دانشكده علوم قرآني در كرمان تأسيس ميشود
خبرگزاري فارس: استاندار كرمان گفت: با كمك اداره كل اوقاف و امور خيريه استان كرمان اقدامات لازم براي تأسيس دانشكده علوم قرآني انجام ميگيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، اسماعيل نجار در آيين اختتاميه سي و سومين دوره مسابقات حفظ، قرائت و ترتيل قرآن كريم استان كرمان اظهارداشت: تدبر در قرآن نيرو و نور بسياري را در دل و روح و روان انسان ايجاد ميكند.
وي با بيان اينكه براي داشتن يك جامعه قرآني بايد نور قرآن در آن بتابد، افزود: دستگاههاي مرتبط با گسترش فعاليتهاي قرآني در چند سال گذشته خدمات بسياري خوبي را در اين حوزه انجام دادهاند.
استاندار كرمان با اشاره به اينكه در قبل از انقلاب اسلامي تعداد بسيار كم و انگشت شماري قرآن را حفظ بودند، خاطرنشان كرد: اكنون به بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي بسياري قرآن را حفظ كردهاند.
نجار با تأكيد بر ضرورت پرورش و تربيت قاريان بينالمللي در سطح ملي و استاني بيان داشت: بايد گامهاي بزرگي براي تربيت قاريان در كشور برداشته شود.
استاندار كرمان با اشاره به اينكه احكام و دستورات قرآن بايد در جامعه گسترش يابند، تصريح كرد: جامعه ما وقتي قرآني ميشود كه گناه و معصيت در آن نباشد.
نجار به داستان حضرت يوسف (ع) در قرآن كريم اشاره كرد و اظهار داشت: با توجه به دستورات قرآن ميتوانيم، پاكدامني و عفت را در جامعه اسلامي بيشتر از گذشته گسترش دهيم.
استاندار كرمان خاطرنشان كرد: با كمك اداره كل اوقاف و امور خيريه استان كرمان اقدامات لازم براي تأسيس دانشكده علوم قرآني انجام ميگيرد، اما تلاش ميكنيم به زودي در يكي از دانشگاههاي برتر استان تعدادي از دروس و واحدهاي اين رشته تدريس شود.
انتهاي پيام/م20/ج
13:11 - 17 دی 1389