فارغ‌التحصيلان زن در اولويت نخست طرح مشاغل خانگي قرار دارند

خبرگزاري فارس: مدير بانوان استانداري كهگيلويه و بويراحمد گفت: فارغ‌التحصيلان زن دانشگاهي در اولويت نخست استفاده از طرح‌هاي مشاغل خانگي قرار دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس از ياسوج، مريم گشتاسبي عصر امروز در نشست كميته آموزش مشاغل خانگي اين استان اظهار داشت: زنان مي‌توانند طرح‌هاي مشاركتي و تعاوني تشكيل داده و با كارآفريني، فرصت‌ها را خلق كرده و تحول بزرگي در فرهنگ كار ايجاد كنند. وي با بيان اين‌كه طرح‌هاي مشاغل خانگي و تشكيل تعاوني بانوان به جاي طرح‌هاي اقتصادي زودبازده بر مدار توسعه قرار گرفته، افزود: مشاغل خانگي در اولويت طرح‌هاي اشتغال‌زايي، بانوان در اولويت اول طرح‌هاي مشاغل خانگي و فارغ‌التحصيلان زن دانشگاهي در اولويت نخست طرح‌هاي مشاغل خانگي قرار دارند. به گفته وي، مسئولان استاني و كشوري در كنار امور بانوان استانداري‌ها، با تمام توان از طرح‌هاي تعاوني و مشاغل خانگي بانوان حمايت مي‌كنند. گشتاسبي تصريح كرد: بانوان كهگيلويه و بويراحمد كه با حفظ حجاب و شان يك زن مسلمان همپاي مردان در عرصه‌هاي مختلف اجتماعي و فرهنگي حضور پررنگي دارند، امروز بايد در عرصه اقتصادي يعني كار و توليد نيز جايگاه و وجهه خود را نشان دهند. وي ابراز داشت: ورود به شكل گسترده به اين عرصه نيازمند توكل، اراده، خودباوري و از سوي ديگر همراهي و همدلي در ميان بانوان است كه زنان به‌خصوص فارغ‌التحصيلان دانشگاهي بايد در اين مسير پيش قدم شوند. گشتاسبي گفت: شعار دولت نهم و دهم توانمندسازي زنان با حفظ شأن زن مسلمان است كه اين دولت همه امكانات را براي رونق كار، فعاليت و توليد فراهم كرده و زنان بايد با مشاركت خود در تعاوني‌ها و مشاغل خانگي، به اين شعار جامه عمل بپوشانند.
گشتاسبي با بيان اين‌كه مشاركت و تشكيل تعاوني بانوان، آنها را بيش از گذشته به توانمندي خود آشنا مي‌سازد، افزود: لازم است با توجه به استعداد و خلاقيت خدادادي و توانمندي بالقوه‌اي كه زنان دارند، با تلاش مضاعف خود به درجه بالايي از خودباوري رسيده و به عنوان يك زن مسلمان در عرصه اجتماعي و اقتصادي حضور پررنگ‌تري از خود نشان دهند. وي گفت: رويكرد دولت به سمت اشتغالزايي مشاغل خانگي است و بسترهاي اوليه در حال شكل‌گيري است و از ابتداي سال 90 اين طرح عملياتي مي‌شود. گشتاسبي افزود: تاكنون در اين استان بيش از 10 هزار نفر در اين طرح ثبت‌نام كرده كه بخش زيادي از آنها بانوان هستند. انتهاي پيام/غ20/ح
17:06 - 12 اسفند 1389

0 بازدید




1 پاسخ