يك شركت هرمي در اروميه متلاشي شد

خبرگزاري فارس: رئيس اداره اطلاع‌‌رساني فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي گفت: با تلاش مأموران پليس آگاهي اين استان، يك شركت هرمي در اروميه متلاشي شد.
علي جديدي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اروميه اظهار داشت: شركت مذبور كه در قالب فروش محصولات كم ارزش از جمله ادويه‌جات به صورت هرمي در اروميه فعاليت مي‌كرد با هوشياري كارآگاهان پليس آگاهي شناسايي و تحت مراقبت‌هاي ويژه و غير محسوس قرار گرفت. وي افزود: مأموران پليس آگاهي استان با حصول اطمينان از هرمي و غيرقانوني بودن فعاليت‌هاي اين شركت با هماهنگي مقام قضايي در يك فرصت مناسب وارد محل شدند و سه نفر از سرشاخه‌هاي اصلي آن را دستگير كردند. جديدي عنوان كرد: متهمان دستگير شده در بازجويي‌هاي فني پليس معترف شدند در مدت چهار ماه از فعاليت خود در اروميه موفق شدند كه 700 نفر از مردم ساده‌ لوح را جذب كرده و قصد داشتند به اعمال غيرقانوني خود نيز ادامه دهند كه توسط پليس دستگير شدند. وي با بيان اينكه شركت مذكور غير از اروميه در 13 شهرستان ديگر نيز فعاليت مي‌كردند، تصريح كرد: پس از تحويل متهمان به مرجع قضايي با قرار سنگين روانه زندان شدند. جديدي در ادامه به وقوع يك فقره قتل در اروميه خبر داد و گفت: با وقوع قتلي در يكي از محلات اروميه، عوامل اداره مبارزه با جرائم جنايي به همراه پزشكي قانوني و بازپرس ويژه قتل در صحنه جنايت حاضر شدند. وي افزود: در بررسي‌هاي مقدماتي مشاهده شد مقتوله براثر اصابت جسم نوك‌تيز و خفگي به وسيله روسري به قتل رسيد و قاتل يا قاتلان پس از ارتكاب قتل با سرقت طلاجات مرحومه كه شامل 30 عدد النگو و يك جفت گوشواره بود از محل متواري مي‌شوند.
اين مسئول يادآور شد: مأموران با بررسي‌هايي كه از دوستان و اقوام مقتوله انجام مي‌دهند به يكي از نوه‌هاي او مظنون شده و نامبرده را به منظور بررسي بيشتر به مقر پليس هدايت مي‌كنند. وي افزود: با انجام بازجويي‌هاي علمي و حرفه‌اي كه از مظنون صورت مي‌گيرد در نهايت نامبرده لب به اعتراف گشوده و به قتل مادربزرگش اقرار مي‌كند. اين مسئول با اعلام اينكه طلاجات مسروقه نيز پس از اعترافات قاتل از منزل او كشف شد، بيان داشت: قاتل با قرار بازداشت موقت روانه زندان شد و رسيدگي به موضوع كماكان ادامه دارد. بنا به گفته وي اقدامات پليس در رسيدگي به اين پرونده از تحقيقات تا دستگيري قاتل در مدت كمتر از يك روز به نتيجه رسيده است. انتهاي پيام/ن/ل20
12:38 - 25 دسامبر 2010

3 بازدید




1 پاسخ