آموزش رايگان تكواندو به دانش‌آموزان كردستاني

خبرگزاري فارس: رئيس هيئت تكواندو كردستان به اجراي طرح توسعه همگاني ورزش تكواندو در استان اشاره كرد و گفت: با اجراي اين طرح زمينه بهره‌مندي مدارس از سالن‌هاي اين رشته ورزشي و مربيان مجرب استان فراهم شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، فرزين لطف‌پوري چهارشنبه‌ شب در جلسه هيئت رئيسه هيئت تكواندو كردستان در خانه تكواندو سنندج، اظهار داشت: اكنون در اجراي اين طرح 130 دانش‌آموز دختر سه مدرسه آموزش و پرورش ناحيه يك سنندج در سالن اختصاصي تكواندو آموزش مي‌بينند. وي با بيان اينكه سالن‌هاي تكواندو به صورت رايگان در اختيار دانش‌آموزان قرار گرفته و مربيان با تجربه نيز آنها را آموزش مي‌دهند، افزود: اين طرح زمينه‌اي براي توسعه ورزش تكواندو و شناسايي استعدادهاي برتر پايه‌اي اين رشته ورزشي خواهد بود. رئيس هيئت تكواندو كردستان به ساماندهي 2 هزار و 650 تكواندوكار مرد و 300 نفر زن در استان اشاره و خاطرنشان كرد: فقر ورزشكار در اين رشته ورزشي از مشكلات اساسي اين هيئت در استان است كه با اجراي برنامه‌هاي اتخاذ شده و استعداديابي پايه‌اي و آموزش آنها اين مشكل مرتفع مي‌شود. لطف‌پوري در ادامه به اقدامات هيئت تكواندو كردستان در سال جاري تاكنون اشاره كرد و برگزاري كلاس هماهنگي براي آزمون‌هاي سال جاري با حضور 12 مربي، حضور 20 ورزشكار استان در آزمون دان 3 و 4 كشوري، برگزاري مسابقات آزاد تكواندو در 4 رده سني نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در شهرستان‌هاي سقز و سنندج، برگزاري منظم اردوهاي ورزشي متناسب با رده‌هاي سني، برگزاري آزمون دوره‌هاي دان قرمز و مشكي در استان و اعزام 8 تيم تكواندو استان به مسابقات مختلف را از اين برنامه‌ها عنوان كرد.
وي اعزام 4 تيم تكواندو به اردوهاي مختلف ليگ‌هاي كشوري را يكي ديگر از برنامه‌هاي اجرايي هيئت تكواندو استان كردستان ذكر كرد و بيان داشت: اين كار به منظور آماده‌سازي و تدارك تيم‌ها و حضور مؤثر در مسابقات كشوري با هزينه‌اي بالغ بر 180 ميليون ريال انجام گرفت. رئيس هيئت تكواندو كردستان، برنامه‌ريزي براي ايجاد دو باشگاه ورزشي تكواندو در شهرك بهاران و نايسر سنندج در سال جاري، برگزاري كلاس‌هاي تئوري درجه 3 با هدف بسترسازي برگزاري كلاس‌هاي عملي و اعزام تكواندوكاران مستعد استان به مسابقات آزاد جهاني و كسب يك مدال برنز را از ديگر برنامه‌ها و اقدامات امسال اين هيئت برشمرد. لطف‌پوري همچنين به كسب عناوين ورزشكاران كردستاني در رشته تكواندو در مسابقات مختلف اشاره كرد و اظهار داشت: امسال تاكنون دو طلا، دو نقره و 5 مدال برنز حاصل تلاش مربيان و ورزشكاران تكواندو استان بوده است. وي در پايان، جا دادن سه تيم تكواندو كردستان در رده‌هاي سني مختلف در ليگ برتر و نزديك شدن به سكوي قهرماني و همچنين كشف استعدادهاي بالقوه و زمينه‌سازي براي بالفعل كردن آنها را از برنامه‌ها و چشم‌انداز اين هيئت در سال آينده نام برد. انتهاي پيام/خ20/ع
10:21 - 23 دی 1389

0 بازدید




1 پاسخ