جهاد اقتصادي در سايه همت و كار مضاعف محقق مي‌شود

خبرگزاري فارس: امام جمعه بجنورد تاكيد كرد: شعار جهاد اقتصادي كه از سوي رهبر معظم انقلاب براي سال جديد نامگذاري شده است در سايه همت و كار مضاعف محقق مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري فارس از بجنورد، آيت‌الله حبيب‌الله مهمان‌نواز پيش از ظهر امروز در ديدار با استاندار و شماري از مسئولان خراسان شمالي اظهار داشت: رهنمود مقام معظم رهبري در سال جديد بايد در كنار منويات رهبري در سال‌هاي گذشته نصب‌العين قرار داده و براي توسعه كشور در تمام بخش‌ها اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي تلاش شود. وي افزود: بايد همه براي اعتلاي نظام جمهوري اسلامي در جهان تلاش كنيم و نامگذاري امسال به نام جهاد اقتصادي نشان دهنده توجه و درايت رهبر معظم انقلاب به رشد و تعالي بيش از پيش نظام اسلامي است. ‌عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: مسئولان و كارگزاران بايد به اين مهم توجه داشته باشند كه انسان و جامعه جز در سايه تلاش و كوشش به جايي نخواهد رسيد. وي با بيان اينكه كار و كوشش رمز موفقيت هر جامعه‌اي است، خاطرنشان كرد: تحقق شعار جهاد اقتصادي نيازمند جهاد در تمام ابعاد است. مهمان‌نواز اظهار داشت: نگاه به گذشته، حال و تامل در سرنوشت ملت‌ها نشان مي‌دهد كه جوامعي موفق هستند كه كار و تلاش مضاعف همواره محور كار آنان بوده است. وي گفت: بر اساس چشم‌انداز 20 ساله بايد نظام اسلامي به عنوان كشور برتر تبديل شود، از اين رو براي تحقق اين هدف بايد با تمام وجود، كار، تلاش و جهاد شود. امام جمعه بجنورد اضافه كرد: البته خدمتگزاران در دولت تلاش‌هاي فراواني را طي سال‌هاي اخير داشته‌اند و كشور بيش از پيش در مسير توسعه و پيشرفت قرار گرفته است.
وي تصريح كرد: امروز نظام اسلامي به بركت مسئولان خدمتگزار و مردم هميشه در صحنه راه پرفروغ و متعالي را با استواري مي‌پيمايد. مهمان‌نواز با اشاره به سال جديد و نوروز اظهار داشت: نوروز در حقيقت نوعي درس خداشناسي بوده و زمينه مناسب براي ارتباط با رحمت الهي و توجه به قدرت لايتناهي خداوند است. وي همچنين با بيان اينكه سال گذشته سال ارتقا، پيشرفت و سرافرازي و سربلندي ملت ايران بود، خاطرنشان كرد: تمام اين پيشرفت‌ها ريشه در انقلاب اسلامي ايران داشته از اين رو بايد اين نعمت بزرگ را همواره پاس و تكريم كنيم. استاندار خراسان شمالي هم در اين نشست با اشاره به نامگذاري امسال به نام سال جهاد اقتصادي از سوي رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: در اين راستا استانداري از سال گذشته برنامه‌ريزي‌هاي لازم به منظور توسعه اقتصادي و معيشتي مردم در روستاها را در دستور كار داشته است. ابوطالب شفقت گفت: يكي از مهم‌ترين محورهاي تحقق جهاد اقتصادي حوزه روستاها‌ست و به خاطر غلبه جمعيت روستايي بر شهري در خراسان شمالي، اهميت اين موضوع دوچندان مي‌شود. انتهاي پيام/آ20/ك
13:21 - 11 فروردین 1390

1 بازدید




1 پاسخ