عكاس خبرگزاري فارس در كرمانشاه تجليل شد
خبرگزاري فارس: همايش و نمايشگاه « 33 عكس، 33 عكاس» با حضور جمع زيادي از هنرمندان عكاس و رشتههاي مختلف هنري و مسئولان استاني در تالار غدير مجتمع شهيد آويني برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرمانشاه، در اين مراسم كه ظهر امروز برگزار شد، مهمترين رويداد ساليانه عكس استان به شمار ميرود، مديركل حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس استان كرمانشاه در سخناني به جايگاه ارزنده هنر متعالي در جامعه اشاره كرد و عكس را هنري ماندگار و تأثيرگذار و سندي جاودان براي ثبت لحظههاي بياد ماندني خواند.
عبدالله ويسي افزود: توجه جدي به جاذبههاي بصري و قدرت تأثيرگذاري هنرعكاسي ميتواند از آن هنري به غايت ماندگار و تأثيرگذار ميسازد.
وي نقش هنرعكاسي را در دوران دفاع مقدس بارز خواند و گفت: در آن زمان كمتر به اين هنر كه امروز داراي اهميت ويژهاي است توجه ميشد و بسياري از لحظات ناب دفاع مقدس به ويژه در مناطق عملياتي استان كرمانشاه ثبت و ضبط نشده و امروز بيش از پيش نيازمند اين كار هستيم.
اين مسئول از اقدام و ابتكار انجمن عكاسان كرمانشاه و برپايي مراسم و همايش تقدير كرد و از آمادگي اداره كل حفظ آثار براي كمك به تشكلهاي هنري حول محور توسعه فرهنگ ايثار و شهادت و دفاع مقدس خبر داد.
در اين همايش همچنين مجتبي آقايي سربرزه از عكاسان شاخص كرمانشاهي و داور بيش از 90 جشنواره و مسابقه عكاسي و رئيس چهار دوره دو سالانه عكس كشور در سخناني به جايگاه عكس و تصوير در دنياي امروز پرداخت و با نقل خاطراتي، خواستار توجه هرچه بيشتر به تربيت عكاسان جوان شد.
انجمن عكاسان كرمانشاه و برگزار كنندگان اين جشنواره سپس از سالها تلاش و فعاليت هنري مجتبي آقائي سربرزه با اهداي لوح سپاس و هداياي ارزندهاي تجليل و از زندهياد فريبرز يزدان شناس دانش آموخته كرمانشاهي رشته عكاسي دانشكده هنرهاي زيباي دانشگاه تهران با اهداي لوح به خانواده وي نيز تقدير شد.
در اين همايش همچنين از آرمين كرمي عكاس خبرگزاري فارس در استان كرمانشاه، بهمن زارعي عكاس خبرگزاري ايرنا، محمد حسين شيريان، محسن رشيدي، آرش كريمي، حسين عراقي از عكاسان كرمانشاهي و اكبر پرويزي رئيس انجمن عكاسان كرمانشاه با اهداي لوح و هدايايي تقدير به عمل آمد.
پس از همايش نيز نمايشگاه 33 عكس از 33 عكاس استان در گالري مجتمع شهيد آويني افتتاح و آثار مختلف 33 هنرمند عكاس در اين گالري در معرض ديد علاقمندان قرار گرفت.
انجمن عكاسان كرمانشاه از سال 1386 تأسيس و تاكنون موفق به جذب عكاسان جوان و پيشكسوت، برپايي چندين نمايشگاه عكس فردي و گروهي، اردوهاي عكاسي، كسب عناوين مهم جشنوارههاي عكاسي توسط اعضا و تشكيل دورههاي ورك شاپ با حضور عكاسان مطرح و برتر كشور شده است.
اين انجمن همچنين آرشيو ارزشمندي از تصاوير مختلف از جمله روستاها، طبيعت استان و مستند اجتماعي تهيه كرده است.
انتهاي پيام/ن20/ح
14:04 - 18 اسفند 1389