نوسازي 3 هزار واحد مسكوني در بافت فرسوده تبريز
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان مسكن آذربايجان شرقي گفت: 4 هزار واحد مسكوني در بافت فرسوده آذربايجان شرقي نوسازي ميشود كه 3 هزار واحد آن در تبريز قرار دارد.
حسين خليليمرد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبريز به تشريح برنامههاي اين سازمان در زمينه مسكن شهري و روستايي پرداخت.
وي اظهار داشت: سياست وزارت مسكن و شهرسازي بر اين استوار است كه مسكن از كالاي سرمايهاي به سمت كالاي مصرفي خانوار سوق يابد و سوداگري در مسكن از بين برود.
خليليمرد، نقش مسكن مهر را در ارتقاي كيفي ساخت و سازها مهم دانست و گفت: مسكن مهر صنعتيسازي مسكن را وارد كشور كرد و ناظران متعددي بر ساخت مسكن مهر نظارت ميكنند.
وي با اشاره به سهميه استان در مسكن مهر اظهار داشت: سهميه استان 48 هزار واحد مسكوني بود كه 25 هزار متعلق به شهر جديد سهند، 8 هزار براي شهرهاي زير 25 هزار نفر و 15 هزار واحد براي شهرهاي بالاي 25 هزار نفر در نظر گرفته شده بود.
رئيس سازمان مسكن و شهرسازي آذربايجان شرقي گفت: در حال حاضر بيشتر از سهميه استان در حال احداث مسكن هستيم تا متقاضياني كه در آينده براي دريافت مسكن مهر مراجعه ميكنند زمان انتظار به حداقل برسد.
وي گفت: در حال حاضر سومين استان كشور هستيم كه سند مسكن مهر را به متقاضيان تحويل ميدهيم كه با همكاري سازمان ثبت اسناد و املاك استان اين اقدام به تدريج در حال انجام است.
خليليمرد با بيان اينكه مرحله اول واگذاري مسكن مهر در آذرماه صورت گرفته است، ادامه داد: مرحله دوم واگذاري 10 هزار واحد مسكن مهر در اوايل سال آينده صورت خواهد گرفت.
وي، دقت در مكانيابي مسكن مهر را از ويژگيهاي مسكن مهر در استان برشمرد و گفت: دسترسي به زيرساختها، آب، برق، گاز و تلفن در مكانيابي مسكن مهر در نظر گرفته شده است.
رئيس سازمان مسكن و شهرسازي آذربايجان شرقي ادامه داد: 4 هزار واحد مسكوني در بافتهاي فرسوده شهري استان در حال احداث است كه در حدود 3 هزار واحد در تبريز است و 600 واحد در اين شهر در حال اتمام است.
انتهاي پيام/غ20/ح
14:03 - 17 اسفند 1389