خانههاي روستايي اردبيل بيمه ميشوند
خبرگزاري فارس: مديركل بحران استان اردبيل گفت: تمام منازل روستايي استان اردبيل در برابر حوادث غيرمترقبه بيمه ميشوند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، علي اسلامي پيش از ظهر امروز در جلسه كارگروه بحران شهرستان گرمي كه در پايگاه گردنه لنگان برگزار شد، اظهار داشت: اين كار با هدف آسودگي زندگي روستاييان و جبران خسارات وارده به منازل روستايي از محل حوادث غير مترقبه انجام ميشود.
وي با يادآوري اينكه حوادث غير مترقبه سالانه ميلياردها ريال به استان اردبيل خسارت وارد ميكند، افزود: در سال جاري يك ميليارد تومان براي حوادث غير مترقبه شهرستان گرمي اختصاص يافته است.
اسلامي گفت: شهرستان گرمي با توجه به توپوگرافي كوهستاني و احتمال آسيب در برابر زلزله از مناطق حادثهخير استان اردبيل بوده كه در كنار آن رانش در برخي از اين مناطق نيز در گذشته تبعات مختلفي داشته است.
در اين جلسه مديرعامل جمعيت هلال احمر استان اردبيل از ساماندهي تيمهاي امداد و نجات خبر داد و افزود: 154 تيم 33 نفره امداد و نجات در محلات و بخشها و شهرهاي استان اردبيل ساماندهي شده است.
ميرفخرالدين زاهد گفت: از پنج دستگاه آمبولانس خريداري شده براي استان اردبيل، يك دستگاه آن به گرمي اختصاص يافته است تا در حوادث مختلف از آن بهرهبرداري شود.
نماينده مردم گرمي در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين جلسه با اشاره به اختصاص 200 ميليون تومان اعتبار براي تكميل ساختمان انبار امدادي گرمي اظهار داشت: لايهروبي و تكميل سيلبند رودخانههاي شهري در گرمي و انگوت از جمله خواست اهالي است.
ولي اسماعيلي افزود: اگر اقدامات پيشگيرانه به موقع و مناسب انجام شود، جلوي بسياري از حوادث و سوانح غير مترقبه گرفته ميشود.
فرماندار گرمي نيز در اين جلسه با اشاره به استفاده اهالي از تسهيلات مقاومسازي مسكن خواستار آموزش خانه به خانه امداد و نجات در اين منطقه شد.
عزيز صحرايي افزود: هلال احمر در سالهاي اخير عملكرد مناسبي داشته به طوري كه با تجهيز پايگاهها و مراكز امدادرساني توانستهايم فرهنگ امداد و نجات را در اين منطقه توسعه دهيم.
انتهاي پيام/م20/ج
13:59 - 8 بهمن 1389