اجراي طرح خندق فرهنگي در خراسان جنوبي

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان دانش‌آموزي خراسان جنوبي از اجراي طرح خندق فرهنگي در اين استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، موسي تفضلي‌نسب در همايش استاني خندق فرهنگي در خراسان جنوبي اظهار داشت: سازمان دانش‌آموزي در سال همت مضاعف و كار مضاعف با توجه به فتنه‌اي كه سران استكبار در سال گذشته انجام دادند در موضوع بصيرت‌افزايي دانش‌آموزان در 9 دي‌ماه نمايشگاهي با اين موضوع برگزار كرد كه در سراسر استان دانش‌آموزان از آن استقبال كردند. وي ادامه داد: اين سازمان طرحي را با عنوان خندق فرهنگي طراحي كرده كه در اين طرح ترويج روحيه شهادت‌طلبي، جنبش نرم‌افزاري و روحيه سلحشوري را در دانش‌آموزان تقويت مي‌كند. تفضلي‌نسب هدف از اين طرح را واكسينه كردن جوانان در مقابل جنگ نرم دانست و گفت: با برنامه‌ريزي اين طرح اميد است جوانان بيشتر به اين موضوع بپردازند و توجه بيشتري بكنند. * بيرجند بيشترين اثر را به همايش استاني خندق فرهنگي فرستاد رئيس سازمان دانش‌آموزي خراسان جنوبي نيز با اشاره به آثار ارائه شده به اين همايش تصريح كرد: شهرستان بيرجند با 135 اثر، زيركوه 15 اثر و سرايان 11 اثر به ترتيب بيشترين آثار ارائه شده را به اين همايش داشته‌اند. تفضلي‌نسب نقش ولايت فقيه در مقابله با جنگ نرم، تربيت حماسي و تقويت ديني، دشمن‌شناسي، نقش نوجوانان در آخرالزمان و راه‌هاي مقابله با جنگ نرم را از مهم‌ترين موضوعات مسابقه اين همايش برشمرد.
وي با بيان به اينكه آثار ارائه شده در بخش فيلم كوتاه، اسلايد، وبلاگ‌نويسي، مقاله و شعر هستند، گفت: از آثار رسيده به مرحله استاني 14 اثر در زمينه فيلم و اسلايد، 70 مقاله، دو اثر شعر، چهار عكس و 12 وبلاگ از هر موضوع به مرحله كشوري راه مي‌يابند. * تمام فتنه‌ها با وجود رهبر معظم انقلاب خنثي مي‌شود نماينده ولي فقيه در سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبي حضور رهبري مقتدر در ايران را بسيار مهم دانست و گفت: تمام فتنه‌ها با وجود رهبر معظم انقلاب و مردم هوشيار خنثي مي‌شود. به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، حجت‌الاسلام والمسلمين غلامحسين نوفرستي چهارشنبه‌شب در همايش استاني خندق فرهنگي در خراسان جنوبي اظهار داشت: نقش رهبري در هر انقلابي از عوامل موثر است كه دشمن روي آن كار كرده و اگر در مصر وجود يك رهبري الهي بود انقلاب مردم مصر زودتر از اين به پيروزي مي‌رسيد. وي ادامه داد: به بركت امام راحل، در طول 32 سال انقلاب كه پيوسته وقايع آن را رصد مي‌كنيم، مي‌بينيم با رهبري پيامبرگونه مقام معظم رهبري اين كشور از همه هجمه‌ها و وقفه‌هاي دشمن در امان نگه داشته شده است. * كار دشمن يك كار پيوسته است نماينده ولي فقيه در سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبي نيز با اشاره به اينكه كار دشمن يك كار پيوسته است، افزود: دشمن در تمام صحنه‌ها دنبال فرصت است تا از اين طريق به اهداف خود دست يابد و در تمامي زمينه‌ها بايد هوشيار بود.
نوفرستي با بيان اينكه ولايت فقيه و رهبري نقش سپر را در كشورهاي اسلامي دارد، گفت: وقتي نگاه مردم به فرمان رهبري باشد و دستورات رهبري را رعايت كنند از تمامي فتنه‌ها در امان هستند. وي يادآور شد: مردم مؤمن و صالح كشور با لبيك گفتن به فرمان رهبري اين نهضت را ماندگار و توانسته‌اند با اين نهضت هماهنگ حركت كنند. نماينده ولي فقيه در سپاه انصار الرضا(ع) خراسان جنوبي تصريح كرد: امروز در سطح جهاني بايد نقش اسلام ناب كه در رأس آن ولايت فقيه بوده را بيان كنيم و به ديگر كشورهاي جهان نشان دهيم. انتهاي پيام/صا10/ح
10:57 - 28 بهمن 1389

0 بازدید




1 پاسخ