بازگشايي مسير اصلي پروژه حرم تا جمكران‌

خبرگزاري فارس: بازگشايي مسير اصلي پروژه حرم تا جمكران، تشكيل نشست تخصصي ايجاد اتاق فكر حقوقي در استان قم و... از اخبار كوتاه قم است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسين موسي‌پور استاندار قم در جلسه سازمان توسعه و عمران قم ضمن بررسي آخرين روند اجراي عمليات پروژه بلوار پيامبر اعظم(ص) در سخناني اظهار داشت: اين پروژه يكي از مهم‌ترين پروژه‌هاي استان بوده كه چند سال به دلايل گوناگون معطل مانده بود. وي افزود: اين طرح عظيم عمراني هم اكنون با شتاب بسيار خوبي در جريان بوده و كار تملك مسير اصلي آن تقريبا رو به اتمام بوده و به زودي اجراي تقاطع‌ها و زيرگذرها در اين مسير آغاز مي‌شود. استاندار قم در پايان تصريح كرد: مسير اصلي حرم مطهر حضرت معصومه‌(س) تا مسجد مقدس جمكران ابتداي سال آينده به بهره‌برداري رسيده و در اختيار زائران و مجاوران حرم مطهر اين بانوي فضل و كرامت قرار مي‌گيرد. در ابتداي اين جلسه گزارشي از مصوبات جلسه گذشته و آخرين روند اجراي پروژه بلوار پيامبر اعظم(ص) براي حاضران ارائه شده و اعضاي جلسه ديدگاه‌ها و راهكارهاي خود را در خصوص اقدامات انجام شده ارائه كردند. *تشكيل نشست تخصصي ايجاد اتاق فكر حقوقي در استان قم نخستين نشست تخصصي ايجاد اتاق فكر حقوقي و بررسي راهكارهاي استفاده از توان صاحب نظران مسائل حقوقي در استان برگزار شد.
در اين نشست كه با حضور مسولان و كارشناسان حقوقي استانداري و دانشگاه قم در دانشكده حقوق دانشگاه قم برگزار شد در خصوص ضرورت ايجاد اتاق فكر حقوقي در استان و راهكارهاي استفاده بهينه از نقطه نظرات و ديدگاه‌هاي متخصصين و صاحب نظران فعال در زمينه مسائل حقوقي بحث و تبادل نظر صورت گرفت. نماينده حقوقي استانداري قم در اين جلسه با اشاره به تاكيد استاندار قم مبني بر لزوم فراهم كردن زمينه‌هاي بهره‌مندي از توان تخصصي بخش‌هاي مختلف جامعه با هدف پويايي و توسعه ، ابراز داشت: اميدواريم كه با تشكيل اتاق فكر حقوقي در استان، از توان علمي اساتيد و كارشناسان حقوقي استان بهتر از گذشته براي حل و فصل مسائل حقوقي استفاده كرد. رئيس دانشكده حقوق دانشگاه قم نيز ضمن استقبال از عملي شدن اين طرح، آمادگي خود را براي هر گونه همكاري در اين زمينه اعلام كرد. *برگزاري جلسه هماهنگي داوطلبين واحد جهيزيه جمعيت هلال احمر قم نخستين جلسه هماهنگي و ساختاري داوطلبين واحد جهيزيه با حضور مدير عامل و معاون داوطلبان و تعداد كثيري از اعضا و سرشاخه‌هاي واحد جهيزيه تشكيل شد. خليل‌الله سائلي مدير عامل جمعيت هلال احمر استان قم در اين مراسم گفت: نيكوكاري برخواسته از تقوي و اعتقادات افراد و اسلام قوي ترين مشوق اينگونه اعمال است. وي گفت: از جمله سجاياي اخلاقي كه مي توان از آن نام برد، هر نوع سودرساني به مردم، تامين نيازهاي آنها و بسياري از كارهاي ديگر كه خداوند در قرآن بسيار بر آن تاكيد كرده است.
سائلي افزود: فرآيندهاي مثبتي كه يك امر خير دارد شامل ايجاد تحكيم روابط انساني بين افراد دارا و ندار، ساماندهي و شناسايي كانون‌هاي خيريه، شناسايي و سازماندهي افراد گرفتار و تنگدست، ايجاد آسايش رواني براي خود فرد خير و... است. انتهاي پيام/م20/ج
12:10 - 17 دی 1389

0 بازدید




1 پاسخ