ماه محرم تلميح پيروزي حق بر باطل است
خبرگزاري فارس: مدير مركز دارالقرآن ريحانةالنبي (س) شهرستان جم گفت: ماه محرم تلميح پيروزي حق بر باطل است.
به گزارش خبرگزاري فارس از عسلويه، محمد بحراني جمعه شب در مراسم عزاداري ابا عبداللهالحسين (ع) در شهرستان جم اظهار داشت: ماه محرم در واقع تلميح پيروزي حق بر باطل است و چهارده قرن است كه محرم، آغازگر غمبارترين رويداد تاريخ بشر و تداعيكننده مظلوميت امام حسين (ع) و صاحب عاشق ولايتش است.
وي در ادامه با اشاره به فرمايش گهربار امام رضا (ع) كه فرمودند: "در اين ماه، خون ما اهلبيت (ع) حلال شمرده شد، افزود: اگر تاريخ را ورق بزنيد، ميبينيد كه اعراب عصر جاهليت كه اعتقادي به خدا و پيغمبر (ص) نداشتند، حرمت ماههاي حرام را نگه ميداشتند و در آستانه شروع اين ماهها دست از نزاع، جنگ و خونريزي بر ميداشتند.
اين محقق و پژوهشگر علوم ديني خاطرنشان كرد: اما وقتي تاريخ واقعه كربلا را ميخوانيم، ميبينيم آن قومي كه داعيه مسلماني و اسلاممداري و عمل به سنت پيامبر (ص) را داشتند با كمال بيشرمي، فرزند رسول خدا (ص) را به شهادت ميرسانند.
بحراني تصريح كرد: بايد مراسمهاي ماه محرم را پرشور و با احساس برگزار كنيم و بايد با باشكوهتر برگزار كردن مراسم عزاداري حسيني و توشه برداشتن از خوان كرم و لطف و ايثار حسيني، تلاش كنيم دين خود را به عاشورا و كربلا ادا كنيم و خود را در زمره ارادتمندان اباعبداللهالحسين (ع) قرار دهيم.
وي افزود: اميدوار هستيم كه بتوانيم هميشه با انجام فعاليتهاي قرآني و برنامههاي مذهبي در كنار هم، در جامه عمل پوشاندن به وصيت پيامبر اكرم (ص) مبني بر هميشه باهم بودن قرآن و عترت، گام برداريم و به رشد و تعالي ديني و كمال مورد مقصود ائمه اطهار (ع) برسيم.
اين پژوهشگر علوم قرآني گفت: ترويج علوم قرآني و گسترش معارف الهي امري ضروري و لازم است و در روزگاري كه دشمنان اسلام و نظام اسلامي با تمام ظرفيت خود براي تضعيف اعتقادات اسلامي تلاش ميكنند، همه موظف به گسترش تعاليم قرآني هستيم.
بحراني خاطرنشان كرد: كتاب قرآن بزرگترين و ارزشمندترين كتاب در تمام تاريخ و در بين تمام اديان است و همه بايد اين كتاب ارزنده را در بين جوانان و نوجوانان گسترش دهيم.
انتهاي پيام/ج20/ك
08:19 - 20 آذر 1389