6 هزار برنامه‌ عملياتي ورزش روستايي نياز به حمايت دارد

خبرگزاري فارس: سرپرست فدراسيون ورزش روستايي و عشايري گفت: در مجموع بالغ بر 6 هزار برنامه عملياتي داريم كه نياز به حمايت ويژه‌اي دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس از دشتي، غلامرضا جعفري پيش از ظهر امروز در حاشيه برگزاري مسابقات بومي محلي دشتي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خورموج اظهار داشت: با توجه به سياست فدراسيون كه براي ارتقاي سطح توانمندي جامعه روستايي و عشايري برنامه ريزي كرده ما هم تقويم جامعي داريم كه برآورد مالي آن بالغ بر 11 ميليارد تومان است. وي ادامه داد: ورزش روستايي يكي از مهم‌ترين وظايف حاكميت بخشي ورزش است كه جامعه مخاطب آن به عنوان مولد كشور تلقي مي‌شود. سرپرست فدراسيون ورزش روستايي و عشايري تصريح كرد: حمايت از فرايند اجرايي روستايي مي‌تواند در عرصه‌هاي مختلف اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و حتي سياسي تبعات مثبتي به همراه داشته باشد. وي ادامه داد: ما همگام با سياست سازمان تربيت بدني سعي بر اين داريم كه بتوانيم از طريق برگزاري جشنواره و تدوين يك برنامه عملياتي جامع، زمينه‌اي را فراهم كنيم كه هم آقايان و هم خانم‌ها بتوانند در فعاليت‌هاي ورزشي شركت كنند. جعفري گفت: در طول سال جشنواره‌هاي مختلفي را با هدف احيا و ترويج ارزش‌هاي فرهنگي و فرهنگ ورزشي كشورمان برنامه ريزي مي‌كنيم. وي يادآور شد: مسابقات جام نوروزي مناطق روستايي، مسابقات كشتي چوخه در اسفراين، مسابقات قهرماني كشور ويژه بانوان در رشته‌هاي فوتسال و واليبال در سمنان، جشنواره‌هاي ورزشي در ايلام، مسابقات كشتي ساري، شترسواري و جشنواره كشتي كج در سيستان و بلوچستان از جمله برنامه‌ها و مسابقاتي بوده كه امسال برگزار شده است.
اين مقام مسئول اضافه كرد: براي تقويت سرمايه اجتماعي و تعامل و ارتباطي بين اركان ورزش كشور نياز است بتوانيم محيط حقوقي لازمه را توسعه دهيم و فرصت‌هاي قانوني مطلوبي را در چارچوب قانون بودجه سال 1390 و بويژه اعمال نظر خواهي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي كه از سياست‌هاي تربيت بدني و دولت در قالب برنامه‌هاي توسعه‌اي است فراهم كنيم. وي خاطر نشان كرد: جشنواره بازي‌هاي بومي استان بوشهر، جشنواره المپياد روستايي در كهنوج سيستان بلوچستان، مسابقات شتر سواري برگزار مي‌شود. جعفري گفت: در مجموع بالغ بر 6 هزار برنامه عملياتي داريم كه نياز به حمايت ويژه‌اي دارد و اميدواريم شاهد حمايت سازمان تربيت بدني براي اجراي اين برنامه‌ها باشيم. سرپرست فدراسيون ورزش‌هاي روستايي و عشايري گفت: با تخصيص به موقع منابع اعتباري مي‌توانيم به اهداف تعيين شده به منظور به ظهور رساندن توانمندي جامعه روستايي و عشايري برسيم. جعفري با بيان اينكه مهم‌ترين رسالت فدراسيون احيا و معرفي ورزش‌هاي سنتي و بومي است، گفت: يكي از برنامه‌هاي ويژه بحث تدوين دايره المعارف بازي‌هاي بومي محلي است كه با تبيين كاركردهاي علمي جامعه امروز مي‌طلبد ويژگي‌هاي علمي بازي‌ها را برجسته كنيم و بتوانيم آن هويت و انسجام مليمان را كه مي‌تواند در قالب تعامل در بين اقوام فرهيخته ايراني تقويت شود به بهترين شكل برنامه ريزي كنيم.
وي خاطرنشان كرد: كار فرهنگي كار ساده‌اي نيست و مجموع اركان فرهنگي كشور و وزارت ارشاد سازمان‌هاي مختلف ايرانگردي و جهانگردي، وزارت آموزش و پرورش و بسيج بايد حمايت ويژه‌اي به عمل بياورند كه بتوانيم آن اصالت فرهنگي كشورمان كه برگرفته از اسلام است را به نسل آينده القا كنيم. انتهاي پيام/ي10/ع
13:47 - 21 بهمن 1389

0 بازدید




1 پاسخ