاري اين برنامه براي شهرهاي زير 50 هزار نفر اجرايي شود. رئيس مركز بهداشت همدان با بيان اينكه در حال حاضر 135 مركز پزشك خانواده در همدان فعال است، افزود: از اين تعداد 87 مركز روستايي و بقيه شهري روستايي هستند. وي در پايان بيان داشت: ميانگين تعداد پزشك خانواده در سال گذشته 180 نفر بوده كه در حال حاضر با كسري حدود 30 درصد پزشك عمومي براي خدمات در طرح پزشك خانواده مواجه هستيم. انتهاي پيام/ي10/ح
14:56 - 18 فروردین 1390

1 بازدید




1 پاسخ