رسيدگي به اعتراض مردم در دستور كار منابع طبيعي است

خبرگزاري فارس: مديركل منابع طبيعي استان قزوين گفت: رسيدگي به اعتراض و شكايت مردم در خصوص مالكيت اراضي در اختيار منابع طبيعي را به طور جدي دنبال مي‌كنيم چرا‌كه اين موضوع در دستور كار منابع طبيعي قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، حامد اختري ظهر امروز در سخنان پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه در جمع نمازگزاران شهر قزوين بيان داشت: منابع طبيعي در زندگي ما تأثير بسزايي دارد. وي ادامه داد: طي هفته گذشته شاهد حضور مقام معظم رهبري براي غرس نهال در محل سابق پادگان قلعه‌مرغي بوديم كه مقام معظم رهبري در اين جمع مطالب مهمي را در خصوص منابع طبيعي بيان فرمودند كه اين مطالب بسيار جامع و مهم است به طوريكه حتي ما كه كارمان به طور تخصصي منابع طبيعي است برايمان اين مسائل تازگي داشت. مديركل منابع طبيعي استان قزوين اضافه كرد: يكي از مسائلي كه امروز در دستور كار منابع طبيعي قرار دارد، موضوع رسيدگي به شكايت‌هاي مردمي در خصوص مالكيت اراضي است كه در اين زمينه تاكنون بيش از 400 هزار هكتار زمين را مورد بررسي قرار داده‌ايم كه 8 هزار هكتار زمين به مردم از طريق قانوني به مردم واگذار شده است. وي تصريح كرد: تمام مردم استان به هر فردي كه احساس مي‌كنم حقي از او در منابع طبيعي ضايع شده مي‌تواند اين موضوع را پيگيري كند و ما نيز با آمادگي كامل آن را بررسي مي‌كنيم كه البته افراد بايد با در دست داشتن مدرك و سند مراجعه كنند.
وي خاطرنشان كرد: ما در دولتي كار مي‌كنيم كه شعار آن عدالت‌محوري است بنابر‌اين افراد مي‌توانند اسناد مدارك خود را به ادارات و منابع طبيعي شهرستان حوزه جغرافيايي مربوطه ارائه كنند و ما شكايت آنها را پيگيري مي‌كنيم كه در اين راستا كميسيون ماده واحده تشكيل مي‌شود كه اين كميسيون تنها مرجع رسيدگي به اين مسائل است. كارشناسان در اين كميسيون موضوع را بررسي و نظر كارشناسي خود را به قاضي اعلام مي‌كنند و در نهايت قاضي نيز رأي را صادر مي‌كند. اختري اظهار داشت: با همين مكانيزم 8 هزار هكتار از اراضي استان را به مردم بازگردانده‌ايم و با اقداماتي را كه داريم، اجازه نمي‌دهيم حق كسي ضايع شود. البته علاوه بر نظرات كارشناسان به تازگي عكس‌هاي هوايي نيز تهيه شده كه در آن سوابق و سابقه كشت زمين‌ها مشخص است كه در اين روش حقي از دولت و مردم ضايع نمي‌شود. وي عنوان داشت: ملاك كار سال 41 است البته از آنجا كه در آن روز روزنامه‌ها و رسانه‌ها گستردگي امروز را نداشتند، شوراي نگهبان نيز ممانعت از شكايت و اعتراض مردم را غيرقانوني و غيرشرعي نيز اعلام كرده است. حال با عكس‌هاي هوايي كه ملاك عمل ما‌ست، مي‌توانيم به اعتراض مردمي به خوبي رسيدگي كنيم. مديركل منابع طبيعي استان قزوين خاطر نشان كرد: در حال حاضر با توجه به گستردگي رسانه‌ها و اطلاع‌رساني تنها يك‌سال فرصت به معترضان داده شده است كه مي‌توانند در اين مدت اعتراض خود را نسبت به مالكيت اراضي اعلام كنند.
وي در ادامه با اشاره به موضوع حفاظت در منابع طبيعي اظهار داشت: يكي از برنامه‌هاي مهم در منابع طبيعي موضوع حفاظت است چرا‌كه حفاظت از منابع طبيعي موجب مي‌شود تا اين منابع طبيعي براي نسل‌هاي آينده نيز باقي بماند والا اگر از اين منابع به خوبي استفاده نشود آنها از بين خواهند رفت. وي يادآور شد: ما بايد علاوه بر استفاده از منابع طبيعي آنها را حفاظت كنيم تا براي آيندگان نيز باقي بماند و در اين زمينه خوشبختانه تعامل خوبي با مردم وجود دارد. انتهاي پيام/آ10/ب
16:15 - 20 اسفند 1389

0 بازدید




1 پاسخ